Border Collie puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Border Collie Pups op de HondenPage.

Eind maart verwachten wij pups uit onze Ivy en Oakly. Ivy heeft in 2012 haar eerste nestje gehad van 5 pups dus wij verwachten dat ze weer tussen de 3 en de 6 pups zal krijgen als alles goed verloopt. Beide ouderdieren zijn getest en goedgekeurd, en hebben een fijn karakter. Ze zijn rustig in huis, sociaal maar wel met een zekere werklust zoals dat bij een border collie hoort. Het liefst zien we onze pups verhuizen naar mensen die er serieus wat mee gaan doen, omdat deze honden wel genoeg afleiding nodig hebben. De pups zullen geschikt zijn voor sport en show, en als huishond. Er is nog plaats op de lijst. voor meer informatie kunt u contact opnemen!

Hey! Rond 5 mei verwachten wij de geboorte van I'm belgian black chocolate de taraway "lara" X IntCh Heartland Iwwan! Gisteren 2 april deden we de echo en er werder een 5tal pupjes geteld. Het kan er dus ook eentje of 2 meer zijn natuurlijk. Wij aanvaarden steeds mensen op ons lijstje, indien je interesse hebt mag je ons altijd een mailtje sturen naar info@ofshepherdsden.be Doe ons een bezoekje op www.ofshepherdsden.be

Of Dreams Forever

Momenteel hebben wij pups uit een prachtige combinatie. Beide ouderdieren zijn getest en hebben een fantastisch karakter, ze houden van knuffelen maar werken doen ze ook heel graag. Liefst hebben wij sportieve baasjes. De pups zijn geschikt voor show en sport en ook als huishond . Er staan regelmatig nieuwe foto's op de site.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Border Collie puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Border Collie ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Border Collie? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Border Collie? Kijk dan bij de Border Collie rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Border Collie Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Border Collie puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:

^