Mopshond puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Mopshond Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Mopshond puppy's

Momenteel worden er geen Mopshond puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

We hebben echt een prachtig nestje mopsjes!! Mama is op 21 mei zelf bevallen van 8 prachtige mops baby'tjes 4 meiden en 4 jongens en wij zijn daar de mede trotse bonus ouders van!!! Mama is Frantsuzkiy Potseluy Chanel Candy Ze heeft prachtige show resultaten Ze heeft belasting test behaald Ze heeft patella 0/0 Resultaat NME genotype N/N Papa is Fomielens Florentij Hij heeft heel wat prijzen gewonnen op shows Hij heeft patella 0/0 Resultaat NME is genotype N/N Zijn beide geweldig kwa karakter. Zit bij beide geen kwaad in... papa en mama zijn beide hier. Laatste 2 fotootjes zijn de papa en mama Beau mara (meisje) gereserveerd Borito (jongen) gereserveerd Buddy (jongen) Bijou (meisje) Bincky (jongen) Bonno (jongen) Bhudda (meisje) Balou (meisje) Onze pups groeien bij ons in huis op samen met onze 3 kinderen en onze andere hondjes. We laten ze aan zoveel mogelijk dingetjes wennen zoals oa auto rijden, blokjes om, stofzuiger, kinderen, andere hondjes, tv kijken zodat ze veel geluidjes horen, zodat ze zo sociaal mogelijk worden.Ze zijn vandaag voor het eerst buiten geweest zie de fotootjes... We zijn een kleine erkende kennel genaamd Buckswie's pride en heb ook een aantal opleidingen gedaan zodat ik zoveel mogelijk weet haha, tenminste ik doe mijn best. Onze pups gaan niet met de eerste de beste mee en we willen dan ook zeker dat mensen er goed over na hebben gedacht, want een pup kost veel tijd. Als onze pups mee mogen krijgen ze onder andere mee: FCI stamboom DNA certificaat Gezondheidsverklaring van de dierenarts Entingsboekje Zijn ze keurig nagekeken door de dierenarts Zijn ze gechipt en geënt Zijn ze keurig ontwormd en ontvlooid Fotootjes met een verhaaltje hoe ze het hier hebben gehad Koopcontract ( zodat er van alle kanten zekerheid is) Cadeautjes, voer enzo... Vast nog wel wat waar ik zo 1,2,3 niet op kan komen Groetjes en pootjes van ons allemaal van Buckswie's pride

we hebben nog een nestje pups. Beide ouders zijn aanwezig en ze zijn volledig in orde.

supermooie mopspups met prachtige stamboom. Geboren op 01/12/2019 en mogen het nestje verlaten op 9 weken. Pups zijn samen met de moeder opgegroeid in huiselijke kring.

Mopshondpups te koop, 2 reekalfmannetjes en 1 teefje beschikbaar, allen worden gecontroleerd, gevloerd, ontwormd, gechipt, en zijn up-to-date met injecties die beide klaar zijn voor gebruik. ([email protected])

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Mopshond puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Mopshond ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Mopshond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Mopshond? Kijk dan bij de Mopshond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Mopshond Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Mopshond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^