Bouvier puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Bouvier Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Bouvier puppy's

Momenteel worden er geen Bouvier puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

BOUVIER-PUPS Nog 1 reutje en 1 teefje beschikbaar. Geb. 02-09-2011, met stamboom,gechipt,geënt en ontwormd.Ouderdieren ook aanwezig. Gefokt door hobby-fokster met ruim 20jr.ervaring en worden verkocht voor €850. met verkoopgarantie volgens de Ned Bouvier Club.

Wordt verwacht plusminus 7 december 2011. Nest robuuste werkbouviers uit de combinatie: Moeder Actiongirl-Dax of Herland X Vader Cowboy v.d. Fokrohof. Beiden off. gerontgend,staan onder dierenarts controle. Ouders beiden het KNPV PH1 certificaat. Zie voor de afstamming en foto's (voor)ouders op www.bloedlijnen.nl wij verkopen aan personen die voldoende tijd willen besteden aan hun makker. Ik ben verantwoordelijk en aansprakelijk voor levering van een gezonde pup. Vrijblijvende informatie wordt verstrekt en ook gevraagd.

Op 20 November 2019 zijn de Bouvierpups van Roselique Ilana van het Molengat en Kamp.Laroz Unique van de Vanenblikhoeve geboren! 6 reutjes en 6 teefjes en moeder en de pups doen het prima! Beide ouderdieren zijn HD A en EDvrij en Oogziektenvrij. Meer info te vinden op www.vhmolengat.com

Alle onze puppies hebben een fijne nieuwe plek gekregen.

Er zijn op negen maart pups geboren.de pups krijgen een stamboom.worden gechipt ontwormd. en krijgen alle inentingen die nodig zijn.worden verkocht met een koopovereenkomstvan de nederlandse bouvierclub.wij zijn een erkende kennel door de raad van beheer.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Bouvier puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Bouvier ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Bouvier? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Bouvier? Kijk dan bij de Bouvier rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Bouvier Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Bouvier puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^