Fokker vermelding van Marouds Pride Bullmastiffs

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Marouds Pride Bullmastiffs
Beschrijving: Wij zijn Gerard, Conny, Aukje en Amber Martens en wonen in het Drentse Drouwenermond. In 2001 zijn wij vanuit het Brabantse Ulvenhout verhuisd naar Drenthe, zodat wij meer ruimte zouden hebben voor onze honden. Onze bullmastiff kennel Marouds Pride is voortgekomen uit onze passie en liefde voor de bullmastiff. Wij zijn als een blok gevallen voor deze stoere hond met zijn super karakter. Onze bullen nemen een grote plaats in binnen ons gezin en leven bij ons in huis. Wij zijn van mening dat, vanwege hun zachtaardige en stabiele aard, de bullmastiff een fantastische combinatie vormt met kinderen. Onze visie wat betreft het fokken is een zo gezond mogelijke hond te fokken. Al onze honden worden daarom getest op HD en ED en worden regelmatig door onze dierenarts gecontroleerd op hun algehele gezondheid. Wij fokken uitsluitend met rastypische honden en selecteren daarbij vooral op karakter. Socialisatie staat voor ons hoog in het vaandel. Tot slot: bent u van plan een bullmastiff aan te schaffen, weet waar u aan begint, want voor u het weet slaat het bullmastiff virus toe, eens een bull altijd een bull. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze site en u bent van harte welkom. De koffie staat altijd klaar.

Contact
Website: http://www.maroudspride.nl
Telefoon: 0599621156

Adres
Woonplaats: Drouwenermond

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Marouds Pride Bullmastiffs is te vinden onder
- Bullmastiff fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken met rastypische bullmastiffs met een uitzonderlijk goed karakter en socialisatie van de pups staat bij ons hoog in het vaandel.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Alle ouderdieren worden getest op HD en ED en op hun algehele gezondheid.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups worden om de 2 weken ontwormd, nadat ze door de Raad van Beheer zijn gechipt gaan wij naar de dierenarts voor de algehele controle en de eerste puppyenting. Nadat ze door de dierenarts volledig gezond zijn verklaard, krijgen ze een Europees dierenpaspoort en mogen ze met 8 weken naar de nieuwe eigenaar.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken mogen ze naar de nieuwe eigenaar.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Per jaar fokken wij 1 of 2 nestjes.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups groeien op bij ons in huis, samen met de moeder en onze andere bullen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Marouds Pride Bullmastiffs
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Marouds Pride BullmastiffsMarouds Pride BullmastiffsMarouds Pride BullmastiffsMarouds Pride BullmastiffsMarouds Pride BullmastiffsMarouds Pride Bullmastiffs

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Marouds Pride Bullmastiffs

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^