Beauceron puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Beauceron Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Beauceron puppy's

Momenteel worden er geen Beauceron puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 2 januari is ons nestje Beauceron pups geboren. 5 reutjes en 6 teefjes. Pups groeien op de in de woonkamer en met 5 weken leren we ze ook de buitenwereld kennen.

Sinds 19/09 hebben we 3 pupjes : 1 harlekijn reutje en 2 zwart/brand teefjes. Bezoek is welkom na een telefoontje. Half november mogen ze hun nest verlaten.

Op 11 augustus zijn er 6 pups (5 reuen 1 teef) geboren. De pups groeien op in de woonkamer met 6 weken gaan ze ook naar buiten als het weer het toe laat. pups krijgen een stamboom van de raad van beheer worden door onze dierenarts nagekeken en geent. pups worden super gesocialiseerd. meer info via onze website. Een telefoontje bij intresse word op prijs gesteld

We hadden op 30/01/2013 9 pupjes die allemaal een nieuw baasje gevonden hebben. Er zijn momenteel nog 2 reutjes beschikbaar. Aarzel niet contact met ons op te nemen. Ondertussen kennen ze al wat basisbevelen want ze gaan mee naar de hondenschool. Ze lopen ook al mooi mee aan de leiband. Ze wachten vol ongeduld op hun nieuwe baasjes !

We hebben sinds 27 januari 2015 6 black and tan puppies : 1 reutje en 5 teefjes. Mama : Gucci Papa : Euphe de Tortue du Mont des Croisettes Volgend (en laatste dit jaar !) nestje voorzien begin mei als alles goed gaat. Mama : Kagija Vader : harlekijn reu D'Zeus Du Jardin d'Elisée

Ons harlekijn teef Nina heeft op 18 februari 2017 haar eerste nestje geworpen : 2 black/tan teefjes en 2 black/tan reutjes. Ze zijn zeer levendig en groeien zeer goed. We hebben nog één reutje en één teefje beschikbaar.

Op 6 april 2018 zijn 10 pupjes geboren: 2 black/tan teefjes ; 2 black/tan reutjes ; 1 harlekijn teefje ; 5 harlekijn reutjes. ouders : Nina Grey van NN Stables en Milan van NN Stables (broer van ons Kagija) Neem gerust contact op.Site is niet up to date, maar de puppiecam werkt wel, dus u kan de puppies life volgen... 04/06/2018 : Ondertussen staat de puppiecam uiteraard uit, maar we hebben nog een schat van een harlekijn reu, die zindelijk is en sociaal en mee gaat naar de hondenschool voor zijn opvoeding.

We hebben sinds 25 oktober 8 pupjes : 3 reuen waarvan 1 zwart met brand en 2 harlekijnen en 5 teven waarvan 3 zwart met brand en 2 harlekijnen. Ze zijn allemaal verkocht en naar de nieuwe baasjes vertrokken.

Onze pups zijn geboren op 19 februari 2022. 2 black/tan teven 2 black/tan reuen 2 harlekijn teven 1 harlekijn reu nog 3 teven beschikbaar

Woensdag 7 juni zijn er bij ons 8 pups geboren : 2 reuen en 6 teven. Allemaal black/tan. Er zijn nog pups beschikbaar.

Beauceronpups geboren op 29-05-2011 ( 9 reutjes en 4 teefjes )Vader : Horatio des Feux de la Gage. Moeder : Belle Fleur des Bergers du Forez. Beide ouders getest op HD en hebben DNA certificaat. Pups zijn in het bezit van een stamboom Sint Hubertus. Worden ontwormd, gechipt en gevaccineerd. Er wordt veel belang gehecht aan de socialisatie van de pupjes. Voor meer info zie website www.beaucerons-du-soleil-au-paradis.be of bel op het nr. 0472 / 51 19 91 of 0473 / 53 17 58

Mooi Beauceronnest geboren op 18-12-2013 met 2 reuen en 5 teven. Er zijn reeds 2 reuen en 2 teven verkocht.

Verwacht begin 2012 nestje Beauceron pups. Uit een mooie en verantwoorde combinatie Borduval des onze Hermines X Alita. Honden groeien op in huis en worden gesocialiseerd, de honden krijgen hun entingen en zijn gechipt en bezitten een stamboom. Ik werk met een wachtlijst

Mooie Beauceron pups geboren 29-30-12 uit verantwoorde combinatie. Kamp:Borduval Des Onze Hermines X Alita *nog 3 teefjes beschikbaar! Meer informatie 06-34416732

Beauceron pups te koop. Geboren op 26/05/2012,mogen het nest verlaten eind juli 2012. Er zijn 8 teefjes en 4 reutjes geboren. Alle pups zijn inmiddels verkocht. De pups worden goed gesocialiseerd samen met onze kinderen. Pups worden ingeënt,ontwormd,gechipt en gevaccineerd. Voor verdere informatie,neem gerust contact op met ons.

beauceronpups geboren op 4 mei 2014. Er zijn 9 reuen en 4 teven geboren. Pups groeien op in een huiselijke sfeer en worden goed gesocialiseerd samen met onze kinderen.

