Fokker vermelding van From Bulls Heaven

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: From Bulls Heaven
Beschrijving: Onze pups worden verkocht met stamboom van de FCI afgegeven door de raad van beheer, gechipt door de raad van beheer, koopcontract met garantie, gezondheidsverklaring van de dierenarts, een Europees paspoort, puppy enting en goed ontwormd. Natuurlijk krijgt u ook een puppypakket mee waar een zakje voer inzit voor de eerste 2 weken. Wij fokken alleen met gezonde ouder dieren. Ouder dieren zijn geselecteerd op gezondheid, karakter en schoonheid. Onze ouder dieren worden goed onderzocht. Wij doen ons uiterste best ons geliefde ras gezond te houden en proberen de best mogelijke ouder combinaties te maken. Wij fokken volgens het fokreglement van de Raad van Beheer. Dit is de enigste erkende instantie die stambomen afgeeft in Nederland. Wij hebben een aparte kraamkamer gebouwd speciaal voor onze moeder en hun pups. Deze ruimte kunnen wij verwarmen tot 28 graden zodat mama en kids het altijd lekker warm hebben. Ook hebben wij deze kraamkamer gebouwd zodat mama en kids in het begint als ze net geboren zijn lekker van elkaar kunnen genieten zonder de nieuwsgierige neuzen van onze andere bullen. Als de pups ouder zijn mogen ze de woonkamer in en dan mogen ze spelen met onze andere bullen. Onze pups worden goed gesocialiseerd met alles wat in een normaal huishouden thuis hoort. Daarnaast krijgen ze al het begin van de zindelijkheidstraining geleerd. En het aller belangrijkste LIEFDE! De tijd dat ze niet slapen, eten of spelen worden ze lekker door ons betutteld. Als er nog vragen zijn dan horen wij die graag!

Contact
Website: http://www.frombullsheaven.nl
Telefoon: 0455708867

Adres
Woonplaats: Hoensbroek

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

From Bulls Heaven is te vinden onder
- Engelse Bulldog fokkers
- Franse Bulldog fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze meiden krijgen hun eerste nestje als de leeftijd van 16 maanden gepasseerd zijn. Ze krijgen 2 a 3 nestjes op hun hele leven. Als de oudere dames met pensioen gaan blijven ze natuurlijk bij ons wonen. Maar wij willen geen 20 honden in ons huis omdat wij vinden dat alle honden hun liefde, aandacht en wandelingen nodig hebben. Vandaar dat er een aantal meisjes bij vrienden wonen vanaf pup af aan en bij ons hun 2 a 3 nestjes krijgen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Onze Engelse Bulldog ouder honden krijgen het populatie onderzoek van de EBCN. Dit is onze rasvereniging. Ze worden dan getest op, luchtpijp, ogen, oren, knieƫn, heupen en luchtwegen. Al deze onderzoeken zijn ter inzage. Al onze bullen zijn helemaal goedgekeurd, op 1 dame na maar daar word natuurlijk niet mee gefokt. Onze Franse bullen ondergaan dezelfde tests als onze Engelse Bulldoggen en zijn perfect gezond verklaard.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups worden 2x onderzocht. Als ze geboren worden en met 6 weekjes nog een keer. Ze krijgen een algeheel onderzoek. Ze krijgen de eerste inenting met 6 weekjes oud.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
ongeveer 8 weekjes

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
ongeveer 4 soms 5.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Wij hebben een aparte prachtige puppy ruimte. Deze ruimte is voor mama met haar kids voor de eerste 2 a 3 weekjes zodat ze lekker rust samen hebben. Daarna mogen ze de woonkamer in.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met From Bulls Heaven
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

From Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls HeavenFrom Bulls Heaven

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van From Bulls Heaven

10-06 Engelse Bulldog pups
17-05 Franse Bulldog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^