HondenPage baasje Esther

Wat schreven de vrienden van Esther op het forum

honden page profiel DorrieDorrie schreef in Welk y-tuig past bij mijn hond?
Er ging iets mis geloof ik Heb je topic niet doorgelezen maar neem eens contact op met FG Doggear of Extreme Doggear deze maken goede kwaliteit y tuigen en ja, ook op maat d(^_^)b Te vinden op fb
honden page profiel DorrieDorrie schreef in Welk y-tuig past bij mijn hond?

honden page profiel DorrieDorrie schreef in Welk y-tuig past bij mijn hond?
" Ik zoek de gouden tip voor mijn hond met een speciale lichaamsbouw... Raya weegt 10 kg, staat heel hoog op de poten en is zeer smal gebouwd. Korte nek, maar een heel lang lijf  We zijn al een tijd op zoek naar een goed y- tuigje, maar alles wat we tot nu toe besteld hebben is terug retour gegaan omdat het ergens niet goed zit.  Heb je topic niet doorgelezen, maar neem eens contact op met fg doggear of extreme doggear deze maken mooie en stevige y tuigen, ook op maat ! Dit is echt goede kwaliteit Wat zoeken we: -y-tuig - mag niet in de oksels schuren, - moet stevig zijn -vuilbestendig. - niet makkelijk uit te ontsnappen (maar geen anti ontsnappingstuig) - veel bewegingsvrijheid - goed aanpasbaar - voor lange wandelingen  - voor een lange smalle hond  Wie o wie heeft een gouden tip?  "N&R 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Een mannen huishouden .
Wat schattig ! Heel veel geluk en een goede gezondheid voor ze!
honden page profiel DorrieDorrie schreef in Uitvallende hond - wat dan qua etiquette
De eigenaar van de staffords is degene die zich even achter de oren moet krabben. Raseigenschappen heeft hij dus niets van meegekregen, ook gezien het feit dat hij 2 reutjes van zelfde leeftijd heeft. Je gevoel is dus goed, afstand houden, alleen hij komt met 2 losse honden aan ,alweer iets om vraagtekens bij te zetten. Dit zijn dus de typische "steffert" eigenaren die later zeggen dat doet ie anders nooit! Walgelijk vind ik het...waarom ? Raseigenschappen staff ( dit zijn wss kruisingen) hondintolerantie, agressie to sexegenootjes, dit wordt een toekomstige krantenkop. Ja, jouw hond valt dan wel uit maar jouw hond heeft geen "vechtgenen" jij houdt bewust afstand zodat jouw hond vanaf een afstand kan observeren en rustig blijft. En nee ik heb niks tegen staffords ,ik heb ze altijd gehad en heb er nog 2. Altijd aangelijnd omdat ze in korte tijd enorm veel schade kunnen aanrichten als het fout zou gaan. Echt, ik krijg kromme tenen van dat soort onverantwoordelijke eigenaren. En dan jou t advies geven om te castreren?? Cesar millan is er niks bij. Jij bent echt goed bezig en ajb ontloop deze persoon voor de veiligheid van je eigen hond. Gebeuren helaas nog steeds teveel incidenten door dit soort roze brillen dragers
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welterusten lieve Dior
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welk y-tuig past bij mijn hond?
Het Happy Dog tuigje van Finse makelij. Er zijn verkoop- en meetpunten in heel Nederland. Het tuigje bestaat uit 3 afzonderlijke delen en de delen kunnen ook in verschillende maten besteld worden. Het is heel comfortabel, gemakkelijk te wassen en aan en af te doen.Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren met lichtgevende strepen, zodat de hond ook in het donker goed opvalt. De verkooppunten meten de hond en zoeken de juiste maten. Is het tuigje binnen, kom je weer langs en zij zetten de 3 delen precies op maat. Werkt prima. 
