Mechelse Herder fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Mechelse Herder fokkers op de HondenPage.

Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize

Wij fokken heel gedreven en zorgvuldig, honden die voor allerlei sporten (KNPV/IPO, Agility, Flyball,G&G e.d.), maar ook als huishond te gebruiken zijn. Wij fokken goed gezonde en sociaal prettige werkhonden,hooguit 1 a 2 nestjes per jaar. Wij zijn ingeschreven bij de Raad van Beheer, lid van KNPV, Ned.Ver.Belgische Herders en de Ned. Bond van Gebruikshondensportvereningingen. Onze honden zijn getest op HD/ED en het DNA is vastgelegd. 27 dec. 2014 zijn er 9 puppies geboren, 2 reutjes en 7 teefjes. Er zijn alleen nog enkele teefjes beschikbaar! Astra Sunny Bohemia X DarkFall Pepper Pepper is in opleiding voor politiehond, Annabelle (Astra) doet Agility.

Ik ben een hobby fokker en heb nu mijn eerste nestje bij mijn mechelse herder, Luna.

C.Nieskens C.Nieskens C.Nieskens

Stamboom mechelaren uit de alom bekende bloedlijn Perle de tourbiere

de la Belle Pitou

liefhebber/fokker van Mechelse herders. wij fokken af en toe een nestje volgens de regels van de rasvereniging (NVBH)met uitmuntende ouders. pups groeien in huis op. pups hebben een stamboom, zijn ingeent en diverse malen ontwormd. onze pups zijn geschikt als familiehond, voor gehoorzaamheid, agility, flyball en speuren. niet voor IPO/KNPV. wij blijven onze pups volgen en staan de eigenaars met raad en daad bij.

kennel van jacemo kennel van jacemo kennel van jacemo kennel van jacemo kennel van jacemo kennel van jacemo kennel van jacemo kennel van jacemo kennel van jacemo kennel van jacemo kennel van jacemo

Wij zijn Bouvier kennel van Jacemo hebben een geweldige passie met onze bouviers. Showen en werken in de ipo sport onze hondjes zijn vrolijk hebben een spontaan karakter en zijn sosiaal naar mens en dier en zijn zowel geschikt voor de show als werkhond maar ook geschikt als gezinshond Hebben een nestje met 10 gezonde pups geboren op 4-8-14 al onze pups groeien in huis op en worden met alle levenslessen groot gebracht pups zijn zwart, donker gestroomd en gestroomd Fokken erkend volgens de normen van de Raad van Beheer zijn lid van de rasvereniging Bouvierclub honden hebben een stamboom en zijn HD en ED Vrij, DNA bekend, alfa test behaald Pups worden ontwormd en gechipt en een gezondheid verklaring met enting van de dierenarts Voor contact: kunt u ons (graag) bellen 0164-610098 of 06-41246019

Like A Hurricane Like A Hurricane

Op de website van het kennel "Like A Hurricane". Ons kennel richt zich op het fokken van stamboom mechelse herders en kruising hollandse herders geschikt voor de africhting (KNPV, IPO en ringsport in al z’n facetten).

Wij fokken ongeveer eenmaal per jaar een nestje Mechelse herders. Bewuste keuze van ouderparen die zeker medisch gezond zijn. De honden zijn geschikt voor alle takken van sport waaronder ook zeker IPO en KNPV. Ook voor een gezin die actief met de hond bezig wilt zijn, zullen deze honden uitermate geschikt zijn.

Sueño del Lobo

Onze fokkerij is gebaseerd op honden met een goede werkdrift en stabiliteit, dit proberen we ook te houden bij de nakomelingen. Wij fokken Border collies en mechelse herders. Our breeding program is based on working dogs with a good drift and stability, this we also try to keep in the offspring. We breed Border Collies and Malinois.

- - - - Tessa the shepherd cross Tessa the shepherd cross Tessa the shepherd cross Tessa the shepherd cross

Tessa verwacht tussen 31 januari en 8 februari haar eerste nestje pups, op de echo heeft de DA zeker 6 pups geteld. Tessa is Duitse/Mechelse/Hollandse herder kruising, ze is ED en HD getest maar niet officieel. de DA zei dat ze ED helemaal vrij is en ze net geen HDa heeft dus net HDb. Verder heeft ze de H474-D DNAtest gehad waarin ook de DM test zit en hier is ze overal vrij van. De dekreu is een Duitse herder langstokhaar genaamd Turbo. turbo's ouders hebben beide wel een stamboom, maar Turbo zelf heeft er geen. het is een erg lieve en sociale reu van 2jaar oud en kan goed mat alle dieren en kinderen. hij is HD en ED vrij, maar heeft verder NOG geen andere testen gehad.

The Black Shadows

Wij fokken uitsluitend met Mechelse Herders. Onze Mechelaars zijn getest op Heup en Elleboogdysplasie ( Als ook zal er van de puppy's een DNA genomen worden voor de echtheid van de afstamming ) Wij streven er naar om een stabiele, betrouwbare Mechelaar te fokken , die aan uw zijde kan staan in elke omstandigheid. Wij fokken in een lijn van werkhonden , waakhonden , africhting voor pakwerk , Bewaking of politiehond ,... Maar ook in de lijn van een trouwe familiehond met een zacht karakter, maar wel als waker.

Turkenburg Treasa Turkenburg Treasa

Geboren: 23 april 2011 Mechelse Herders Herhalingsnest Explosive Eli van de Vroomshoeve x First van het Retrohof. Dit is de laatste dekking van First en van deze kennel!

van het einde van het einde

Mechelse Herder Kennel Van het Einde Mechelse Herders uit werklijn met selektieve bloedlijnen. Af en toe pups uit selektieve bloedlijnen.

van het Engbertsdijkvenen van het Engbertsdijkvenen van het Engbertsdijkvenen van het Engbertsdijkvenen

Als liefhebbers van Mechelse Herders fokken wij gemiddeld 1 maal per jaar een nestje voor de sport en gezin uit verantwoorde ouders. Hierbij geven wij een schriftelijke garantie op heupen en gezondheid.

Van't Kempenhuis Van't Kempenhuis Van't Kempenhuis Van't Kempenhuis Van't Kempenhuis Van't Kempenhuis Van't Kempenhuis Van't Kempenhuis Van't Kempenhuis Van't Kempenhuis Van't Kempenhuis Van't Kempenhuis

Wij zijn een kleinschalige hobbykennel die met passie af en toe een nestje fokken uit goed overwogen combinaties. Dit wordt vooral gedaan met het oog op de sport, waardoor deze honden ideaal zijn voor alle doeleinden, dit vanwege hun stabiel karakter! Onze leuze is; "een gezonde geest in een gezond lichaam!"

Beschuyt  Steve Beschuyt  Steve vandeboarebreker

Ik ben een hobbyfokker uit West-Vlaanderen. Ik fok met de beste bloedlijnen uit België. De pups worden in huis opgekweekt en zijn geschikt voor bewaking, sport en huishond(indien voldoende beweging). pups kunnen besteld worden via het contactformulier op mijn website. www.vandeboarebreker.be

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Mechelse Herder fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Mechelse Herder ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Mechelse Herder? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Mechelse Herder? Kijk dan bij de Mechelse Herder rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Mechelse Herder fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Mechelse Herder puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^