Border Collie puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Border Collie Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Border Collie puppy's

Momenteel worden er geen Border Collie puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Wij verwachten omstreeks 5 november pups van onze Destiny (grace of tan hill so what) en JJ (quinora jj von den traumpfoten) de pups worden bij ons in de woonkamer geboren en opgegroeid. we zullen ze (na de 1ste enting) meenemen om te socialiseren bv naar de markt, basisschool en ze gaan mee voor ritjes in de auto. voor meer info kunt op onze site kijken of even mailen.

Op dinsdag 17 januari zijn er bij ons 5 border collie puppy's geboren. 4 zwart witte teefjes en 1 zwart wit reutje. De pupjes komen uit een showlijn. Moeder is hobbymatig actief in de dog-frisbee, vader is actief in de agility en heeft ook aan wedstrijden mee gedaan. Voor het reutje zijn wij in ieder geval nog op zoek, voor de teefjes is het nog niet helemaal duidelijk. We zoeken een actief gezin, die lekker met de hond gaan trainen en (op latere leeftijd) gaan sporten. De ouderdieren zijn getest en goedgekeurd voor de fok, op erfelijke afwijkingen.

Op 18 januari 2012 heeft onze Enya een nestje gekregen. Het zijn zes puppy's. 3 reutjes en 3 teefjes. Onze honden zijn vrij van CEA, TNS, Cl en MDR 1 gen. Jaarlijkse ogentest van beide ouderdieren op 24-10-2011. Beide vrij. Heupen van beide ouders A. Ouder dieren hebben een stamboom. De Reu Beau is in ons eigen bezit. Papieren liggen bij een bezoek ter inzage. De puppy's liggen bij ons in de huiskamer en hebben contact met onze andere honden. Zij worden 4 x ontwormt en met de 6 weken krijgen zij hun eerste enting door onze dierenarts aan huis. Met ongeveer 7 weken worden zij gechipt door de Raad van Beheer op kynologisch gebied. De puppy's krijgen een stamboom.

Eind maart verwachten wij pups uit onze Ivy en Oakly. Ivy heeft in 2012 haar eerste nestje gehad van 5 pups dus wij verwachten dat ze weer tussen de 3 en de 6 pups zal krijgen als alles goed verloopt. Beide ouderdieren zijn getest en goedgekeurd, en hebben een fijn karakter. Ze zijn rustig in huis, sociaal maar wel met een zekere werklust zoals dat bij een border collie hoort. Het liefst zien we onze pups verhuizen naar mensen die er serieus wat mee gaan doen, omdat deze honden wel genoeg afleiding nodig hebben. De pups zullen geschikt zijn voor sport en show, en als huishond. Er is nog plaats op de lijst. voor meer informatie kunt u contact opnemen!

Hallo, Als alles goed gaat wordt onze Border Collie Ziggy in februari moeder van een nestje pups. We hebben de reu zorgvuldig uitgezocht en als beide ouders hun leuke en sportieve eigenschappen doorgeven dan kan het niet anders dan dat het super leuke hondjes worden. Alle pups zullen zwart tricolor worden. We zijn op zoek naar baasjes die iets met hun hond gaan doen (agility, flyball, schapendrijven, obedience oid) Wil je meer informatie over 1 of beide honden, afstamming of iets anders neem dan even contact op en kom een kop koffie drinken!! Groet, Erica

Alle pups hebben een baasje Geboren: 12-04-12 2 teefjes en 6 reutjes. Ouders: HD A NBW 38 & 40, CEA/CL/TNS/MDR1 normaal, oogspiegeling vrij. Volledige entingen/kennelhoest/Rabies De pups zullen door DNA vererving vrij zijn van CEA/CL/TNS/MDR1 Pups krijgen enting met 6 weken, 4 ontwormingen, Europees paspoort en chip De pups groeien op in huis, met 4 weken mogen ze in de tuin spelen in een puppyspeeltuin, na 6 weken winkelcentrum, school als start socialisatie.

wij hebben sinds kort een mooi nestje van 8pupseltjes gekregen! De moeder is bij ons aanwezig natuurlijk dus kan je zeker zien. Als je wilt kunnen we de dekreu ook altijd even laten langskomen. We hebben in totaal ongeveer 3 reutjes en 5 teefjes. De pups worden gevaccineerd, meerdere keren ontwormd, EU passpoort & gechipt en krijgen St Hubertus Stamboom. De pups worden opgevoed en groeien dus op in onze living. Als eigenaar van een nieuwe pup van ons krijgt u nog vanalles mee! Enkele speeltjes, zak eten (royal canin) waaraan de pup gewend is, een dekentje dat bij de moeder lag, leibandje,... De pups mogen ons huis verlaten vanaf midden augustus!

