Labradoodle fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Labradoodle fokkers op de HondenPage.

marion klomp

Ik fok 1 a 2 keer per jaar een nestje medium labradoodles, pups groeien natuurlijk op in huiselijke kring en ouderdieren zijn goedgekeurd.

Animosa's Australian Labradoodles

Wij zijn fokker van de Australian Labradoodles in België. Wij fokken in huiselijke kring miniatuur en kleine medium Australian Labradoodles en zijn aangesloten bij de ALAEU. Surf gerust eens rond op onze website voor meer info. Wees gewaarschuwd, een Australian Labradoodle is onwaarschijnlijk lief, intelligent, knap en intuïtief, kortom : onweerstaanbaar.

Dog Sweet Dog Dog Sweet Dog Dog Sweet Dog Dog Sweet Dog Dog Sweet Dog

Kleinschalige fokker van Australian Labradoodles. Niet allergisch voor de Australian Labradoodle, hoe mooi is dat?

Bij Olly

Wij verwachten elk moment Goldendoodles F1b. De ouders zijn beiden bij ons thuis. Meer weten kijk dan op : Facebook: Bij Olly

Day Dream Doodles Day Dream Doodles Day Dream Doodles

We zijn een kleine fokker gelegen in Belgie we fokken enkel volgens de strenge regels van het ALAEU. Onze dames leven bij ons in huis en gaan met ons mee op vakantie. Kortom; ze horen gewoon bij ons gezin. Wij hebben af en toe een nestje uit wel overwogen combinatie en genieten er iedere keer van. Je kan ons ook vinden op facebook, misschien tot gauw.

de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve de doodle hoeve

Wij zijn een gezin bestaande uit 5 personen en hebben 3 doodles en 2 katten. De oudste doodle is 7 en zij is gesteriliseerd. De 2de doodle is 5 en met haar hebben we 2x een nestje gehad. Onze derde doodle is een goldendoodle Sofie. Op de foto staat een pup uit ons eerste nestje een teefje.

Diamond Dogs Australian Labradoodles Diamond Dogs Australian Labradoodles Diamond Dogs Australian Labradoodles

Wij fokken kleinschalig Australian Labradoodles (middenslag) uit goede foklijnen. Dit allergie vriendelijke ras is heel geschikt als huishond. Onze reu heeft zijn certificaat als hulphond gehaald en wordt ingezet bij kinderen met autisme en leer en opvoedingsproblemen. Door hun grappige uiterlijk is de Australian Labradoodle in staat om iedereen om hun pootje te winden maar het zijn intelligente honden en ze hebben een goede en consequente opvoeding nodig. Doe je dit niet dan kun je een vervelende zeurende aandachtvrager krijgen. Het predicaat "ideale gezinshond" klopt, maar dat gaat niet vanzelf!

Doedeltjes Doedeltjes Doedeltjes Doedeltjes Doedeltjes Doedeltjes

In februari zal mijn Labradoodle Dinges bevallen van haar pups. Deze pups zullen in mijn woonkamer opgroeien en mogen het nest vanaf de leeftijd van acht weken verlaten. In de periode dat ze bij mij zijn zullen ze liefdevol worden verzorgd. Ik verwacht dat ook van de nieuwe eigenaar. Aan socialisatie van de pups zal door mij veel tijd en aandacht worden besteed. De pups verblijven in mijn woonkamer en groeien op met de moederhond, mijn andere labradoodle, mijn gezinsleden, bezoek en vriendjes/vriendinnetjes van mijn kinderen.

Kennemer Doodles, Australische labradoodle pups

Onze lieve Australische labradoodle Sarah krijgt in het najaar van 2019 een nestje Australische labradoodle pups met lijnen uit Tegan Park en Rutland manor. De pups zullen opgroeien in ons gezin. Schrijf je nu in voor een pup op onze website.

Labradoodle pups, Kennemer Doodles

Onze lieve, vrolijke Labradoodle Lotte verwacht herfst 2011 samen met een Multigen Australische labradoodle haar Australische Labradoodle pups. De pups zullen opgroeien in ons gezin met kinderen.

LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland LuckylabradoodlesZeeland

Wij zijn een kleinschalige Fokker van de Medium en Standaard Australian Labradoodle. Een Australian Labradoodle is een fijne familie hond, ze zijn zeer intelligent,sociaal, komisch en vrolijk. Ze zijn makkelijk te trainen en erg geschikt voor mensen met allergieën en speciale behoeften. De Australian Labradoodle kun je niet zelf namaken en is dus geen kruising tussen een Poedel en een Labrador! Onze honden wonen bij ons in huis en de pups worden ook in huis geboren. Een aantal van onze honden wonen in Gastgezinnen zodat ze in huiselijke kring opgroeien met veel aandacht en liefde. Wij zijn aangesloten bij de rasvereniging.En houden ons aan de verplichte gezondheidstesten.

In ons gezin worden 2 a 3 keer per jaar een nestje puppy's geboren. Wij fokken Irish Doodles en Australian Labradoodles. Alle ouderdieren zijn uiteraard volledig getest.

Mate for Life Doodles

Kleine particuliere fokker van zowel de Goldendoodle als de Labradoodle. De honden wonen bij ons in huis en daar worden ook de pups geboren en groeien ze op. Af en toe een nestje.

Orange Aussie Dogs

Al sinds 2007 fokken wij dit geweldige ras. We kunnen wel een heel verhaal schrijven, maar het beste is om gewoon op onze site alle informatie te lezen. Wij werken wel met een wachtlijst. We kunnen alleen Labradoodle aangeven als ras, maar dat is het niet. Wij fokken Australian Labradoodles. Wat dit precies inhoudt beschrijven wij allemaal op onze site.

Soft Velvet Cobbers

Kleinschalige fokker van de Australian Cobberdog (voorheen Australische Labradoodle) volgens de regels en rasstandaard vastgelegd door de oorspronkelijke ontwerper van het ras en geregistreerd in het land van oorsprong (Australie)

The Happy Home Labradoodles

Welkom bij The Happy Home Labradoodles! Wij zijn een gezin met 3 honden waarvan 1 Labradoodle, Lela. Ze is een F1b Labradoodle van Keroazie, uit de combinatie Annabel x Rocko. We willen begin 2015 een nestje met haar fokken. Lela zal gedekt worden door de geweldige reu Brownie. Voor meer informatie en de laatste updates zie onze website. Met vragen kunt u altijd bij ons terecht door te mailen of bellen. (0511-463465, 06-23237875, [email protected])

Kleinschalige fokker van Australische Labradoodle, de honden leven lekker in huis en ook de puppen groeien in huis op zodat ze lekker kunnen wennen aan alle huiselijke geluiden, kinderen en katten. Aangesloten bij de rasvereniging en alle honden worden getest voordat er wordt gefokt

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Labradoodle fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Labradoodle ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Labradoodle? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Labradoodle? Kijk dan bij de Labradoodle rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Labradoodle fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Labradoodle puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^