Pekingees puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Pekingees Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Pekingees puppy's

Momenteel worden er geen Pekingees puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Te koop :prachtige pekingezenpup kleur zwart met witte borst.Volledig in orde,stamb St.Hubertus,ontwormd,inentingen, geregistreerd enz.In huislijke kring groot gebracht,heel sociaal.Geboren op 25/09/2011

Hallo, wij hebben zes prachtige Pekingeespups, allemaal reutjes, geboren op 3 april 2014. Deze pups zijn van ons Pekineesvrouwtje, dat wij uit het asiel hebben gehaald, en waarvan niemand wist dat zij zwanger was. Toen ze 3 weken bij ons was is ze bevallen... Ze is in het asiel terecht gekomen, nadat zij in beslag was genomen bij een fokker. Wij zijn dus zelf geen fokkers, maar bieden deze prachtige heren een fijne kraamtijd en zijn nu op zoek naar de warme mandjes die zij zo verdienen! Dus wie heeft er genoeg liefde, tijd, en de middelen om één, of liever nog twee, van deze lieve broertjes voor hun hele leventje een fijn thuis te bieden? De pups mogen begin juni het nestje verlaten en zijn dan ontwormd, ontvlooid, ingeënt, gechipt en door de dierenarts nagekeken (incl paspoort).

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Pekingees puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Pekingees ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Pekingees? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Pekingees? Kijk dan bij de Pekingees rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Pekingees Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Pekingees puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^