Op 6 mei zijn er bij ons 9 beauceronpups geboren, 6 teefjes en 3 reutjes. De moeder Judah Magnus Canis Niger en de vader Djuke du Jardin d’Elisée behalen beiden goede resultaten op show. Beiden hebben een stabiel karakter en zijn sociaal naar mens en dier. Beide ouders hebben HD A als heupen. De pups zijn bij ons in de woonkamer geboren en verblijven daar ook tot ze naar hun nieuwe eigenaars kunnen. Hier wennen de pups aan de dagdagelijkse geluiden en bezigheden. Verder wonen er ook 3 katten en een heleboel andere honden in huis (wij hebben namelijk een huiselijke hondenopvang), dus aan socialisatie met soortgenoten geen gebrek. Als de pups oud genoeg zijn, worden ze pups ook gesocialiseerd met andere dieren (bv schapen, koeien), andere geluiden, andere ondergronden, … De pups mogen bezoek ontvangen vanaf 27 mei (dit enkel op afspraak) en ze mogen het nest verlaten vanaf 1 juli. Bij het vertrek krijgen de pups een puppy-pakket en een puppy-gids mee. Ze zullen gevaccineerd, ontwormd en gechipt zijn.

Beauceronpups geboren op 21 januari 2014. Een prachtig elftal: 6 reuen en 5 teven. Moeder Celtic afkomstig uit internationale beauceronkennel Poussiere de Lune en vader, Merlot afkomstig uit één van Nederlands oudste beauceronkennels L'Esprit d'Hamrik. Eigenaren beschikken over een eigen hondenschool en een -dagopvang en zijn dus beroepsmatig met honden bezig. Gefokt wordt volgens de richtlijnen van de Beauceron Vereniging Nederland. Bezoek de websites (www.beauceron-poussiere-de-lune.nl en www.berger-de-beauce.nl) om een indruk te krijgen van ons en onze beaucerons of kom gewoon kennis maken. Koffie staat klaar!

Beauceron pups verwacht September 2015 Moeder Kamp.Celesta Alita Admirable Chien X Ercules L,Ami Noir Cotation 4 Ik fok volgens de regels van de Beauceronvereniging NL De pups groeien op in huiselijke sfeer, zijn ontwormt, geent, DNA getest, pups worden gesocialiseerd en zijn in het bezit van een stamboom en krijgen van de dierenarts een gezondheidsverklaring. Ik werk met een koopcontract en heb een wachtlijst waar geschikte geintresseerden zich op kunnen plaatsen. Voor meer informatie zie mijn site of neem contact met mij op.

Beauceron pups (13) geboren 28 September 2015 Moeder kamp.Celesta Alita Admirable Chien X Ercules L,Ami Noir Cotation 4 Ik fok volgens de regels van de Beauceronvereniging NL De pups groeien op in huiselijke sfeer, zijn ontwormt, geent, DNA getest, pups worden gesocialiseerd en zijn in het bezit van een stamboom en krijgen van de dierenarts een gezondheidsverklaring. Ik werk met een koopcontract en heb een wachtlijst waar geschikte geintresseerden zich op kunnen plaatsen. Voor meer informatie zie mijn site of neem contact met mij op.

We hebben sinds 27/01/2015 een nestje van 1 reutje en 5 teefjes, allen zwart met brand. Moeder : Gucci des Noires Collines Vader : Euphe de Tortue du Mont des Croisettes

Beauceron puppies in arlequin and black and tan color for reservation. Both parentd DYS A, excellent character and exterier. Puppies will born in January, for sale in March 2016 (with FCI pedigree, microchip, animal passport, vaccinated...)

Beauceron pups geboren 29 april 2016 2 reutjes en 6 teefjes. Uit verantwoorde combinatie. Beide ouder dieren getest en gekeurd. Gefokt volgens de regels van Raad van Beheer en de Beauceron Vereniging. Pups groeien op in huis en worden goed gesocialiseerd. Nld. Kampioen Alita HD.A, DNA Cotation 4, VZH, GG, SHH, X Multi Kamp Elliot De La Noe Orient HD.A ED.O, DNA Cotation 6. Tan

Geen pups meer beschikbaar. Volgend nest is gepland in het voorjaar 2018!

We hebben sinds 29/12 8 puppies : 4 harlekijn reutjes, 1 harlekijn teefje en dan nog 2 black/tan teefjes en 1 black/tan reutje. Er zijn nog 3 harlekijn reutjes beschikbaar momenteel.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Beauceron puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Beauceron ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Beauceron? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Beauceron? Kijk dan bij de Beauceron rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Beauceron Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Beauceron puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^