Shar Pei fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Shar Pei fokkers op de HondenPage.

The Wrinkled Journey The Wrinkled Journey The Wrinkled Journey The Wrinkled Journey The Wrinkled Journey The Wrinkled Journey The Wrinkled Journey The Wrinkled Journey The Wrinkled Journey The Wrinkled Journey The Wrinkled Journey The Wrinkled Journey

Wij zijn een bescheiden, huiselijke shar-pei kennel in Limburg, Belgiƫ, die fokken volgens de regels van de F.C.I. en de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus v.z.w. . Hierbij leven dekreu en teef in luilekkerland bij ons in huis, beiden komen van gerenommeerde kennels.

Blue Bird's Castle

Huiselijke kennel, af en toe pups beschikbaar in de kleuren blauw,chocolade, lilac, isabella, rood en zwart. Pups worden uitsluitend verkocht met stamboom sint-hubertus, aankoopcontract en gezondheidsgarantie van 1 jaar. Pups en honden leven in huis. Ouderdieren vrij van HD, ED en patella. Ouderdieren en pups zijn DNA getest.

Wij zijn een kleine kennel in het midden van het land. Af en toe hebben wij pups uit zorgvuldig geselecteerde, gezonde lijnen. Kijk voor meer info op onze site of op onze Facebookpagina "Hearts on Fire's"

ik fok 1 x per 2 jaar een nestje shar-pei's in huiselijk kring

shar pei kennel Damishar

Sinds 1993 zijn wij verknocht aan dit geweldige ras. Wij zijn lid van de Belgische Sharpei Club en voldoen aan al hun fokeisen

Wij zijn een kleine sharpei kennel met div kleuren DNA profile en stamboom wij fokken op karakter en gezondheid

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Shar Pei fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Shar Pei ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Shar Pei? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Shar Pei? Kijk dan bij de Shar Pei rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Shar Pei fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Shar Pei puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^