Puppy vermelding van Faes

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Faes geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Faes zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Maltezer puppy's van Faes

Puppy's
Ras Maltezer
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 17 november om 02:05

Kennel
Kennelnaam: Faes
Beschrijving: Geboren 28.05.2013 nog 3 mannetjes/reu uit een nest van 5 (2 verkocht). De pups worden thuis grootgebracht, zijn katten en andere honden gewoon en gaan soms mee met de auto. Ze werden al gechipt, gekeurd, gevaccineerd en ontwormt en goedgevonden door Dierenkliniek Malpertuus (Heusden) en aldus krijgen ze een Europees paspoort en vaccinatiekaart (U kan daar altijd bevragen). Altijd vrijblijvend te bezoeken, wij zijn geen professionele verkopers, dus de pups worden met 200% liefde behandeld en zijn zeer lief en mensvriendelijk. Regio Oost-Vlaanderen - 9240 Zele PS: We zoeken wel een veilige thuishaven voor de pups, dus ook mensen die van dieren houden en ervoor gaan. Beide ouders en de katten aanwezig, geen invoer of batterijkweek.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0495/37.35.85

Adres
Woonplaats: Zele

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ouders zijn Maltezer, teefje °10.02.2010 en reu 22.03.2012, beide niet te grote honden, zeer anhankelijk en sociaal.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
geen test, wel gecontroleerd door Dierenartsenpraktijk Malpertuus te Heusden,

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
standaard verplichte inentingen, we vertrouwen volledig op de bekwaamheid van de Dierenartsenpraktijk die ons alle advies geeft.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
zijn al klaar.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
geen. is eerste en laatste.

Hoe en waar groeien de pups op ?
thuis familiaal, tussen 2 sphynx katten en 1 europese kat, kinderen, gaan mee naar ouders (andere maltezers en beagle en katten daar) met de auto.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Maltezer puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Maltezer en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

honden page profiel RaniRani schreef op 03 september om 18:41:
Hallo Ik heb super veel interesse! Hoeveel vraagt u? En hebt u ook mini's? Mvg

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

HondenPage opmerking

LET OP: geen testen uitgevoerd!!!!

Foto's

FaesFaesFaesFaes

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Faes

17-11 Maltezer pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^