HondenPage baasje soraya

Wat schreven de vrienden van soraya op het forum

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. schreef in Noortje mijn grote vriendin
Wat een mooie foto's altijd van beide ellen 
honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. schreef in Dibbes/mootje...p8 update
" Mootje is weer hier  haha ik was lang weekend op texel met mijn broer schoonzus en kids dus eigen schuld  dat hij er niet was vorige week...maar heb hem  erg gemist. Wel op plekjes geweest waar ik met de jongens was destijds. Maar ook op veel niet hondenplekken..zoals ecomare en een schapenboerderij vol lammetjes en andere dieren Kon het niet laten om een lamsvachtje voor Mootje te kopen Lekker voor de oude botjes...haha hij trapte hem aan de kant...zodat hij op de kale bank lag... en keek mij zielig aan... Toen ging hij luid zuchtend met zijn hoofd op de opgepropte vacht liggen.. Later vacht weer uitgelegd..snoepje erop gegooid, en toen ging hij  er languit op slapen. Eind goed al goed...   Hij doet het super...vacht op de rug is alweer helemaal terug..en normale lengte nagenoeg geen jeuk meer..dus pyjama alleen nog maar aan als hij alleen is voor de zekerheid. en geen bijwerkingen van hart medicatie...hij is vrolijk en blij en speels ...naast natuurlijk zijn oude mannen slaapjes tussen door. We gaan  door op de zelfde weg...met  de verse voeding en groenten in op kwalen passend dieet en opbouwen van goede darmflora, toegepaste supplementen, chinese kruiden,acupunctuur en zijn hart medicatie natuurlijk waar holist compleet achter staat...hij wil liefst ook nier onderzoek de apoquel eraf is de volgende stap...ivm wij niet denken dat hij atopie heeft maar jeuk secundair was  in dat geval zaten 2 dierenziekenhuizen  fout in hun diagnose + behandeling 1 daarvan is universiteitskliniek in utrecht al zagen die wel dat baasje de zorg niet aankon.   we gaan dat binnenkort afbouwen...en hebben nog wat strippen reserve als het niet werkt krijgt hij het wel. Het is immers uitvogelen nog komende jaar wat  we tegenkomen en hij evt niet verdraagt Maar echt...hij is een blije kerel nu en  hij geniet..geen wonden meer of kale plekken hij likt of krabt of rolt maar zelden hij hoort weer iets meer...en geen klodders smeer meer in zijn oren Vind zijn eten zalig..en de snacks hmmmm Binnenkort gaan we even langs zijn baasje...Vind Mootje vast ook leuk. Die man heeft wel 13 jaar zijn best gedaan voor hem en Mootje is dat echt niet vergeten al zit hij nu goed bij ons...             " Roos,Jeff † en Waldo † Wat mooi gezegd roos de lieverd is echt goed bij jullie en al helemaal gewoon  succes en heel veel plezier nog ermee wat is hij mooi en ziet er erg gelukkig uit xxx
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Frustraties in de herfst
Loop met Beer door de winkelstraat in het dorp, zit er een man met een kleine terrier. Hondje gaat compleet uit zijn stekker. Prima, we lopen door. Een paar minuten later kom ik hem weer tegen, het hondje gaat weer helemaal door het lint. Dit keer laat die vent de riem helemaal vieren!!! Hondje stond een meter bij ons vandaan te grommen en te blaffen. Heb Beer maar gewoon heel strak gehouden zodat hij in ieder geval geen ruimte had om er naartoe te kunnen. Die kerel: "ja, sommige honden mag 'ie wel en sommige mag 'ie niet he!".  Echt, serieus, waarom. We hebben beiden geluk dat Beer geblaf en gegrom compleet kan negeren...    Totaal geen probleem hoor, dat een andere hond naar ons uitvalt, daar heb ik echt geen moeite mee. Wél dat de baas de riem op zijn langst laat en het hondje gewoon naar ons toe laat rennen. Ik snap het écht niet. Ik had echt duizend dingen willen roepen, maar ik dacht, laat maar. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Hoe slim is een hond eigenlijk?
