Mopshond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Mopshond fokkers op de HondenPage.

Kleine mopshondenfokker uit Landsmeer. Wij fokken sinds 2002 mopshondjes. Momenteel lopen er 5 generaties bij ons in huis.

We zijn een kleine kennel en fokken enkel de mopshond. Al de honden hebben stamboom sint hubertus. We gaan regelmatig op show , belgie en buitenland.

from Windelloan from Windelloan from Windelloan from Windelloan

We fokken al 15 jaar de engelse bulldog en dit in de eerste plaats gezond,De regels van de rasvereniging en van de Raad van Beheer worden nagevolgd. De pups groeien op in de huiskamer met ons gezin de andere bullen en onze katten en zijn goed gesocialiseed,waar ze de rest van hun leven van proviteren. De pups krijgen mee,en goed koopcontract met garantie op de erfelijke en aangeboren afwijkingen,een nest knuffel en ook puppiebrokken en vlees voor meerdere weken.Ik fok af en toe een nestje mopsjes. U kunt bellen voor een vrijblijvende afspraak.

M Meijers kennel  V T Sint Floriedal M Meijers kennel  V T Sint Floriedal

Mopsen kennel V.T. Sint. Florie Dal Mopsen kennel V.T. Sint. Florie Dal Wij zijn fokkers van mopshonden, zowel blond als zwart. Wij Mat en Annemie wonen in het zuiden van het land. Ons doel is om zo gezond mogelijke hondtjes te fokken, die een redelijke hoge leeftijd kunnen bereiken. Onze mopshonden, en óók de puppy's ,leven in huis en worden in huiselijke kring opgevoed. Wij zin lid van de Belgian Pug Dog Club. Wij fokken volgens de regels en erecode van de Raad V Beheer Ned, en de Belgian Pug Dog Club (Lid van de Koninklijke. Maatschappij .ST-Hubertus) Voor verdere informatie over onze mopshonden en ons kunt u telefonisch contact met ons opnemen Telefoonnr. (+31) 46-4334781 Fax (31) 46-4334781 e-mail [email protected] Ons Addres is Burg- Kuversstraat 14 6129 kc Urmond Limburg

Of Prelude

Wij zijn een erkende mopshondenkennel. Al onze pups worden in huis geboren en blijven bij ons in de woonkamer totdat ze naar hun nieuwe thuis mogen gaan.

To melt for To melt for To melt for

We zijn een kleine hobby kennel maar vooral grote liefhebbers van de blonde mopshond. Pups als ook de ouders leven samen met ons in de huiskamer en krijgen zo veel liefde en aandacht van ons hele gezin. We zijn geen kennel waar ieder jaar meerdere nesten gefokt worden. Woonachtig te Bree(B)

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Mopshond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Mopshond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Mopshond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Mopshond? Kijk dan bij de Mopshond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Mopshond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Mopshond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^