Labradoodle puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Labradoodle Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Labradoodle puppy's

Momenteel worden er geen Labradoodle puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Eind maart verwachten wij F1b Goldendoodles. de pups worden in huis geboren in ons gezin en groeien daar ook op. We verwachten zowel curly als fleece vachten en beide zijn geschikt voor mensen met een milde tot ernstige hondenallergie. De pups worden volledig verzorgd en er zit een koopovereenkomst bij. Voor vrijblijvende informatie kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. (P.s. door inlogproblemen is dit dezelfde advertentie als voorheen onder de naam JaRi)

Op 9 mei geboren, prachtige blonde em crème kleurige Goldendoodle pups van standaard formaat. De moeder, Stonecellars Bo Jangles (foto 1), is een dochter van de England Champion Its Otto en van de moeders kant een F5 generatie. Bo is 3 jaar oud; ogen ECVO vrij; H.D. - A; ED free. De vader Jim (foto 2) is de stoere en lieve Goldendoodle dekreu van Jetty vd Hulst. Alle papieren zijn compleet, maar helaas is de doodle nog geen erkend ras vandaar dat er geen stamboom papieren bij zitten. Het is Bo haar 1e nestjes met en ze zijn prachtig. Er zijn 6 reuen en 6 teven in verschillende tinten met krul in meer en mindere maten. Ze worden in huiselijkekring grootgebracht. Voor meer informatie en vragen kunt u bellen naar 06-42986493 of mailen naar [email protected]

Op 9 mei heeft Bobby 8 prachtige pups gekregen. Voor 1 pup zoeken we nog een thuis, waar de pup over 5 weken heen mag. Orse Ket (huiskamerfokker) houdt zich aan de strenge regels van Alfa Europe.

Onze Labradoodle Kyra is op 23 november bevallen van 6 mooie doodles. Kyra is een gezonde doodle van 3 jaar oud, ze heeft alle gezondheidstesten met glans doorstaan. We denken dat we met de papa Harley een zeer goede match gevonden hebben. Van beide doodles zijn alle certificaten, röntgen fotos's en testrapporten aanwezig.

1 van onze lieve en knappe labradoodle pups, inmiddels 5 maanden oud, zoekt opnieuw een goed tehuis, mag ook in buitenland. (Ze is rabies gevaccineerd) Ze komt uit een nestje van 7 lieve en sociale pups. Haar lieve, rustige en slimme moeder is een koningspoedel, Noor. Haar vader is een lieve en vrolijke blonde multigen medium labradoodle, getest voor HD (score A), ED (vrij) en ECVO (vrij). Zie ook advertentie m1888803107 op marktplaats. Ook de beide ouders van Noor zijn getest en gezond bevonden. De pups groeiden natuurlijk op in de huiskamer. Ze is inmiddels een onderdeel van ons gezin, heeft al heel veel geleerd (zindelijk, aan de riem lopen, alleen in de bench, naar pension, naar trimster, etc.) Ze krijgt een curly fleece vacht, is een zogenaamde multigen (F3b) Labradoodle, zal een grote medium of kleine standaard maat krijgen (tussen 50 en 60 cm). Foto 11 is van haar grote zussen. Onze baasjes zijn trouwens allebei dierenarts, dus met onze gezondheid zit het wel goed. Ze heeft alle vaccinaties gehad, ook kennelhoest en rabiës.

We hebben nog 1 prachtige lieve sociale reu BAS (Zwart) te koop. BAS heeft geen FCI stamboom maar wel een officiële afstammingsverklaring inclusief zijn officiele DNA profiel. Inmiddels heeft hij al twee entingen (LICG entschema) gehad. BAS is een hele open sociale hond. Meer informatie met foto's vanaf dag 1 en films, vind je op onze website op de webpagina TE KOOP. Wij fokken volgens de officiele strenge fokregels en eisen van de belangen vereniging NMD (Nederlandse Mini Doodle). Daarom krijgt BAS een pupcertificaat van de NMD en heeft BAS ook een officiele Europese Dieren Paspoort, en alles gaat mee met BAS. Testen en uitslagen mogen bij onze kennismaking ingezien worden. Uitermate geschikt om mee te werken (bijv. doggydance) of als lieve huisvriend. Wil je een vriend voor het leven, neem dan kontakt met ons op of ga zelf voor een eerste impressie op onze website kijken. Tot gauw, DOODLEHOME NL Mini Doodles Marion & Harriet Brouwer Dedemsvaartseweg Noord 16 7775 AG Lutten (op de rand van Lutten en Dedemsvaart | Overijssel) Tel. 0523 681612 (2x keer bellen i.v.m. storing centrale KPN) Mobiel (+31) 06 42 61 20 79

Als eenmalig nest in onze woonkamer geboren uit een F2 teefje en F4 reu. Geen stamboom, maar wel superlieve hondjes. Er zijn nog 5 teefjes beschikbaar (4 zwarte, 1 blonde) en 2 reutjes (beiden zwart). Mogen eind januari weg, gevaccineerd, ontwormd en gechipt.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Labradoodle puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Labradoodle ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Labradoodle? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Labradoodle? Kijk dan bij de Labradoodle rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Labradoodle Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Labradoodle puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^