" Dat vind ik wel iets om over na te denken, ik geloof dat niet, is daar wetenschappelijk bewijs van of is dat gewoon jouw gedachte?Dan zou je zeggen, iedereen met een gehandicapt kind heeft gewoon de verkeerde partner gekozen, terwijl ze prima met elkaar kunnen  en samen heel gelukkig zijn?   Ik denk dat sommige honden gewoon slimmer zijn dan anader honden, of juist, eigenwijzer, dat ze niet graag voor de mens werken, maar liever hun eigen ding doen, ach, ik kan hier heel veel over nadenken, in alles zit vast een waarheid. " yooop idd en ook hoe zou je dan verklaren dat er ook gezonde kinderen geboren worden van dezelfde partners die een gehandicapt kind hebben.     
honden page profiel DobryDobry schreef in Hoe slim is een hond eigenlijk?
" Ik heb ooit ergens gelezen dat er wettenschappelijk onderzoek is gedaan naar het niveau van honden en dat ze op de denkwijze van een 2 a 4 jarige zitten.   Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Dit staat ook in het boek De wijsheid van honden van Brian Hare en Vanessa Woods (wetenschappers) en ook dat honden als er iets aan de hand is, net als kinderen even de ouders aankijken om hun reaktie te peilen.
honden page profiel DobryDobry schreef in Hond drinkt erg weinig (en plast dus ook bijna niet)

honden page profiel DobryDobry schreef in Uitdagend gedrag en einde raad
"   In profiel gekeken, het is geen rode Cocker. Loesje in de link die ik gaf staat dat het ook andere kleuren cockers kunnen betreffen, en zelfs ook andere rassen. Maar het is allemaal nog niet zo helemaal duidelijk, misschien bestaat zoiets niet eens.
honden page profiel DobryDobry schreef in Uitdagend gedrag en einde raad
een hond die zich van de ene week op de andere ineens heel anders gedraagt dan hij altijd gedaan heeft terwijl er niets bijzonders gebeurd is vind ik toch vreemd. Slopen lijkt toch een of andere vorm van stress als hij dit nooit eerder deed en genoeg kauwmateriaal heeft. Als hij verder gezond is ga ik mee met meer beweging, lekker de natuur in, een lange snuffelwandeling en ook hersenwerk aanbieden. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Lekker fit met corgi Jarvis!
Mooi om te zien! 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in In de avond anders
Heeft ie rond die tijd gegeten? Is 'ie misschien misselijk? 
honden page profiel DobryDobry schreef in Uitdagend gedrag en einde raad
Hmm is er iets veranderd bij jullie? In welke situaties doet hij dit?   Komt hij van een goede fokker? Ik moest bij je verhaal denken aan iets waar je vroeger wel over hoorde, het cocker rage Syndrom. Of zoiets echt bestaat, en of het misschien met een medisch probleem te maken heeft? Ik vond er wel een goed stukje over, al is dit misschien helemaal niet aan de orde hoor https://www.doglistener.co.uk/aggression/cocker_rage.shtml   ik zou dus in elk geval proberen de oorzaak te achterhalen en iets medisch uit sluiten.    
honden page profiel DobryDobry schreef in Hoe slim is een hond eigenlijk?
