Labrador Retriever puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Labrador Retriever Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Labrador Retriever puppy's

Momenteel worden er geen Labrador Retriever puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Onze chocolate bruine labradorteefje Senna is op woensdag 28 maart bevallen van 5 pups. Inmiddels zijn ze allemaal verkocht.

Pups geboren op 10 sept 2011 - beschikbaar vanaf woe 2 nov 2011 stamboom St-Hubertus twee zwarte reutjes in goede gezondheid, ontwormd , gechipt, 1e inenting, opgevoed in gezin met kinderen ouders getest op HD;ED;ogen en DNA uitstekende bloedlijn

Wij verwachten een nestje Labrador Retrievers met stamboom in november 2012. Moeder: Hayley of Brownbank Cottage (kleur zwart)

   Wij hebben prachtige gele/ blonde labrador pups ter beschikking.... uit de combinatie Sretlaw Silver Blade x Smallville's Empress can it be love.....beide ouders zijn HDA ED vrij en ogen vrij....er zijn op 11-01-2015 6 reuen en 2 gele teefjes geboren...voor meer info neem contact met ons op..of neem een kijkje op onze website daar vind u alle informatie over onze werkwijze en wat de pups meekrijgen... u kunt ons mailen voor meer info [email protected]  

Tegen de zomer van 2013 plannen wij ons tweede nestje bruine labrador retrievertjes. Zie www.greeshof.be

eind april verwachten wij een zwart nestje uit onze eigen combinatie Smallville's Empress Kiss by Kiss & Smallville's Empress Glimmer Man.

Zwarte labradorpups die grootgebracht worden in huishoudelijke kring. Wij hebben een eenmalig een nestje van zwarte labradorpups, de pups worden in huis grootgebracht samen met ons zoontje van 2 en onze andere huisdieren. Het zijn 7 pups: 4 teefjes en 3 reutjes De pups worden bij vertrek naar het nieuwe baasjes meerdere keren ontwormd, gevaccineerd en gechipt en ze krijgen een Europees paspoort.

Wij verheugen ons! Met ons teefje Sinne (Charley in het stamboek) verwachten wij rond 16 december een nestje met zo’n vijf a zes blonde pups. De vader is Memphis (Geronimo Road of Princes). Beide honden voldoen aan alle eisen van de verenigingen; beide zijn HD-A, ED-vrij, ogen goed, andere tests, goede showuitslagen enz. Alles kun je bij ons opvragen. De pups worden geboren in ons gezin met 2 kinderen van 13 en 16 die ook helemaal enthousiast zijn. Met de socialisatie zal het zeker goed komen. De pups krijgen natuurlijk een stamboom, DNA profiel, een paspoort, inentingen en ontwormingskuren. We zullen vanaf de geboorte de nieuwe eigenaren goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Wij zijn op zoek naar baasjes die zin, tijd en ruimte hebben voor een nieuwe pup in huis. Schroom niet contact met ons op te nemen. We plaatsen je op de lijst en zullen op volgorde van binnenkomst de keuze maken. We vinden het leuk met je kennis te maken.

Labradorpups beschikbaar: 4 reutjes en 4 teefjes. Chocoladekleur. Geboren op 22 april 2015. Beschikbaar vanaf midden juni 2015. Dual purpose Labradors: kruising werklijn/showlijn. Zeer sociale werkhonden. Stamboom St-Hubertus. Pups in goede gezondheid, ontwormd & in huiselijke kring grootgebracht.

Ons teefje, Ryan Rangers Mia, is 14 mei 2016 bevallen van 6 pupjes. 3 reutjes (1 zwart/2geel) en 3 teefjes (1 zwart 2 geel) 1 teefje is gereserveerd. Beide ouders, reu ook in ons bezit, zijn HD-A en ED-A, Getest dmv DNA op oa EIC, Epilepsie, Narcolepsie, PRA/PRCD, SCID,SD2, RD/OSD CNM en beiden zijn allen normaal dwz vrij Klinisch PRA/PRCD Wij zijn trots op de gezondheid van onze ouderdieren en doen door uitgebreidere testen te doen, dna, er zo veel mogelijk aan om zo gezond mogelijk pupjes te fokken. Als de pupjes 8 weken zijn, mogen ze het huis verlaten. Ze groeien in huis op, zijn katten gewend. Bij serieuze belangstelling gewoon even bellen :)

Zeer mooie labrador pups beschikbaar. beide ouderdieren zijn getest HD en ED vrij. Ogen ecvo vrij en prcd-pra vrij. Alle gezondheidsuitslagen zijn in te zien. Wij fokken conform het fokreglement van de nlv. Wij zijn een kleinschalige labrador fokker, de pups worden goed gesocialiseerd. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. De pups mogen rond 8 juli het nest verlaten. (Vakantieregeling bespreekbaar)

