Duitse Staande Hond, Korthaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Staande Hond, Korthaar fokkers op de HondenPage.

DU DOMAINE CHABLESSE

Sinds jaren zijn wij gepassioneerd door de Duitse staande korthaar. Rasbeschrijving Duitse staande korthaar : De Duitse staande korthaar is oorspronkelijk gefokt als zeer veelzijdige gebruikshond voor de jacht, maar is heel familiaal en aanhankelijk. Zijn verschijning is die van een harmonisch gebouwde hond die een krachtige, snelle indruk maakt en een edele uitstraling heeft. Een Duitse staande korthaar heeft veel beweging nodig. Je kan met de hond gaan jagen, speuren, canicrossen, en nog veel meer andere sporten beoefenen. Op deze manier kan de hond zijn energie kanaliseren. Een Duitse staande korthaar moet altijd voldoende ruimte hebben om te kunnen rondlopen. Levensverwachting: 12 tot 14 jaar Herkomst: Duitsland Hoogte: Reu: 62–66 cm, Teef: 58–63 cm Gewicht: Teef: 20–27 kg, Reu: 25–35 kg Wij vinden het zeer belangrijk om Duitse staande korthaar honden te fokken die ” rustig ” zijn in het hoofd en die ook een goed karakter hebben. Daarom is het bijzonder belangrijk dat er een goede selectie is van de ouderdieren. Service Bij ons koop je geen kat in de zak! Wij zijn een hobbyfokker en fokken niet meer dan één keer per jaar. Onze pups worden grootgebracht in huis. Voor de pup naar een nieuwe eigenaar gaat is deze goed gesocialiseerd. Iedere eigenaar krijgt praktische tips hoe men het beste een puppy kan opvoeden om tot een evenwichtige hond te komen. Naservice is voor ons heel belangrijk, wij beantwoorden dan ook alle eventuele vragen en helpen waar nodig om de opvoeding van de hond te bevorderen. Referenties Voor u uw Duitse staande puppy bij ons koopt kunnen wij u in contact brengen met eigenaars die reeds één of meerdere puppy’s bij ons kochten. Op deze manier kan u zich er van vergewissen dat u niet terecht bent gekomen bij een malafide fokker.

Duitse staande korthaar-deutsch-kurzhaar-braque allemand Volledige internationale FCI stamboom 3 generaties. Mijn beide honden Zafhir en Sjelsa alsook Inca en Gioia zijn getest – EBJ non porteur – HD test + DNA test CERTIFICAAT TOELATING TOT DE LOSH-FOK honden die gecoupeerd zijn na 1 januari 2006 is niet toegelaten in België Wees voorzichtig bij het aankopen van een hond wanneer niet alle gegevens openbaar en bekend gemaakt worden. Een kopie is gemakkelijk aan te passen in fotoshop - HD testen en EBJ testen zijn niet verplicht in België. Wel verplicht in Frankrijk en Nederland. Een goede fokker die ook de gezondheid belangrijk vind doet deze testen wel.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Duitse Staande Hond, Korthaar fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Duitse Staande Hond, Korthaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Duitse Staande Hond, Korthaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Duitse Staande Hond, Korthaar? Kijk dan bij de Duitse Staande Hond, Korthaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Duitse Staande Hond, Korthaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Duitse Staande Hond, Korthaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^