Franse Bulldog puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Franse Bulldog Pups op de HondenPage.

Leenie's Bulls Leenie's Bulls

Zeer lief een aanhankelijk meisje zoekt nog een warme thuis waar ze overladen wordt met alle liefde. Wij kijken er streng op toen dat onze pups terecht komen in een warme familie. Gezondheid, karakter en socialisatie is bij ons grootste prioriteit. De pups zijn volledig medisch gekeurd door onze dierenarts voor vertrek, hier krijg je ook een gezondheids verklaring van, de pups hebben een kennelstamboom , garantie certificaat, vaccin-, ontworming volgens schema en Belgisch pasport. Bij vertrek krijgen ze ook een hele puppybox mee met alle benodigdheden voor een pup in huis. U bent steeds welkom om kennis te maken met onze kroost (na afspraak). Dan kunnen we je ook nog verdere uitleg geven en eventuele vragen beantwoorden.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Franse Bulldog puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Franse Bulldog ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Franse Bulldog? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Franse Bulldog? Kijk dan bij de Franse Bulldog rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Franse Bulldog Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Franse Bulldog puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^