Fokker vermelding van Bulls Off Tysons Home

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Bulls Off Tysons Home is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Bulls Off Tysons Home nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Bulls Off Tysons Home langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Bulls Off Tysons Home een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Bulls Off Tysons Home
Beschrijving: Wij zijn Freddy en Yvonne Schuitema samen met onze twee zoons wonen wij in Winschoten wat gelegen ligt in het noordoosten van de provincie Groningen. We wonen een paar kilometer van het mooie Oldambtmeer. Nadat wij de kleinere hondjes wegens ouderdom moesten laten gaan, zijn we op zoek gegaan naar een Bullmastiff. Het ras trok ons aan door het karakter en de bouw en de kracht die ze uitstralen. Dat is wat we zochten in een hond. Wij zijn toen bij de fokker gaan kijken en hebben Tyson mee genomen vanuit Leeuwarden naar Winschoten. Het was een geweldig pup, lief en sociaal. Tyson is geboren op 31-8-2006 en is een zoon van My Big Fello Off Sandokans Home en Dunya V/D Bullhoeve. Tyson heeft HD C en ED-0 is aangekeurd en werd ingezet als dekreu. Op 13 juni 2011 is Juna geboren. Ze is een dochter van Tyson en Chanel en heeft onze kennel versterkt. Juna heeft HD A en ED-1 en is aangekeurd door het rasvereniging, ze is een dame die sociaal en een geweldig lief karakter heeft. Op 1 juni 2015 is ons kennel versterkt door Skadi Bulls off Tysons Home. Skadi is een dochter van Juna en Max V/D Hemelboom. Skadi heeft HD A en ED-2 en is niet geschikt voor de fok. 6 Oktober 2017 is Osiris Bulls off Tysons Home (Ozzy) geboren uit een nest van twee. Hij is een zoon van Juna en Eibe Fan It Roaske. De toekomst zal uitwijzen of hij geschikt is voor de fok. Wij fokken uitsluitend met honden die HD A/B/C en ED 0/1 zijn getest. ED (Elleboogdysplasie) en HD (heupdysplasie). Onze honden hebben een DNA profiel, ED en HD certificaten en een FCI stamboom, een bullmastiff zonder een stamboom valt onder de zogenaamde 'hoog risico' honden. Onze honden wonen in huis en niet in kennels. Ons doel is om te proberen om gezonde en vrolijke Bullmastiffs de wereld in te sturen door selectief te fokken. Show honden fokken wij niet, wij fokken ook niet op aanvraag en fokken een nestje voor ons zelf. Bij ons is maar één ras aanwezig en dat is de Bullmastiff, zodat wij ons volledig op het ras kunnen concentreren. Er zullen hier nooit meer dan vier volwassen Bullmastiff aanwezig zijn. Wij fokken volgens de norm van de Raad van Beheer. Wij wensen u veel plezier op onze website, Bulls Off Tysons Home! Met vriendelijke groet, Freddy en Yvonne Schuitema

Contact
Website: http://www.bullsofftysonshome.nl/home.html
Telefoon: 0651961316

Adres
Woonplaats: Winschoten

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Bulls Off Tysons Home is te vinden onder
- Bullmastiff fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben momenteel 2 Bullmastiff. Skadi 6 jaar(niet mee gefokt) Osiris is een mooie reu.(word niet mee gefokt)

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Onze honden Skadi HD A en ED 2-2 Osiris HD A en ED vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Alle noodzakelijke entingen

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
9 a 10 week

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
we fokken erg weinig.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Bulls Off Tysons Home
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Bulls Off Tysons HomeBulls Off Tysons HomeBulls Off Tysons HomeBulls Off Tysons HomeBulls Off Tysons Home

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Bulls Off Tysons Home

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^