Fokker vermelding van Bulls of Crown

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Bulls of Crown
Beschrijving: Fokker en liefhebber die fokt op gezondheid dus duidelijk neusje, langere bouw, klein staartje en goede luchtwegen. Tevens zijn al onze honden kindjes uitgebreid getest op erfelijke afwijkingen in diversen landen. Wij fokken al Franse Bulldoggen sinds 2006 en met een vast doel “GEZONDHEID”!!! Het percentage met erfelijke aandoeningen bij de Franse Bulldog is jaren geleden al dramatisch toegenomen. Minder zichtbaar voor de leek is dat ook de vitaliteit achteruit is gegaan. Wij zijn met onze 2e Franse Bulldog al begonnen met testen op erfelijke afwijkingen. Ze zijn allemaal in het bezit van een DNA certificaat en een officiële wereldwijd erkende FCI stamboom! Het doel is blijven fokken naar het type Franse Bulldog met een iets langere rug, met meer snuit en een duidelijke neus met open neusgaten en goede ademhaling. (Maar het moet nog wel duidelijk een Franse Bulldog blijven) Het is altijd ons streven geweest om dicht bij de natuur te blijven dus wij hebben onze eigen werkwijze. Onze clowntjes hebben super lieve sociale karakters. Er is heel veel informatie te vinden op onze website en referenties kan je vinden in ons gastenboek. Wij wonen in het prachtige Hongarije waar onze honden genieten van de ruimte en de natuur. Als je in aanmerking komt voor een pup dan kun je het opgroeien live volgen (camera) Veel plezier op onze website! Met vriendelijke Edwin Kroon

Contact
Website: http://www.bullsofcrown.com
Telefoon: 0036(06)307919990

Adres
Woonplaats: Szolohegy 64 Medina

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Bulls of Crown is te vinden onder
- Franse Bulldog fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Gezonde sterke bulletjes met lieve karakters. De honden waar mee gefokt wordt zijn tussen de 18 maanden en 5 jaar oud.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ze zijn op 212 erfelijke afwijkingen getest. En ze zijn lichamelijk getest (inclusief röntgenfoto’s van de rug, knieën, ellebogen, heupen en strottenhoofd)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ze worden inclusief rabiës 4x ingeënt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
15 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
3 nestjes per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Met veel liefde en aandacht in huiselijke kring en met mooi weer hebben ze een buiten speeltuin en met slecht weer een verwarmd binnen speeltuin.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Bulls of Crown
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Bulls of Crown

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^