ENKEL VOOR SERIEUZE LIEFHEBBERS !! 15 Augustus 2017 werden, uit een bijzondere combinatie, een schitterend nestje PURE CHOCOLATE LABRADOR PUPS geboren (reutjes) ,waar we met véél verlangen naar toe uit gekeken hebben! Mama = ons eigen lieve labrador meisje IMEDEEN OF ROY BLACK FAMILY (Bluebuster of R. B. Family x Fjörgyn of R.B. Family) Papa = de prachtige Engelse Multi Kampioen CH. MEADOWLEIGH BROWN SUGAR (Keene’s Walnut Wesley at Ryedown x Meadowleigh Mariella) Papa is gehoorzaamheidskampioen, Show Kampioen, heeft ook een Gundog Working certificate, wat hem Full UK.Kampioen maakt. Ouderdieren vrij van HD=A1 ocd,pra/cat. vrij, dna getest. Pa is bovendien optigen Pra A normal, Eic, Hnpk, Sd2, Cnm vrij Pups worden zorgvuldig in huis verzorgd en gesocialiseerd. Ze worden ingeënt en ontwormd. We zijn lid van de Nederlandse labrador vereniging (NLV).van de labrador kring en van de Belgische labrador retriever club (omgeving Roosendaal, Noord Brabant) Wij zijn op zoek naar echte liefhebbers van het ras en mensen die veel tijd en energie in hun labrador willen steken om hem op te voeden tot een prettige, mooie en gezonde huisgenoot. Mensen die niet oprecht geïnteresseerd zijn en slechts aan het ”rond shoppen” zijn hoeven niet te reageren.

Begin maart 2018 verwachten we, uit een bijzondere combinatie, een schitterend nestje pure chocolade labrador puppy's met fci. stamboom waar we met véél verlangen naar toe uit kijken! · Mama => ons eigen lief labrador meisje Dien(Bluebuster of R. B. Family x Fjörgyn of R.B. Family) · Papa => de prachtige, lieve jonge reu Play Mor Worth Waiting For(zoon van Multi & Uk. CH. Meadowleigh Brown Sugar x Multi Ch. Claychalck Costa Sterlina) Ouderdieren vrij van HD=A, Ocd 0/0,Pra/Cat. vrij, dna getest. Pa is bovendien optigen Pra normal, Eic, Hnpk, vrij zodat de verwachte pups dit nooit zullen kunnen krijgen. Pups worden zorgvuldig in huis verzorgd en gesocialiseerd. Ze worden ingeënt en ontwormd. ENKEL VOOR SERIEUZE LIEFHEBBERS! Fokker is lid van de Nederlandse labrador vereniging(NLV).

Nog 3 reutjes. Op 28 maart geboren zwarte Labrador pups met stamboom. Vader Elmo van de Jojamacoshof Moeder Sunny van 't Bovenveen Beide ouders hebben HD A ED vrij ECVO vrij en EIC vrij. Voor meer informatie graag bellen naar 0612917950 na 10 uur in de morgen. https://www.instagram.com/mariannevandendikkenberg/

Mooi nestje kruising Labrador Rottweiler pups, allemaal erg fors en zwart, Moeder en vader zeer betrouwbaar. Mogen eind januari naar een nieuw baasje, zijn al enkele keren ontwormd, zijn gechipt, ingeent, paspoort en gezondheidsverklaring. Voor meer informatie of een afspraak graag alleen bellen of appen: 06 1941 7989

Wij hebben een kleinschalige kennel met 5 volwassen honden. 4 labrador teven (3 chocolate en 1 zwarte) en een chocolate reu. Maximaal eenmaal per jaar hebben we een nestje met één van onze teven. De teven zijn 3, 5 en 7 jaar en onze reu is 4 jaar. De ouders worden geröntgend voor HD en ED, ogen en uitgebreid op DNA getest. Ze hebben een certificaat voor de LOSH-fok en pups krijgen alle nodige inentingen, ontworming en chip van St-Hubertus. De dierenarts doet ook nog een allerlaatste controle vooraleer ze het nest verlaten. De pups groeien op in huiselijke kring in gezin met kinderen. We hechten veel belang aan wennen aan bepaalde geluiden en socialisatie. We hebben momenteel een nestje met 8 pups (5 teefjes en 3 reutjes), geboren op 27 april 2022.Op dit moment hebben we nog twee teefjes en een reutje over.

Hallo, Wij hebben nog 5 lieve pups die op zoek zijn naar een goudenmandje. Bij interesse, mag je me altijd contacteren op het nummer 0474/76 44 83.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Labrador Retriever puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Labrador Retriever ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Labrador Retriever? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Labrador Retriever? Kijk dan bij de Labrador Retriever rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Labrador Retriever Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Labrador Retriever puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^