Eind april verwacht ik een nestje pups van mijn border collie. Zoë is een kortharige border collie met de kleur blue merle. Ze heeft geen stamboom. Zoë is gedekt door Ollie, een border collie reu van 4 jaar, zwart-wit, met half lange vacht. Ollie heeft wel een stamboom. Zoë is volledig getest en helemaal gezond verklaard. Ze werkt door de week samen met mij op een zorgboerderij. Ze is heel sociaal, superspeels en nieuwsgierig. Ze heeft veel energie en rent graag achter de geiten aan. Ze is enorm werklustig en wil het heel graag goed doen voor de baas. Op het moment doe ik agility A met haar, wat erg goed gaat. Ollie is een super lieve, iewat beheerste reu. Hij compenseert hiermee het soms wat hoge energielevel van Zoë. Net als Zoë is hij sociaal en een allemansvriend. Kan hij overweg met alle mensen én dieren. Ollie is zeer actief in de frisbeesport, heeft het erkende diploma sociale huishond behaald en een paar shows gelopen waar hij "zeer goed" bij heeft behaald. Ollie is door zijn ouders vrij van de meeste afwijkingen, op de rest is hij getest. De pups groeien op op de zorgboerderij waar ze alle aandacht van allerei mensen en dieren zullen krijgen. Ook zullen ze wennen aan alle huiselijke geluiden doordat ze met regelmaat in de kantine en keuken zullen verblijven. Als ze oud genoeg zijn gaan we met de auto op stap. Het ziet ernaar uit dat er zeker zes pups geboren worden, dus we zijn nog op zoek naar nieuwe baasjes!

In de zomer van 2014 verwachten wij pupjes van Bride Baileys from Black Road Borders x Enzo van 't Biks Huiske. Allebei de ouderdieren zijn getest op erfelijke afwijkingen en vrij bevonden. Ze lopen beide bij de schapen en hebben een zeer goed behaald voor de aanlegtest. We verwachten rood/bruine driekleur pupjes. Met de pupjes zal gewerkt moeten worden ze zijn niet geschikt voor alleen huishond te zijn. Voor meer informatie kijk even op onze website of neem contact met ons op.

Halverwege mei verwacht ik een nestje van mijn border collie Zoë. Het is zal haar tweede nestje worden. Haar eerste nestje is inmiddels alweer een kleine twee jaar geleden en allemaal prima verlopen. Ze zal gedekt worden door een zwart-witte reu met lang haar en een zwart-witte tekening (zie foto fokkersadvertentie). Dit was ook bij het eerste nestje het geval. Hier zijn zeven pups uitgekomen, 4 zwart wit (reutjes) en 3 blue merle (teefjes). 3 korthaar en 4 langhaar Als alles gelukt is zal ik hier meer info plaatsen. De testen die vermeld staat zijn alleen afgenomen bij de moeder. De vader is niet getest en heeft geen stamboom. Zijn vader had deze wel en was gezond. Moeder is onbekend.

Op 25 oktober zijn er bij ons 5 bijzondere Border Collie pups geboren. Er is nog 1 pupje beschikbaar voor een sportief huisje wat met de hond wil gaan sporten of bij de schapen werken. Wij hechten veel waarde aan socialisatie. De pups zijn opgegroeid met onze 3 kinderen, onze andere honden en onze katten. Daarnaast zullen ze met zoveel mogelijk dingen kennismaken zodat ze aan zoveel mogelijk gewend zijn. Moeder Fearless Flying Explosive Energy Bruin wit tan HD A ECVO vrij 2021 DNA CEA/TNS/IGS/NCL/SN/MDR1/GG/EAOD Normal Vader Big City Borders Lad ZWART wit tan HD A ECVO vrij 2021 DNA CEA/TNS/IGS/NCL/SN/MDR1/GG/EAOD Normal Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Momenteel nog 1 reutje over van de 7 pupjes. De pups zijn geboren op 10/11/2011 Wie geeft hem een liefdevol en sportieve thuis? De pup (Koda Of Incka's Hills)is volledig in orde. Gevacineerd,gechipt en 4 maal ontwormd. Is goed gesocialiseerd. Hij krijgt een puppypakket als hij ons huis verlaat.

