Bearded Collie puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Bearded Collie Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Bearded Collie puppy's

Momenteel worden er geen Bearded Collie puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

We are breeding Bearded Collies since 2003 under the FCI/ VDH/ Club für britische Hütehunde. Bearded Collies are so beautiful, a midsized dog with a wonderful heart. all our dogs are living with us in our house. Now we have puppies, 7 dogs and 4 girls in one litter. All 4 coulours. For some of them we are still looking for loving homes. They were born 21.01.2012, so they can join your family in mid march. Although we are breeding few, this is our 8th litter during all the years, we take care of sozialisation of our puppies and take care to conserve the true Bearded Collie as a wonderful family member with a nice temperament. Fell free to contact us, meet our dogs and ask all the questions you want to know about the Bearded Collie.

Op 22 februari 2015 is onze Zenzi "Herons Place This is It" bevallen van 7 zwarte Puppen, 4 reutjes en 3 teefjes. De vader van deze puppen is Potterdale Dark Diamond. Voor een aantal puppen zoeken wij nog een baasje. De puppen zijn gefokt volgens de regels van de Nederlandse Bearded Collie Club. De puppen groeien hier in huis op tussen onze andere Bearded Collies. De puppen worden 3x ontwormd en 1x geënt. Ze krijgen een hondenpaspoort, stamboom en DNA profiel mee. We hebben nog 1 reutje die nog op zoek is naar een nieuwe baas.

BEARDED COLLIE PUPPEN TE KOOP. Op 16 Februari 2014 is er bij ons een nestje Bearded Collie puppen geboren. De moeder is Skerra (Port Skerra of Shiela's Farm) en de vader is meervoudig Kampioen Kenji (Beardie Connections Kenji). Het zijn 5 puppen, 3 reutjes en 2 teefjes waarvan 3 blauwe (muisgrijze) reutjes en 1 blauwe (muisgrijs) en 1 zwart teefje. Zowel Skerra als Kenji zijn HD A met een norbergwaarde 40 Onze puppen zijn in huislijke kring geboren en worden hier ook zo gesocialiseerd. Ze krijgen een stamboom, worden gechipt, volledig geënt, een aantal keren ontwormd, een gezondheidsverklaring en Europees paspoort. In de zomer periode is voor deze puppen vakantie opvang door ons mogelijk. Bent u bekend met het ras en heeft u interesse in een Beardie, bel ons dan . Bent u niet bekend met de Bearded Collie, dan kunt u geheel vrijblijvend een onafhankelijk advies en alle informatie over de Bearded Collie van ons krijgen. Dit doen we thuis in het bijzijn van onze Beardies en het verplicht u tot niets. Wij hebben al sinds 1986 Bearded Collies, zijn een erkende fokker door de Raad van Beheer, zijn lid van de Bearded Collie Vereniging Nederland en lid van de Nederlandse Bearded Collie Club. Voor meer informatie of een afspraak. Bel: 0412-479261

Bij onze kennel Charming Beardies zijn 1-6-15 7 mooie puppy's geboren. 5 reutjes, 3 zwart en 2 bruin 2 teefjes, 1 zwart en 1 bruin Er zijn nog enkele pups beschikbaar De puppy's groeien binnenshuis op, Ze worden gesocialiseerd, dmv bezoek aan winkelcentrum, tuincentra, station en bezoek aan de dierenarts. Wij laten ze zoveel mogelijk met allerlei geluiden kennismaken. Als de pups naar hun nieuwe baasje gaan, zijn ze geënt, gechipt, ontwormd en ze hebben een DNA-profiel. Indien U interesse heeft in een pup, bel of mail ons even, dan kunt U vrijblijvend komen kijken. Voor meer informatie kunt U onze website bezoeken. tel. 0475 54 2624 www.charmingbeardies.com

Op 3 april zijn in sneltreinvaart de knuffelpups van ons dreamteam Lieke en Floris geboren! Het zijn stuk voor stuk schitterende en lieve, vrolijke pups met dezelfde prachtige sprekende ogen en lachebekkies als hun vader en moeder. Het zijn 4 reutjes en 3 teefjes in de kleuren blauw en zwart. Je kunt hun avonturen volgen op onze LIVE puppiecam via onze website en facebookpagina! Onze pups groeien op bij ons in de huiskamer te midden van ons hondengezin (dus niet in kennels!) Onze pups worden met heel veel liefde en zorgvuldige aandacht gesocialiseerd, verzorgd en opgevoed, zodat ze een zo goed mogelijke basis krijgen voor een gelukkig leven. Hun ouders voldoen aan de gezondheids- en exterieureisen en de fokvoorwaarden van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en rasvereniging. De pups worden vanzelfsprekend gevaccineerd, ontwormd en gechipt, maar krijgen ook een DNA afstammingsprofiel mee, een stamboom en paspoort, alsmede afschriften van de gezondheidstesten, stamboom, etc. van de vader en moeder en een uitgebreid puppypakket. Vader en moeder van de pups wonen beiden bij ons, evenals opa Bassie, oma Droppen en tante Suus. Op afspraak bent u van harte welkom om te komen kennismaken met onze heerlijke beardiefamilie en ons. Kijk op onze website voor meer informatie over de Bearded Collie, onze kennel en ons fokbeleid en om te genieten van alle leuke foto's en filmpjes en de puppiecam natuurlijk! www.beardiefriends.nl Wij hebben nog 2 pups beschikbaar!

Geboren op 25 maart 2016 2 blauwe reuen, twee blauwe teven en drie zwarte teven. De zwarte teefjes zijn nog beschikbaar voor een goed huis. Kijkt u op de website www.jinjoonsdream.nl voor meer informatie of mail ons op [email protected].

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Bearded Collie puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Bearded Collie ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Bearded Collie? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Bearded Collie? Kijk dan bij de Bearded Collie rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Bearded Collie Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Bearded Collie puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^