Bullmastiff puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Bullmastiff Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Bullmastiff puppy's

Momenteel worden er geen Bullmastiff puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

1 rood bullmastiff reutje nog beschikbaar. in huis grootgebracht, ouders DNA, en HD ED vrij. Dierenarts Attest hart en longen. Verkoopsovereenkomst met garantie. lid van rasclub en diverse kynologische verenigingen. > 15 jaar bullmastiffervaring Diploma Kynologische Kennis 2001. Erkenningnr: HK 10104871

hallo ik heb mijn teefje loebas laten dekken door nouka een mooie bull mastif..ik wou eenmalig een nestje...er zijn zelfs 9 gezonde pups geboren...die zijn nu 9 daagjes oud.ik zoek een goe tehuis voor ze....ze gaan pas weg als ik een goed gevoel erover heb...heb je belangstelling...wil jij de liefste hond ter wereld ...mail me dan snel en kom keer langs voor bakkie koffie..(met gebak?) groetjes tim en nicole

Bullmastiff Donna heeft op 26 november 7 gezonde pups met stamboom ter wereld gezet. Uit een nestje van een uitstekende Reu en een zeer mooie Teef. In totaal 4 teefjes en 3 reutjes. Ze worden alle: - ontwormd - gechipt - ingeënt Ouders zijn: - aangekeurd door rasvereniging - AD en HD geröntgend - Gefokt volgens regels BMCN rasvereniging De pups krijgen een koopcontract. Indien interesse neem telefonisch of per mail contact op. Ik heb een website over de pups ik kan deze dan aan u doorgeven.

Op 6 september zijn er 8 schitterende bullmastiff pups geboren. Moeder is onze Neeltje (the peatcutter's i am your dream) en vader de Duitse reu George (Bardolynn's Hermes). George is een reu van inmiddels al 9,5 jaar oud! Super trots dat we hem als dekreu konden gebruiken.

wij zijn een kleine hobby fokker van bullmastiff honden . hebben momenteel 1 nestje liggen van 7 pups 3reutjes en 4 teefjes.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Bullmastiff puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Bullmastiff ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Bullmastiff? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Bullmastiff? Kijk dan bij de Bullmastiff rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Bullmastiff Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Bullmastiff puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^