Op 2e kerstdag zijn onze pups geboren, uit de kruising Conquest Rose x Tag. Beide ouders zijn actieve Border Collies met zowel de Nederlandse als de Engelse stamboom. De pups krijgen ook beide stambomen. Daarnaast voldoen beide ouders aan alle fokeisen van de Border Collie Club Nederland. Tag is werkzaam op de schaapskudde van het Goois Landschap. Rose wordt getraind in diverse hondensporten zoals schapendrijven en dogdance. Het nest bestaat uit 2 teefjes en 6 reutjes, een aantal van de reutjes zoeken nog een huis. De reutjes zijn allemaal 3 kleur. voor meer informatie en foto's van de pups, zie de website www.poelenije.nl

Lieve en kindvriendelijke bordercollies zoeken een lieve thuis. Wij zijn nu 7 weken oud en krijgen speciale puppy-voeding. We zijn gechipt, ontwormd en gevaccineerd + Europees paspoort. Nog 3 teefjes. Bordercollies zijn heel gehoorzaam en kindvriendelijk maar ze hebben wel wat loopruimte nodig of zeker een fikse wandeling 's avonds.

Op 9 Juni zijn mama Maggy "Tonkory Ready for Action en papa Kimy v.d. Floretty Hof (at Tonkory) de trotse ouders geworden van 9 Zwart-witte pups. 7 Reutjes en 2 Teefjes. Voor enkele van deze prachtige pups zoeken wij nog een lief baasje. Ouders komen volledig uit de showlijnen en zijn op gezondheid gekeurd. Pups wonen in huis en gaan weg met stamboom, chip, enting en controle dierenarts met europees paspoort en worden op 2-4-6 wkn ontwormd. Pups worden gesocialiseerd met jonge kinderen en vreemde omgevinden en geluiden. Mocht dit alles u aanspreken neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer info of bezoek onze web-site.

op 16 november zijn onverwachts 4 prachtige pups geboren uit zwart-wit teefje met een sable-reu. er zijn 2 teefjes en 2 reutjes in de kleur zw-wit,tricolor,blauw-wit,en seal. ze worden opgevoed met kids en tal van andere dieren, zullen volledig in orde naar hun nieuwe baasjes gaan. allebei de ouders stamboom en in orde, alleen de reu was nog wat jong en heeft nog geen heuptest kunnen afleggen, hij was ons vroeger voor. je kan ons bereiken op tel nr. 0475/322564 (Kathy)

Multi Ch. From Borders Home Unique Sem -x- Ch. Quellyane Hope N Dream Geboren op 11-12-2011 ?- 4 reuen ? -3 teven Moeder: Ch. Quellyane Hope N Dream (vader: Jessomine Showi OzSkite x moeder: U Be Ruby from Carolyn's Home) Black/White teef, Geboren op 21-01-2008 Compleet/ correct schaargebit CEA DNA normal/ parentage TNS DNA normal / parentage CL DNA normal / Parentage HD-A MDR1 defect: MDR1 +/+ "normal" Vader: Multi Ch. From Borders Home Unique Sem (vader: Ch. Tonkory Valley Of The Storm x moeder: Highland Rose Of Emma's Pride) Black/White reu, Geboren op 17-08-2003 Compleet/ correct schaargebit CEA DNA normal / parentage TNS DNA normal / parentage CL DNA normal / parentage HD-A Alle pups zijn genetisch vrij van CEA, TNS en CL en zullen deze afwijkingen dus ook nooit kunnen krijgen en vererven. Alle pups worden in huiselijke kring geboren en opgegroeid met onze liefde en zorg. Al vanaf het eerste moment worden de pups gewoon gemaakt aan diverse geluiden waar ze in de toekomst mee te maken zullen krijgen, onze honen en katten. Ook laten we ze wennen aan kinderen van diverse leeftijden, nemen we de pups mee naar bijv. een basisschool, de stad, onze hondenschool, de kinderboerderij en dergelijke. Vanzelfsprekend worden al onze pups op tijd ingeënt, ontwormd, en gechipt. Ook krijgen de pups een Europees paspoort mee en natuurlijk een stamboom. Zowel Hope en Sem hebben zich bewezen op shows en zijn beide in het bezit van meerdere kampioenstitels. Ook doet Sem aan schapen drijven en Flyball, Hope doet eveneens aan schapen drijven en Agility. De pups zijn geschikt als show/fok, sport en huishonden. Voor meer informatie en foto's : www.robrensis.nl

