Beagle puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Beagle Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Beagle puppy's

Momenteel worden er geen Beagle puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Wij verwachten begin mei een nestje beagle puppies. U kunt voor meer informatie naar onze blogsite en telefonisch of via mail contact met ons opnemen.

te koop 2 beagle puppys (reu's) gechipt, ontwormd en inge├źnt stamboom

Wij verwachten 28 juni prachtige 3 kleurige beaglepups.Vader en moeder zijn hier allebei aanwezig,het zijn erg lieve,stabiele honden die erg goed luisteren en een uitstekende stamboom hebben.De pups groeien op in de huiskamer en worden heel goed gesocialiseerd,ze gaan mee in de auto er word mee gewandeld ze komen in aanraking met kinderen en zijn zindelijk als ze weg mogen.Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer op kynologisch gebied.De pups worden gechipt, geent, ontwormd,krijgen dna profiel,en natuurlijk een stamboom mee, verder krijgt u een prachtig puppypakket mee. We zouden het fijn vinden om,als het mogelijk is eerst met u kennis te maken voor dat de pups uitgezocht worden. Wij werken met een koopovereenkomst. Voor vragen of een afspraak te plannen kunt u mij bellen.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Beagle puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Beagle ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Beagle? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Beagle? Kijk dan bij de Beagle rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Beagle Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Beagle puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^