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef in Parker 19 weken, studiotijd!
wauw
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vraagje titeren
De fabrikanten van de cocktails zijn er helemaal op ingesteld dat de dierenartsen in feite alleen cocktails bestellen en (bijna) nooit separate entingen. Het is absurd dat mocht bv. de "hondenziekte" te zijn teruggelopen, er geen separate enting van te krijgen is en ze dus standaard dan de cocktail adviseren. Ik vind dat heel scheef. Dan wordt het feit dat we titeren door het ingeslopen gedrag van de dierenartsen, dit te niet gedaan. Toen de titerbepaling van Romeo aantoonde, dat de "hondenziekte" iets was teruggelopen en hij dus volgend jaar weer ge-ent moest worden (?), wat de dierenarts aanraadde, heb ik besloten hem niet meer te laten enten. Dierenartsen zouden massaal separate entingen kunnen bestellen, maar omdat ze dit over het algemeen niet doen, zijn ze er niet. Het schijnt dat mocht Romeo in aanraking komen met een hond met "hondenziekte", zijn antistoffen weer gaan toenemen. Iedere dierenarts doet het anders en omdat ze zelf vaak niet eens willen titeren, of er te weinig vanaf weten, adviseren ze niet altijd het juiste. Ze titeren nu omdat de baas het vraagt. Ze adviseren zelfs ieder jaar te titeren. Dat is omdat het meer opbrengt elk jaar te enten en ze zeggen niet graag: kom over 4,5 jaar maar eens terug. Scheelt in omzet.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ik heb 2 keer vuurpijlen op mijn serre gehad, die helemaal ingebrand waren. Er hing geen naambordje bij. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ben ik met je eens, Paul. Toen de Marokkaanse supporters de gewonnen wedstrijden van het Marokkaanse elftal "vierden" met geweld en agressie in de Nederlandse steden, werd in de Marokkaanse steden zelf totaal geen geweld gebruikt en alleen feestgevierd. Dat is toch een teken aan de wand. In Marokko ga je wel voor minder de cel in.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ik vraag me toch wel af, waar zijn de ouders? Weten zij dat hun zonen dit doen? De jongen die bv. die fietsen naar de politie gooide, had opgepakt moeten worden, de cel in moeten gaan. En dan ook aangepakt moeten worden door de ouders en de vernielingen zouden op hen gewoon verhaald moeten worden. Ze komen ermee weg. De politie en brandweer staan erbij en laten het gebeuren. Dilan Yesilgoz-Zegerius verkondigde gisteren nog, dat "deze mooie traditie" in stand moet worden gehouden. Onze VVD-minister van Justitie en Veiligheid. Zij bepalen dat al om 18.00 uur vuurwerk afgestoken mag worden. Nederland staat te kijk bij de andere Europese landen. Nederland is niet in staat dit vuurwerkbeleid te handelen. Dus rest alleen een algeheel vuurwerkverbod, want in steden waar een verbod was, wordt gewoon geknald, brandstapels worden toch aangestoken, terwijl de gemeente deze afgelast had door de sterke wind. De politie en brandweer staan erbij en laten alles toe. Daar gaat het mis. Waarom kan dit in andere landen wel?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Voor jullie allemaal de beste wensen. Al dat geweld, de overlast, de vernielingen, de overbelaste oogklinieken, met vaak levenslang letsel, gestresste huisdieren, overbelaste agenten, gebouwen die afbranden, 1 dode bij het carbidschieten. Het is echt het probleem van mannen en jongens. Een jongen die de ene fiets na de andere naar de politie gooit. Wat een idioot, dom gedrag. Het is net of het leven ervan afhangt. Moet dit allemaal kunnen? De miljoenen die zinloos weggeknald worden?  Zoveel weggegooid geld, dat naar mensen die naar de voedselbank gaan of hun energie-rekening niet kunnen betalen, zou moeten gaan. Ik blijf erbij: ik ben voor een algeheel vuurwerkverbod. We hebben het weer gehad.