Op 10 november 2011 zijn er 7 puppy's geboren. 5 reutjes en 2 teefjes. De puppy's zullen allen een stamboom hebben. Gechipt,gevacineerd,meerdere keren ontwormd,puppypakket,europees paspoort,speeltje en dekentje vanuit het nest meekrijgen. De eerste socialisatie gaan ze ook reeds meegemaakt hebben, o.a: met andere dieren,kinderen,auto,de zee enz enz. Voor meer info mag je ons gerust contacteren via mail of telefoon. Wij nemen zeker terug contact op met jullie.

Op 30 Oktober 2011 is mijn Ebyke een EE-Red Border collie bevallen van 7 prachtige EE-Red pupjes. Er zijn nog 3 teefjes die een heel lief baasje zoeken.

Omstreeks 1 december verwachten wij een nestje pups uit de combinatie: Nanook, Sable White teefje, HD-A [38] Best Thomas of Clover Corner, B/W, HD-A [40] Beide honden zijn getest volgens de eisen BCCN en RvB. Meer info over ons en de honden vindt U op onze website. Update: op 29 november zijn 5 pups geboren, 2 reutjes en 3 teefjes.

Rond 29 oktober verwachten we werkwillige, actieve pups met een stabiel en vriendelijk karakter uit de combinatie Aislinn (zelfgefokt) en Eryri Jaff. Er zijn nog wat plaatsen vrij op de wachtlijst! Zie ook onze fokkervermelding op hondenpage en onze website: www.steadycherryborders.nl UPDATE: 29 oktober zijn er 8 pups, allen driekleur, geboren: 3 reutjes en 5 teefjes. Zie ook de foto's. Er zijn nog pups beschikbaar! Neem gerust contact met ons op: [email protected]

Op 19 jananuri 2012 werden onze pupjes geboren. Beide ouders zijn aanwezig, moeder is tri-color en vader zwart-wit. pupjes zijn zeer mooi getekend, keuze uit 6 reutjes en 3 teefjes. Ze worden ontwormd en ingeënt. We zoeken voor hen een baasje en een fijne thuis waar ze goed verzorgd en grootgebracht worden.

6 teefjes en 1 reutje geboren in de nacht van 4 op 5 Februari. Moeder Meghan (voorheen Myrtle)ISDS stamboom. Vader Spot ISDS en NHSB werkend bij de schaapskudde. Gegevens, foto's, stambomen etc. bij nieuws en actualiteiten zie website

Prachtige border collie pups met STAMBOOM (geb 04/04/2012) Enkel nog 4 reutjes beschikbaar, BRUIN TRICOLOR EU paspoort, Gevaccineerd, gechipt, ontwormd Beide ouders zijn heup-,CEA-,TNS- DNA getest In huiselijke kring opgevoed. Gsm 0479/872.837 of 0486/21.60.99 www.fromaislinnvalley.be Mogen naar eigenaar vanaf 02 juni

Eén van onze pups zoekt een leuk baasje, een fijne thuis. Hij is een lilac-tricolor. Een gezond speelse kereltje die vanaf 14 juli wil beginnen aan zijn verdere leven. De pups hebben een Sint-Hubertus stamboom, zijn gechipt, DNA getest, ontwormd, ingeënt ...samengevat : op en top gezonde ras Border Collies ... Meer weten ? Meer tekst & foto's vind je op de blog van de moeder : google maar op faarke en co dan kom je vanzelf op haar blog terecht. Bel gerust na de kantooruren op 32 478 66 59 60 of stuur een mailtje naar [email protected] !

Wij zijn Isha en Ilias twee border collies van 7 jaar en enkele maanden geleden zijn we aan het alziend oog van onze baasjes ontsnapt en nu hebben we dus 6 pups(2 teefjes en 4 reutjes) We hopen hier een goede thuis met energetische baasjes voor onze pups te vinden. Heeft u vragen of interesse in een pup aarzel dan niet om ons baasje te contacteren via email [email protected] of op het nummer 0468348013

Wij zijn Isha en Ilias twee border collies van 7 jaar en enkele maanden geleden zijn we aan het alziend oog van onze baasjes ontsnapt en nu hebben we dus 6 pups(2 teefjes en 4 reutjes) We hopen hier een goede thuis met energetische baasjes voor onze pups te vinden. Heeft u vragen of interesse in een pup aarzel dan niet om ons baasje te contacteren via email [email protected] of op het nummer 0468348013

