Chihuahua, korthaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Chihuahua, korthaar fokkers op de HondenPage.

Tania's Chihuahua's Tania's Chihuahua's Tania's Chihuahua's Tania's Chihuahua's Precious Precious Precious Treasure Treasure Treasure Treasure Treasure

Ik fok heel af en toe een nestje met mijn chihuahuatjes. Beschrijvingen en de nodige uitleg vind je bij de volgende vragen ... Wat ik wel wil meegeven is het feit dat ik niet onbezonnen aan het fokken van chihuahua's begonnen ben. Eerst en vooral heb ik ervaring opgedaan door veel aanwezig te zijn bij bevallingen en af en toe een handje te helpen. Bij mijn allereerste nestje had ik ook iemand bij mij die ervaring had. Ook kan ik dag en nacht en 7 op 7 terugvallen op 2 dierenartsen (gsm nummers) indien je meer wil weten vraag gerust, ik bijt niet :)

Amor del Perro

Wij fokken 1 keer per jaar met liefde een nestje voor de liefhebbers. Uiteraard fokken we op de juiste manier, dat wil zeggen dat beide ouders getest moeten zijn, Patella Luxatie vrij en beide moeten gezond verklaard zijn. We streven ernaar om gezonde, lieve pups te fokken. Onze pups groeien op in de woonkamer samen met onze andere honden, Chihuahua's en een Labrador. Voor meer informatie over het ras kunt u altijd bellen. Geïnteresseerden zijn ook altijd welkom om eens op de koffie te komen om het ras beter te leren kennen, en de (wie weet) aanstaande moederhond!

Catch My Bliss Catch My Bliss Catch My Bliss Catch My Bliss Catch My Bliss Catch My Bliss

Wij hebben een kleine Chihuahuakennel, geregistreerd bij de Raad van Beheer, in Oss (Noord- Brabant). Wij fokken hobbymatig zo nu en dan een nestje kort- en of langhaar Chihuahua's. Uiteraard fokken wij volgens de regels van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Onze honden zijn in het bezit van een officiële F.C.I stamboom en groeien in huiselijke kring op tesamen met onze 3 (jonge) kinderen.

Dutch Angels Dutch Angels Dutch Angels Dutch Angels Dutch Angels

Kleinschalige fokker van kortharige chihuahua's en in de toekomst ook van de Deens-Zweedse Boerderijhond, alleen ouders en pups met FCI stamboom

Dutch Angels Chihuahua's Dutch Angels Chihuahua's

Wij zijn een kleine huiskamerkennel in het zuiden van Nederland (Limburg) Onze hondjes zijn, naast onze kids, onze grote trots en vreugde. Karakter, gezondheid en socialiteit zijn voor ons heel belangrijk. Als alles volgens plan verloopt hopen wij begin 2015 ons eerste nestje te mogen verwelkomen.

Reeds meer dan 10 jaar hebben wij fokervaring met het fokken van chihuahua's. Sinds enkele jaren zijn wij helemaal "gevallen" voor de Amerikaanse naakthond (American hairless Terrier (AHT). We moesten lang wachten voordat we onze eerste pup (LIVI) in onze armen konden sluiten. Al snel kwam onze tweede pup Pip. Deze honden zijn zo mensgericht, aanhankelijk en ontzettend lief, dat we ze zelfs mee op vakantie nemen. Ze zijn zo veelzijdig van gewoon gezelschapshond tot een behendigheidskanjer. Alle naakthonden leven met ons en de chihuahua's gezellig in huis.We willen ons graag inzetten om een bijdrage te leveren een gezonde en karaktervolle AHT te fokken. Bovendien is er een kans dat mensen met een allergie zich toch een hond kunnen veroorloven. Wilt u nader vrijblijvend kennismaken met dit uitzonderlijke ras? Na afspraak is ieder bezoek van harte welkom.