honden page profiel DorrieDorrie schreef in De puberteit
" Geen verstand van honden opvoeden dus, als ik het zo lees.. de wereld loopt te klagen hier, hebben een puber niet onder controle, terwijl ik kan lezen met alle terriërs die ik gehad heb..   maar als HP zo kortzichtig is ben ik hier graag weg, pijn prikkels pfff … wat een fantasie, 30 jaar achterhaald snap ik niet, het is ceasar technieken en die is nog geen 30 jaar hier ???????????…  "Jaxxx  Waar het om gaat is de "dominantietheorie" die is achterhaald. Ook ontkent mevr Winters raseigenschappen, zeker bij bepaalde rassen een zeer gevaarlijk iets, een paar jaar geleden is er door haar -t is hoe je ze opvoedt- wel een labrador aan stukken gescheurd! Met een pitbullachtige hond hoor je gewoon je verantwoording te nemen, genetica train je er niet uit!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Voor alle baasjes van hondenpage en hun lieve hondenventjes en hondenmeisjes een rustige jaarwisseling toegewenst en bovenal een gelukkig en gezond nieuwjaar!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Yooop, misschien kun je eens kijken onder "Vuurwerkmanifest 2023". 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Anouk, ook al heeft iets zijn oorsprong honderden jaren geleden, maar het blijkt gevaarlijk te zijn, veroorzaakt veel schade en ellende, waarom zou dat verschil uitmaken?    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Het is een "traditie" het nieuwjaar in te luiden met vuurwerk. Dat is om 24.00 uur! Het is alleen in Nederland vanaf 18.00 uur op oudejaarsdag al geoorloofd vuurwerk af te steken. Dat was in het verleden al om 10.00 uur in de morgen. Het is echt geen traditie om wekenlang, maandenlang, vuurwerk af te steken. Ook het zinloze, gevaarlijke carbidschieten wordt een "traditie" genoemd. Het was ooit ook een "traditie" vanuit een toren elk jaar een levende geit naar beneden te gooien. En lol dat ze hadden! Toen dat terecht verboden werd, waren de plaatsgenoten boos dat deze "traditie" verboden werd. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ik zou iedereen willen oproepen de diverse vuurwerkmanifesten op internet te ondertekenen. De manifesten die ik kon vinden, heb ik ondertekend. Ik ga zo nog een poging ondernemen, Romeo uit te laten. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Het is niet "megalief" dat ze wachten, maar ze zijn gewoon strafbaar om nu al te knallen. Het wordt overal getolereerd en ook de politie kijkt de andere kant op. Vuurwerk is om het nieuwe jaar in te luiden en dat is 31 december om 24.00 uur! Het kost allemaal ons belastinggeld: de overdrukke Eerste Hulp, de vernielingen, de inzet van de politie, het opruimen van de troep.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ik was gisteren bij Wel.koop en daar zag ik dat ze geen vuurwerk meer verkopen. Dat hebben ze jarenlang wel altijd gedaan. Wel.koop had eerst de rustgevende middelen voor honden in de winkel in alle variaties voorradig en een stukje verder in de winkel lag een enorme hoop vuurwerk. Een baasje dat met zijn hond voor die rustgevende middelen een hele tijd geleden aan de balie stond en het vuurwerk zag, liep de zaak uit, met de opmerking: Zolang jullie vuurwerk, dat al die ellende veroorzaakt, verkopen, kom ik hier nooit meer! Ook niet voor rustgevers! Gisteren was het zover. Wel.koop in mijn woonplaats verkoopt geen vuurwerk meer.       