Hoera Hoera Luna en Solo zijn de ouders geworden van 5 prachtige puppies! Neem snel een kijkje op www.aesteloriel.be om onze Jackson Five te ontmoeten! Puppies zijn vrij van CEA/CH, CL, TNS, MDR-1 en ouders zijn bijkomend getest op DNA, HD, Glaucoma en verdere oogafwijkingen. We hebben geen pups meer beschikbaar

PUPS GEBOREN! Op 26 juli zijn er 5 pups geboren van Silver en Cooper. Het zijn 2 zwart-witte en 1 blue merle reutjes en 1 zwart-witte en 1 blue merle teefjes. Deze pups komen uit een weloverwogen showlijn combinatie waarbij gelet is op karakter, gezondheid, uiterlijk en werklust. Beide ouders hebben HD A, Silver heeft ogentest vrij en Cooper CEA CL TNS DNA vrij. Cooper is Nederlands Showkampioen 2012.

Op 4 November zijn er 8 pups geboren uit de combinatie Butterfly Phoebe From Let's Border en My Trusted Friend Dear Roy. 3 Blue merle reutjes 1 Blue merle tri reutje 1 Blue merle teefje 1 Blue merle tri teefje 2 Zwart witte reutjes Er zijn nog 3 reutjes beschikbaar De pups worden ontwormd, geënt, gechipt, krijgen een puppiepaket mee; - papieren (van pup en ouders, incl stamboom) - halsbandje en riempje - speeltjes - nestspeeltje - voer - foto's van de eerste 7 weken enz De pupjes krijgen vanaf 3 weken KIVO te eten naast de moedermelk. Ook worden ze veel binnens en buitens huis gesocialiseerd, gaan ze in de auto mee, komen ze in aanraking met kinderen, katten, huiselijke geluiden, andere honden enz.

Wij hebben nestje van 7 puppies dat geboren is op 17-12-2012 waarvan nog één zwart/wit teefje en 2 zwart/witte reutjes beschikbaar zijn voor leuke baasjes. onze puppies worden familiaal en sociaal opgevoed midden in ons gezin met 3 kinderen en onze andere honden.

Beschrijving Dit word het eerste nestje van Dreaming of you Kindy, ze is actief in show in show en behaalde al meerdere 2 de plaatsen ,waaronder op de Brussels dogshow met het reserve CAC tot gevolg.Ze is samen haar baasje ook recreatief bezig in de gehoorzaamheid en begin agility.Kindy is vrij van TNS,CEA/CH,Pra,Cl en glaucoom,ze heeft A1 heupen. Papa is elegance in Red,inport uit Italie en is actief in agility graad 2. Hij is een echte knuffelbeer en heel werkwillig. Ook Red is vrij van Tns,Cea/ch,cl,glaucoom en heeft A1. Pups krijgen uiteraard een stamboom (fci) ,een europees paspoort,chip en worden meerdere malen ontwormd.Ze worden ook DNA getest Er worden nog enkele reservaties aangenomen. U kan me bellen op 0496 521 753 of via mail

geboren op 12/12/2012 nestje van 7 puppy's 4 ruetjes en 3 teefjes zwart-wit

Wij verwachten rond 10 Augustus 2013 een nestje van Yuna en Muttley. 2 Border collies die zeer geschikt zijn voor de hondensport. Yuna is actief in gehoorzaamheid, behendigheid en frisbee. Muttley is een geboren schaapsherder en laat een prachtige werkstijl bij de schapen zien, maar is ook erg enthousiast en fanatiek met frisbeeën. Yuna is blue merle, bewezen drager van drie-kleur en misschien drager van bruin. Ze is rustig en beheerst van karakter, in huis erg relaxt, op het veld een en al aandacht voor de baas. Ze kan zich gedurende lange tijd concentreren, is geduldig, van nature erg braaf (weinig kattekwaad en weinig gedragsverandering in de pubertijd, dit geeft echter geen garantie voor een niet-puberende pup!). Ze is erg atletisch gebouwd en heeft zich goed bewezen als sporthond. Yuna heeft een voorkeur voor mensen en je moet even haar vertrouwen winnen. Daarna gaat ze voor je door het vuur. Muttley is een bruin wit driekleur reu. Muttley komt uit de schapenwereld en ondanks dat hij echt een enorm drijfvermogen heeft drijft hij niet op alles wat los en vast zit, is erg beheerst, relaxt, geconcentreerd en zachtaardig. Een echte goedsul. Muttley is in huis ontzettend relaxt, komt graag een aai en een knuffel halen en gaat buiten heerlijk met je aan het werk. Wij verwachten uit dit nest: redelijk grote, rustige, relaxte en beheerste border collies die geschikt zullen zijn voor alle hondensporten. Verwachtte kleuren: blue merle en zwart wit, in combinatie met driekleur. Ook is er een redelijke kans op bruin wit en red merle (driekleur).