Julie

Hobbymatig heb ik 1 keer per jaar een nestje van kortharige Chihuahua. Pups kunnen de kleur blauw, lavendel of choco hebben. Dekreu patella getest en is graad 0

Wij zijn een koppel jongemannen die enorm veel van dieren houden. (Liefdeskoppel) Wij hebben: - Chihuahua Paris - Bernersennen June - 3 sphynxjes Dino, Diva en Athena - Landschildpad Marina - 2 Ouessantschaapjes Popeye en Olijfje - Vlaamse reus Romeo - Kanaries - Grasparkieten - Pruimkopparkieten - Koikarpers

Pricilla en de vurige chinchilla chihuahua's

Hallo mijn naam is Pricilla ik ben 23 jaar oud en woon bij mijn moeder Carla in Hoogeveen. Wij wonen op drie hoog en toen ik 16 was heb ik besloten dat ik een hondenras ga fokken wat lijkt op de Chinchilla mijn allergrootste favoriete dier. Maar Chinchilla's mogen niet meer als huisdier worden gehouden dus ga ik een hondenras fokken wat gelijk zal zijn aan een Chinchilla zodat het weer mag. Ik gebruik hiervoor twee chihuahua's omdat die al klein zijn. Mijn chihuahua's heten Kim & Kardashian. Mijn moeder's chihuahua's heten Tommy & Hillfinger. Zo hebben wij samen vier hondjes. Ik doe ook de vachtjes zo knippen als bij een chinchilla. Ik vraag hiervoor 12,50 per keer knippen als u het hondje eenmaal heeft. Tevens weet ik een goedkoop adresje voor chinchilla behuizingen. Zodat u snel aan de slag kunt als u bij ons een chinchilla chihuahua wilt aanschaffen. Wij verkopen de pupjes voor ongeveer 350 euro per stuk. Dus per ééntje! Chinchilla's moeten per twee dus u kunt voor 800 euro twee pupjes komen ophalen bij ons. Soms hebben wij aanbiedingen en krijgt u een gratis chinchilla behuizing erbij, als u 1240 euro betaald op mijn Paypal rekening.

Zo af en toe hebben wij een nestje, die in een warm liefdevol nest opgroeien. Al onze chihuahua`s worden getest op patella luxatie.

Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne

Eerste kennismaking met het ras in 1995 en waar Cheyenne in mijn leen kwam. Daaruit zijn sindsdien 7 generaties ontstaan. Fokker voor rasverbetering en streven naar gezondheid, waarop elke pup show of huis kwaliteit een lange garantie geniet. Vele multi kampioenen en steeds op shows sinds 1999. Hondjes leven in huis en worden gesocialiseerd vanaf heel jonge leeftijd. Al onze hondjes zijn patella-vrij en DNA getest. Stamboom FCI St Hubert, geënt, gechipt, ontwormd, puppy pakket en opvolging ook indien u later wilt fokken of showen. Onze hondjes zijn onze kinderen en worden niet uit winstbejag gefokt zoals bij velen. Een vrijblijvend bezoek zal u zeker meer over het ras leren. Langhaar en korthaar.

Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's

Wij zijn gevestigd in Breda, Noord-Brabant. Wij hebben jaarlijks een aantal nestjes uit gecontroleerde ouderdieren met fijne karakters, die aan de rasstandaard voldoen. Onze Chihuahua's zijn afkomstig van de allerbeste internationale bloedlijnen, en zijn geïmporteerd uit landen als Rusland, Finland, Italië, Amerika, en Letland. Ook hebben wij een aantal zeer mooie import dekreuen beschikbaar, zowel lang als korthaar, informatie en foto's via e-mail opvraagbaar.

Chihuahua Kennel "Of Yosyosi Winsi" Erkend FCI hobbyfokker, fokt hobbymatig chihuahua's volgens het rassenstandaard van het FCI ter behoud van dit prachtige/leuke/vrolijke ras. Gevestigd in Bree, Noord-Limburg. (BE)

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Chihuahua, korthaar fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Chihuahua, korthaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Chihuahua, korthaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Chihuahua, korthaar? Kijk dan bij de Chihuahua, korthaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Chihuahua, korthaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Chihuahua, korthaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^