Hollandse Herdershond, korthaar puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Hollandse Herdershond, korthaar Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Hollandse Herdershond, korthaar puppy's

Momenteel worden er geen Hollandse Herdershond, korthaar puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

op 14-01-2012 zijn bij ons 11 pups geboren uit; moeder Amber hollandse herder korthaar x vader buddy mechelse herder zowel vader als moeder is afkomstig van werkhondenkenneldezonhoek uit neepelt belgie. Amber is een fokproduct uit Yento en Roxy van de Zonhoek ter beschikking staan 3 reuen en 8 teefjes zowel vader als moeder is aanwezig bij intresse neem dan contact op met sandra van der Pol 06-47516201 og per mail [email protected]

Wij verwachten vandaag of morgen hollandse herder pups kortharig. mocht iemand interesse hebben hoor ik het graag om te kijken of u een geschikt baasje bent voor de pup.

Korthaar Hollandse herder kennel in midden Frankrjk... "met Frasnay's flair" heeft momenteel een nestje. Er zijn 2 teefjes en 2 reutjes. Zij zijn geboren op 28 augustus 2012. Voor hen zoeken wij sportieve eigenaren die met hun hond willen gaan sporten, speuren of schapenhoeden.

Nestplanning eind 2017 : reserveren is aanbevolen van deze prachtige combinatie! Haga x Dingo met strepen

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Hollandse Herdershond, korthaar puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Hollandse Herdershond, korthaar ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Hollandse Herdershond, korthaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Hollandse Herdershond, korthaar? Kijk dan bij de Hollandse Herdershond, korthaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Hollandse Herdershond, korthaar Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Hollandse Herdershond, korthaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^