De meest prachtige kleuren hebben wij in dit super nestje. We hebben Sable/Wit, Chocolat/wit, drie kleur en de de meest bijzondere van het stel Choclat/Sabel. De puppen groeien op in de kamer met andere honden om hen heen en verder alle geluiden en geuren die er normaal ook zijn. Natuurlijk staat goede voeding en heel veel knuffelen hoog in het vandel. Kom kijken op de website en natuurlijk kan je er een berichtje achterlaten. Wij werken met al onze honden en genieten van alle. De moeder hond doet aan para agility net als een andere, er woont een hulphond met pensioen bij ons dit zijn alle Border Collies. En de laatste is een Duitse Herder en hij werkt nu als hulphond. Kom kijken op onze website is het niet voor de prachtige puppen dan wel voor een heerlijk moment om te zien wat we allemaal doen met de honden. www.in2borders.nl is het adres waar je ons kunt vinden.

Wij wilden een eenmalig nestje nemen met onze border collie, en hebben haar daarom laten dekken door een reu van Borders Home (peppermint twist, veelvuldig kampioen). We houden zelf een pup, en de andere zes pups mogen weg. We hebben al drie pups verkocht, dus er zijn nu nog 2 reutjes en een teefje te koop. De pups zijn in huis bij de moeder opgegroeid, en hebben veel aandacht gehad. Ze zijn vanaf 6 weken elke dag kort aan de lijn uitgelaten dus zijn al een halsbandje gewend en ze hebben ook al een autoritje gemaakt. Ze mogen vanaf nu weg (7,5 week) De moeder is heel erg rustig en aanhankelijk. Ze zijn gechipt en ontwormd en geënt

Begin 2014 verwachten wij een nestje van onze Cody, vader zal zijn Denwyn Lad van Dutchmoors Border Collies. We verwachten uit deze combinatie zwart/witte en drie kleur pups. De pups zullen een een levendig karakter hebben en graag werken in de vorm van schapen drijven, behendigheid, flyball e.d. In huis zullen zij graag aandacht krijgen en aangehaald willen worden. Wilt u meer details weten of eventueel reserveren voor een pup van dit nestje, neem dan kontakt met ons op of kijk op onze site

3 Border Collie reutjes, geboren 10-10-2013 beschikbaar. Alleen voor sportieve geinteresseerden die weten wat het ras Border Colie nodig heeft/verdient !!! Ouders uiteraard gestest op HD, erfelijke oog afwijkingen CEA & PRA. Alle ingezette teven en dekreuen zijn DNA getest op CEA/CH – genotype Normal / Clear. DNA TNS – genotype Normal / Clear. Vader MDR1 vrij.

Hey! Rond 5 mei verwachten wij de geboorte van I'm belgian black chocolate de taraway "lara" X IntCh Heartland Iwwan! Gisteren 2 april deden we de echo en er werder een 5tal pupjes geteld. Het kan er dus ook eentje of 2 meer zijn natuurlijk. Wij aanvaarden steeds mensen op ons lijstje, indien je interesse hebt mag je ons altijd een mailtje sturen naar [email protected] Doe ons een bezoekje op www.ofshepherdsden.be

Momenteel hebben wij pups uit een prachtige combinatie. Beide ouderdieren zijn getest en hebben een fantastisch karakter, ze houden van knuffelen maar werken doen ze ook heel graag. Liefst hebben wij sportieve baasjes. De pups zijn geschikt voor show en sport en ook als huishond . Er staan regelmatig nieuwe foto's op de site.

Wij verwachten puppy's rond 1 juni! Bij interesse gelieve mij te mailen: [email protected] De pups worden gechipt, ontwormt & gevaccineerd. Ze krijgen de beste verzorging in huiselijke kring!

