Tatra puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Tatra Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Tatra puppy's

Momenteel worden er geen Tatra puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 28 oktober is onze Teef Bela ( Noa) in Polen gedekt door Przasny Na Goralsko Nute!! Als de dekking aanslaat dan verwchten we rond 30 december puppen. Heeft in interesse in deze combinatie neem dan gerust contacy met ons op!!

Op 20 december 2013 zagen 11 prachtige pupjes het levenslicht bij ons. De trotse ouders zijn Duch Gor Volarius en Laszka z Daleka na Goralsko Nute. Wij noemen ze Duch en Daleka. Het zijn 10 reutjes en 1 teefje. We fokken slechts zeer af en toe een nestje pups en letten daarbij goed op dat de ouders een fijn karakter hebben en beide gezond zijn. Natuurlijk verliezen we daarbij ook de rastypische eigenschappen niet uit het oog. De puppen maken deel uit van ons gezin en groeien op in en rondom het huis. Zodra ze oud genoeg zijn, nemen we ze onder andere mee naar de kleuterschool waar ze fijn kunnen spelen met de kinderen. Ze zijn gewend aan huiselijke geluiden, zoals stofzuiger, radio, Spreekt dit prachtige, bijzondere ras u aan en wilt u misschien ook graag zo'n fijne witte huisgenoot? Neem dan contact met ons op.

op 1 augustus zijn de pups van Yill X Nil geboren 2 reutjes en 5 teefjes. Inmiddels hebben we de reutjes en 4 teefjes geplaatst. Voor Cissy het 5de teefje hebben we inmiddels een goed huis gevonden. Cissy is leergierig, lief, speels, gek op knuffelen. Bijna zindelijk. De nacht hoeven we er niet meer uit en als we overdag goed opletten doet ze al haar behoeftes buiten.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Tatra puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Tatra ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Tatra? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Tatra? Kijk dan bij de Tatra rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Tatra Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Tatra puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^