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Het inluiden van het nieuwe jaar is om 24.00 uur en dat mag voor mij. Onze regering is schuld aan dit idiote beleid. Waarom zou je, zoals het eerst was, op oudejaarsdag al om 10.00 uur in de morgen mogen knallen, naderhand werd dat 18.00 uur? Dat heeft niets met het inluiden van het nieuwe jaar te maken, of met "traditie" maar met testosteron. Ik ben voor een algeheel vuurwerkverbod. Mannen die als een blij kind staan te verkondigen dat ze voor hun zonen voor honderden euro's vuurwerk kopen. Dat doen ze voor zichzelf. Dit geld kan beter besteed worden aan mensen die hun eigen risico niet meer kunnen betalen of naar de voedselbank gaan! Ik ben ervan overtuigd dat er mannen genoeg zijn die  de energie-toeslag zinloos de lucht in knallen.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Romeo en Luca zijn beiden door incidenten angstig geworden. Luca door een bewust naar hem gegooid rotje in oktober toen hij 3 of 4 jaar oud was en Romeo jaren later ook door een soortgelijk incident. Vanaf die momenten zijn ze panisch geworden voor vuurwerk, maar ook voor onweer. Er wordt te vaak naar de baas gekeken, als een hond bang is voor vuurwerk, terwijl de baas hier geen hand in heeft. Zojuist was ik met Romeo buiten en er ontploften een reeks vuurwerkbommen vlakbij, waar hij net zijn behoefte aan het doen was. Ik vraag me af, of de ouders wel weten wat hun zonen doen op kerstavond.    
honden page profiel DorrieDorrie schreef in Reactieve hond
Jennifer finkelnberg. Ze werkt ook bij dierenasiel haarlemmermeer. Je vind haar op facebook.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Gisteren zijn er weer ongeregeldheden geweest in diverse steden in Nederland, na de overwinning van Marokko. Wat schetst mijn verbazing? In Tanger in Marokko werd feestgevierd, zonder vuurwerk, zonder ongeregeldheden, terwijl het hier uit de hand liep. Er waren daar totaal geen relschoppers. Voor mij een teken aan de wand. Bij de eerstvolgende wedstrijd van Marokko, de cel in, zonder telefoon of tablet, zodat ze de wedstrijd niet kunnen volgen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Het gebruik is essentieel. Eerst wordt bepaald welke CBC, CBD-olie enz. Dan wordt bepaald hoeveel druppels per olie, dat wordt bijgehouden in een schema en langzaam opgevoerd. Er is geen standaard aantal druppels of soort olie voor elke willekeurige hond. Dat varieert. Ik ben ervan overtuigd dat een standaard flesje met een aantal standaard druppels niet werkt. Ik denk ook niet dat een verkoper zomaar advies kan geven. Ze lezen de gebruiksaanwijzing, maar weten echt niet hoe ze dit moeten adviseren, al denken wij van wel. Conclusie: het werkt niet. Bij goed advies werkt het wel!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
De gebruiksaanwijzing voor de olie is essentieel. Niet iedere hond of mens krijgt dezelfde olie: Er is CBC, CBD- olie en zo verder. Veel soorten. En dan is het aantal druppels belangrijk. Een flesje wietolie van het Kruidvat zal niet echt helpen, omdat het personeel niet weet hoe de olie te gebruiken en hierin niet het juiste advies kan geven voor iedere hond. Elke hond is anders.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ik zie zojuist op t.v. dat een mevrouw van de VVD in Goedemorgen Nederland, de "traditie" van het carbidschieten niet wil afschaffen. Iets wat zo zinloos en bovenal uiterst gevaarlijk is, blijven toestaan? Het wordt tijd dat de Nederlanders die zeggen dat Rutte weg moet, dus niet op de VVD moeten stemmen, want gegarandeerd dat hij weer voor een volgende periode gaat. Ik word hier echt moedeloos van.