Hollandse Herdershond, korthaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Hollandse Herdershond, korthaar fokkers op de HondenPage.

met Strepen

We proberen dit mooie ras in stand te houden door te fokken met alleen gezonde dieren, met goed karakter. Onze honden zijn gezond, sociaal, actief. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen, bekijk ook onze website voor meer info en foto's.

Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder

Hollandse en Duitse Herders zijn onze passie. Wij zorgen voor een mooi evenwicht tussen gezinshond en werklijn met gezondheid en karakter als centraal punt.

Wij fokken puur op gezondheid en werkvermogen met mechelse herder kruisingen. Alle honden waar mee gefokt word zijn gecertificeerd als politiehond, diensthond of speurhond.

Wij zijn fokkers van Hollandse herders korthaar in Midden Frankrijk. Zo nu en dan hebben wij een nestje. Voor onze pups hebben bazen met sportieve plannen de voorkeur. De Hollandse herder is een aktieve hond die erg graag samen met zijn baas (gezin) van alles wil ondernemen.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Hollandse Herdershond, korthaar fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Hollandse Herdershond, korthaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Hollandse Herdershond, korthaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Hollandse Herdershond, korthaar? Kijk dan bij de Hollandse Herdershond, korthaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Hollandse Herdershond, korthaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Hollandse Herdershond, korthaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^