Momenteel hebben wij puppies van Eyes of the World Joy Jumper en Eyes of the World Kinky Kylie(Aurora). Onze puppies worden geboren in onze woonkamer, en groeien samen met onze andere honden in huis op. Al onze ouderdieren zijn getest op CEA/CH, CL, TNS, MDR-1, alsook op heupdysplasie, glaucoom en veel voorkomende oogziektes. Verder fokken wij volgens de regels van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus, met honden die meer dan voldoen aan de rasstandaard. Als u meer te weten wil komen over ons en onze hondjes, bent u (na een mailtje of telefoontje) steeds welkom.

Een pupje (reutje)van Bailey & Speed zoekt nog een sportief en lief baasje.De 6 pups zijn geboren op 24 juni en allemaal bruine driekleurtjes. De ouderhonden zijn vrij van erfelijke afwijkingen zoals TNS,CEA,CL en MDR1 ook hebben beide HDA heupen en hebben een oogonderzoek gehad. Bailey is actief in de dogfrisbee sport en drijft af en toe bij de schapen. Speed is actief in het schapendrijven en beide hebben ze een grote 'will to please' binnenshuis zijn het rustige honden, maar eenmaal buiten willen ze graag werken voor je. Voor meer informatie bekijk onze website.

bij de border collie kennel in op 14 augustus 2014 een nestje pups geboren. 3zwart wit reutjes zoeken nog een lief sportief baasje. de pups groeien op in en rond het huis en wij gaan er op uit naar de markt of winkels en gaan met ze naar een fijne speelplaats om ze lekker te laten spelen.en nemen ze een paar keer mee met de auto om daar aan te wennen. de pups worden gesocialiceerd met andere honden en kinderen en mensen. met 6weken krijgen de pups de eerste inenting en worden dan gelijk helemaal gecontroleerd door de dierenarts en krijgen een paspoort mee. de pups worden ook een paar keer ontwormd. de pups krijgen proplan voer mee ,dierenpaspoort,speeltje ,koopcontract met de geteste gegevens van ouders er in en foto's op cd en stamboom. en wij staan altijd klaar voor tips te geven.

Wij zijn Isha en Ilias twee border collies van 7 jaar en enkele maanden geleden zijn we aan het alziend oog van onze baasjes ontsnapt en nu hebben we dus 6 pups(2 teefjes en 4 reutjes) We hopen hier een goede thuis met energetische baasjes voor onze pups te vinden. Heeft u vragen of interesse in een pup aarzel dan niet om ons baasje te contacteren via email [email protected] of op het nummer 0468348013

Wij zijn Isha en Ilias twee border collies van 7 jaar en enkele maanden geleden zijn we aan het alziend oog van onze baasjes ontsnapt en nu hebben we dus 6 pups(2 teefjes en 4 reutjes) We hopen hier een goede thuis met energetische baasjes voor onze pups te vinden. Heeft u vragen of interesse in een pup aarzel dan niet om ons baasje te contacteren via email [email protected] of op het nummer 0468348013

verwacht eind april, kunnen weg rond eind mei vader : merle(carry colors red, blue, treicolore); CEA, CL, TNS clear; hips A2 moeder : DNA in onderzoek;(beide ouders clear) hips A

Al onze pups hebben een warme mand gevonden, bedankt!!!

Geboren op 22 Januari 2016 uit een combinatie van een show lijn uit Nederland met een show- en werk lijn uit Italië. De dekreu heeft diverse kampioenstitels. Beide ouders zijn getest op heupen, ellebogen en ogen. Pups komen met stamboom, ontwormt, gechipt en gevaccineerd. Ze groeien bij ons in huis op en worden goed gesocialiseerd. Beide ouders hebben aanleg voor agility. Kijk voor meer informatie op onze site : www. borderaandeamstel.com.

Geboren op 22 Januari 2016 uit een combinatie van een Showlijn uit Nederland met een Show- en Werklijn uit Italië. De dekreu heeft diverse kampioenstitels. Beide ouders zijn getest op heupen, ellebogen en ogen. Pups komen met stamboom, ontwormt, gechipt en gevaccineerd. Ze groeien bij ons in huis op en worden goed gesocialiseerd. Beide ouders hebben aanleg voor agility. Kijk voor meer informatie op onze site: www.borderaandeamstel.com

Wij hebben een prachtige nestje van 8 border collie pups. het zijn erg lieve, speelse en vriendelijk honden die erg goed luisteren. De pups groeien op in de huiskamer en worden heel goed gesocialiseerd ze komen in aanraking met kinderen. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer op kynologisch gebied. De pups worden gechipt, geënt, ontwormd. Voor vragen of een afspraak te plannen kunt u mij bellen.

