Bichon Frise fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Bichon Frise fokkers op de HondenPage.

De Las Piedras Preciosas is sinds 2001 erkend fokker van de Bichon Frise en werkt samen met diverse topfokkers uit binnen en buitenland. Liefdevolle zorg geeft liefdevolle pups. Wij stellen hoge eisen aan gezondheid en daarom gaan wij verder waar andere fokkers stoppen. Wij fokken uitsluitend pups met stamboom.En staan onder controle van dierenarts, de Raad van Beheer en de rasvereniging Pekingees en Dwergspanielclub.Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze uitgebreide website.

De Bichon Frisé Bichon Frisé liefhebbers weten het zeker. De Bichon Frisé is uw trouwste vriend of vriendin. Wanneer u uw viervoeter in huis haalt, zal u direct verkocht zijn aan de schattige en lieve dier. Wie nog meer gek is op de Bichon Frisé is de Rashonden fokker Nedina's Snuggle Pups uit Weert. Nedina's Snuggle Pups is sinds 30 juli 2012 een erkend rasfokker en werkt we samen met diverse topfokkers van het ras Bichon Frisé. Liefdevolle zorg geeft liefdevolle pups Bij Nedina's Snuggle Pups zijn de honden koning te rijk. In ons huis en onze tuin en kunnen de puppies naar harte lust spelen. Onze ouderdieren en puppies worden met liefde verzorgd en komen niets te kort. Nedina's Snuggle Pups stelt hoge eisen aan de gezondheid van haar ouderdieren en haar pups. We staan daarom onder directe controle van de dierenarts, de Raad van Beheer en De Rasvereniging "Pekinees en Dwergspanielclub". Bichon Frisé liefhebbers, twijfel dus niet langer en bezoek Nedina's Snuggle Pups. En u zal onmiddellijk verliefd worden op onze schattige puppies.

Wij fokken al 25 jaar duitse doggen op gezondheid, schoonheid en karakter. mocht u meer informatie willen,kunt u mailen of bellen. www.rosherta.nl 06-50216757

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Bichon Frise fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Bichon Frise ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Bichon Frise? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Bichon Frise? Kijk dan bij de Bichon Frise rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Bichon Frise fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Bichon Frise puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^