HondenPage baasje Fim,Mieke en Trixy

Over Fim,Mieke en Trixy

honden foto van Fim,Mieke en Trixy Hoi, ik ben Fim. Getrouwd, mamma van een Ethiopisch-geboren zoontje en vrouwtje van Mieke en Trixy
Voor onze meiden hebben we ook twee honden gehad. Een kooikertje Bonny en een Labrador x stabij Thirza. Binnen een half jaar tijd hebben we afscheid van onze schatjes moeten nemen, en toen waren we er heel stellig in: nooit geen honden meer.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo is toch nog totaal onverwacht Mieke ons leven binnen gestuiterd.
Mieke is een dwergpinscher van bijna 1 jaar oud. Een pittige tante aan de ene kant, maar nog zo ontzettend onzeker aan de andere kant..
En sinds kort zijn onze gelederen versterkt met de komst van Trixy, ook een dwergpinscher. Een zelfverzekerde dame, heel sociaal en een echt donderstraaltje.

Krabbels aan Fim,Mieke en Trixy

honden page profiel jeltjejeltje schreef om 02 februari om 21:57
hey wat leuk ik kom uit twijzelerheide ;P
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 20 juli om 18:24
Hoi Hoi, Staan de oortjes van jullie dwerg niet omhoog dan. Als ze nou niet omhoog staan,dan kun je ze plakken he een paar weekjes. Dan heb je kans dat ze wel omhoog blijven staan als je ze plakt. Bij mijn dwergen stonden ze al omhoog aleen bij onze Musky niet hellemaal goed dus die heb ik een weekje geplakt en toen bleven ze staan. Ik zal het in de gaten houden wanneer je foto,s bij je profiel zet. Groetjes Jolanda.
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 20 juli om 09:07
Hoi Fim, Bedankt dat je mij in je vriendelijst heb toegevoegt. Heb je geen foto,s van je dwergje? Als je er hebt zet er dan een paar bij je profiel (form) het is een mooie dwerg,ziet er goed uit. Mooi diep rood, Ja het zijn vinige hondjes,maar wel heel waaks ,ik heb wel bij je gelezen dat ze onzekers is,maar dat komt wel goed overral goed bij betrekken en heel veel aan laten halen door mensen dan krijg ze die overwining wel terug dat ze vrijer gaat worden,ja een dwerg kijk eerst de kat uit de boom zo als wij altijd zeggen voor dat ze wat gaan onder nemen. Als het goed is gaat dat onzekerheid wel weg bij je hondje. Nou heel veel plezier met je dwergje, En ik hou het wel in de gaten of je er foto,s op gezet hebt. Groetjes Jolanda En de dwergjes.
honden page profiel jannyjanny schreef om 15 juli om 20:49
wat mooi hondje gr janny
honden page profiel Lilly & CsokiLilly & Csoki schreef om 15 juli om 15:07
Wat een schattig beesje!
honden page profiel sandra ( tinus & otto)sandra ( tinus & otto) schreef om 11 juli om 20:58
ik heb even bij je profiel gekeken, ik dacht dat Mieke een voorpootje miste!niet dus, gelukkig!
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 01 juli om 09:56
Wat een mooi dwergje, Ik heb er ook drie,bruine en twee black and tan, Ze zijn lief he, Groetjes Jolanda.
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 20 juni om 12:22
Wat een lieve dwergpinschertje zeg! Gr van ons
honden page profiel JapjesJapjes schreef om 14 juni om 08:20
mooi hondje. welkom op het forum

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Fim,Mieke en Trixy heeft 667 ontvangen.

Berichten en online status
Fim,Mieke en Trixy was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 4 weken, 1 dagen, 11 uur, 14 minuten, 19 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^