Wij hebben sinds enkele dagen een klein nestjeborders in huiselijke kring - 2 teefjes 2 reutjes 1 zwart wit 1 sable donker 1 sable licht 1 sable blauw (moet nog definitief vastgesteld worden)

Hi my name is Daor Cara Q'Artek from the Doar Cara Q' Litter and I'm looking for a good home. I was born the 30th of September and I'm in excellent health (free of everything), very curious, social (also with kids, cats and other dogs) and I show already my herding skills. My parents are Ree Elkeeava and NNL J' Mo' Better Rootz aka Bogdan. Both of my parents are very active in dogfrisbee and canicross. Ree is very fast, moves superbly and is always focused, she comes from very good sheepherding lines. Bogdan is a multi talent, he did flyball, agility, canicross and is now great in dogfrisbee, he is fast and learns new tricks in a sec. I come with pedigree, health certificate and a lot of love... For more info contact Joke Van Wesemael or Benjamin Jacobs or Doar Cara on Facebook

Zaterdag 11 januari 2020 is Mealla (eigen fok, onze 3e generatie) bevallen van 6 prachtige pups: 4 teefjes en 2 reutjes, zwart-wit (misschien een aantal seal). De vader van de pups is Chief, een border uit zeer goede werklijnen. Beide ouders (met FCI stamboom, vader ook ISDS registratie) zijn uitgebreid getest en hebben hebben alle verplichte gezondheidsonderzoeken ondergaan. Dit nest is gefokt volgens de richtlijnen van het verenigingsreglement van de Border Collie Club Nederland. Mealla en Chief hebben veel werklust en zijn zeer goed trainbaar/goed controleerbaar. Moeder loopt trials in de hoogste klasse van het schapendrijven en is daarnaast goed in het praktijkwerk (kuddewerk op de hei). Vader loopt ook trials en is regelmatig aan het hoeden bij een kudde schapen (en soms ook geiten) in de duinen. Allebei zijn ze erg sociaal naar mensen en kinderen en over het algemeen ook naar andere honden. In huis zijn ze rustig en gedragen ze zich aanhankelijk en trouw. Dus.. zoek je een goede en actieve werk- en/of sporthond; een maatje om mee te gaan schapendrijven of om bv agility of canicross / canitrails mee te gaan lopen? Bel of mail gerust!! P.S.: Op onze website is veel informatie te vinden.

Wij hebben nog 3 zwart/witte reutjes uit het derde nestje van onze huishonden Tofu en Louis die een nieuwe thuis zoeken, beiden ouders getest op erfelijke afwijkingen en DNA. Mama drijft schapen en papa is gek op flyball

Deze 6 rakkers zijn op zoek naar een FOR EVER home - papa is Louis, gek van speuren en balletjes en mama Tche een hele aardige stokkenmadam. Beide zijn getest, het is hun tweede nestje samen. Ze zullen gesocialiseerd zijn met kinderen, andere dieren enz...

*Fearless Flying G-nest* Ons volgende nest verwachten wij van Do-It en Fenrir rond 27 oktober 2021. Beide honden hebben een open en vriendelijk karakter naar mens en dier en een hoge drive in de sport. Do-It is een klein tenger teefje en Fenrir is een forse grote reu. Zowel Do-It als Fenrir zijn actief in de agility en het schapen drijven. Fenrir loopt in de agility in de A3 en Do-It heeft een aantal A0 wedstrijden gelopen. Fenrir loopt in de 1e klasse van het schapen drijven en Do-It doet dit op recreatief niveau. Do-It doet ook wat modellenwerk. Zowel fotoshoots als tv-commercials. Wij verwachten zwarte en bruine driekleur pups uit deze sportieve combinatie. Wij zijn voor onze pups op zoek naar sportieve huisjes die actief de hondensport in willen of bij de schapen willen gaan werken. Er wordt bij ons niet gekozen op kleur. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op, zodat ik alle vragen kan beantwoorden.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Border Collie puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Border Collie ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Border Collie? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Border Collie? Kijk dan bij de Border Collie rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Border Collie Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Border Collie puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^