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Een traditie is het om twaalf uur het nieuwjaar in te luiden met vuurwerk. Dat gebeurt overal in de wereld en zou voor mij geen punt zijn. De regering heeft eerst alles toegestaan, vuurwerk om 10.00 uur op oudejaarsdag, daarna werd dat 18.00 uur en het escalleerde elk jaar steeds verder. Inmiddels is het vuurwerkgeweld in bv. Amsterdam 7 x toegenomen !!!, sinds vorig jaar. Ook het carbidschieten is zo'n idiote "traditie". Word het een traditie als een stel onvolwassen mannen dit een aantal jaren doet en dan boos op t.v. vertellen, dat ze een zogenaamde "traditie" willen afschaffen? Welke traditie? Ik zou het normaal vinden dit idiote, gevaarlijke geknal gewoon te verbieden. Nu is de regering bang, dat wanneer ze een algeheel vuurwerkverbod instellen, het totaal uit de hand gaat lopen, dat ze problemen krijgen met vuurwerkverkopers, die ze moeten compenseren, maar bovenal het geweld gaat toenemen. Als ik zie dat Marokkaanse jeugd totaal los gaat met geweld en vuurwerk, na een gewonnen voetbalwedstrijd, hou ik mijn hart vast, dat wanneer Marokko uitgeschakeld wordt en dat gaat dus gebeuren, ze een nog grotere reden hebben om te rellen. In Marokko durven ze dit niet, want dan zitten ze zo in de cel. Hier in Nederlandse en Belgische steden durven ze het wel. Vuurwerk gebruiken als wapen! Daar hoort gewoon gevangenisstraf op. Vanavond Spanje-Marokko! Ik hou mijn hart vast.    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
De paarden en andere dieren die buiten in de wei staan, zonder bescherming vaak, worden vergeten. De dieren weten niet wat er gebeurt en denken dat de hemel instort. Maar het begint vaak thuis. Het wordt normaal gezien dat jongens opgevoed worden, dat het wel ruig en mannelijk is om te knallen. Vaders die in de morgen in de winkels in de rij staan om vuurwerk in te slaan, zogenaamd voor hun zonen en er prat op gaan voor honderden euro's gekocht te hebben. Misschien zelfs de energie- toeslag daarvoor gebruiken. Het heeft echt niets met het inluiden van het nieuwe jaar te maken, maar met testosteron.   
 

Vrienden van Esther

honden foto van woopy en faithhonden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van dominiquehonden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)honden foto van theahonden foto van monika63honden foto van Juliettehonden foto van Lindahonden foto van Margje & Bikohonden foto van Ferryhonden foto van Helga & Zoëyhonden foto van noa en benjihonden foto van Heleen honden foto van theahonden foto van Simone van Luna & Herohonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van sorayahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Trudyhonden foto van Jannie honden foto van Mexxhonden foto van Tanja honden foto van Silvyhonden foto van Annahonden foto van leonhonden foto van Toine honden foto van Ishahonden foto van denisehonden foto van bordertjehonden foto van Lisahonden foto van paulinehonden foto van carlahonden foto van YmY en de bende honden foto van Jasmijnhonden foto van maartjehonden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van Het heksjehonden foto van Kelly en Scyllahonden foto van Heksje Sonjahonden foto van jaimehonden foto van wybrichhonden foto van KakMadamehonden foto van ...honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van T & T  cockerduohonden foto van juultjehonden foto van Liesbeth, Diva &Jaimyhonden foto van Chantal & Martijnhonden foto van Kirshonden foto van Peeters Thaliahonden foto van carlahonden foto van nienkehonden foto van Antonhonden foto van Dorriehonden foto van Chelsey & Miohonden foto van naganohonden foto van Isabellehonden foto van samantahonden foto van Arkohonden foto van jannyhonden foto van Fim,Mieke en Trixyhonden foto van Arko & Baasje Amaliahonden foto van thomashonden foto van Natalie & Mo honden foto van goofie honden foto van r.woltershonden foto van stephaniehonden foto van jeltjehonden foto van jari demihonden foto van Nelhonden foto van Lottehonden foto van Jana & Romi honden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Nikita & Dames honden foto van marianne, cindy en rozyhonden foto van charissahonden foto van Tanja honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~honden foto van Annemiekehonden foto van Floor Arensmanhonden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van esther honden foto van Femke & Fennahonden foto van Pack Memberhonden foto van Just The Max   honden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van patricia & sennahonden foto van sam honden foto van Redmarhonden foto van Marianhonden foto van aishahonden foto van Ella & Liahonden foto van Femkehonden foto van  Sophietje  **** rip Taat*****honden foto van silvio

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^