" Hey allemaal,   Ik heb een ietwat gekke vraag hoe slim is een hond eigenlijk?  Alsin kan een hond logisch nadenken?   Klein voorbeeldje ook; May krijgt altijd brokken ik had geperste brokken. En ik wil over op fokker voer. Prima maar dat is niet geperste brok. Dus ik dacht dan geef ik haar even kvv, kan die maag schoon worden en dan door naar de andere brokken.  Maar May kan niet heeul goed tegen teveel kvv, dus krijgt ze al niet veel maar toch een kilo versprein over zeg 2,5 dag. Toch had ze wel wat diarree, niet volledig maar toch. Nu vertikte May het vanavond het laatste beetje kvv te eten, ze at wel de bonen op die ik ook had gegeven.   Zou May dus zo slim kunnen zijn dat ze weet dat ze last heeft van de kvv en het daarom niet eet?  Ze had overigens wel trek gaf haar na de bonen een bot die ze wel gewoon op heeft. Het lag gewoon aan het vlees..   Ben benieuwd naar jullie antwoorsen qua slimheid van honden en jullie ervaringen!   " Lavina ik denk wel dat het voorbeeld eerder een soort instinct zal zijn wat goed en slecht op een bepaald moment is, zoals je dat zelf ook weleens hebt met eten? Maarja dat is ook weer een soort slimheid van het lichaam haha.     Ik denk dat Jenna erg slim is, goed kan onthouden wat voor haar belangrijk is,  en ons goed observeert en weet hoe ze ons kan manipuleren.  Ze weet ook nog dingen die al jaren geleden ooit eens 1 keer gebeurd zijn, zoals dat ze eens op een bepaalde route een vrouw tegenkwam die zich inzet voor zwerfkatten en ineens uit de bosjes tevoorschijn sprong. We schrokken en de mevrouw vertelde wie ze was en gaf Jenna wat lekkertjes. Sindsdien wil Jenna altijd als we er langs lopen dat paadje in, alhoewel we die vrouw later nooit meer tegenkwamen tot recentelijk weer, en zij meteen op die mevrouw toeliep met een gezicht van:eindelijk. En natuurlijk kreeg ze weer wat lekkers.              
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoe slim is een hond eigenlijk?
Ik denk niet dat mijn hond bijzonder hoog timmert nee. 
honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. schreef in De belevenissen van twee mini's en een luie kat. (fototopic)
Wat een mooie foto's en wat een lieverds hoop ook dat de haren rap terug komen 
honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. schreef in Mathilde ontdekt de nieuwe wereld.. een stuk langzamer....
Heel veel beterschap voor Mathilde 
honden page profiel YaraYara schreef in Nu Nederland nog...
" Met particulier vuurwerk bedoel ik: mensen die het in hun tuin afsteken en zo. Dat zou algemeen verboden worden.  Gemeenten zouden wel vuurwerk kunnen organiseren bijvoorbeeld op het dorpsplein, maar dan houden zij de organisatie ervan in de hand, en is het niet zo dat iedereen daar maar wat mag komen knoeien.   Ik moet zeggen dat ik de voorbije jaren bij ons wel heel erg het verschil heb ondervonden. Enkele jaren geleden had onze gemeente zelf zo'n totaalverbod voor particulier vuurwerk ingeroepen en voor de liefhebbers organiseerde de stad 1 vuurwerk op 1 lokatie. Dat liep eigenlijk heel erg goed, de meeste mensen hielden er zich aan en er was heel weinig geknal. Vorig jaar hebben ze vuurwerk dan weer wel toegestaan voor iedereen, en dat merkte je meteen. Mijn tuin lag vol vuurwerkafval  Dus ja, misschien toch een stap in de goeie richting, dit verbod...  " Alaska's Finest! Ah ok, ik las het niet dat ze alleen georganiseerd toe zouden staan in die gevallen.  Maar meer zoals de regelgeving in nl nu ook is (en dus helaas geen effect heeft).   Apart dat jullie gemeente het verbod weer teruggedraaid heeft als het zo goed leek te gaan,  jammer.      Maar goed,  elke stap in de goede richting is er 1 zullen we dan maar denken haha. 
honden page profiel YaraYara schreef in Nu Nederland nog...
" Is al langer in de meeste gemeentes alleen maar toegestaan tussen 12 en 1 uur oudejaarsavond. Geen kat hier die er zich aan houdt. Als ze het toch doen heeft het ook geen zin om politie te bellen: die komen niet voor vuurwerk. Heeft dus, zeker hier in België, absoluut geen nut om wetgeving strenger te maken als er toch geen handhaving is. Onzin in pakjes dus (binnenkort moeten we gaan stemmen, vandaar) " luz Hetzelfde als in nl dus helaas.   Uiteraard is het wel een stap in de goede richting. 
honden page profiel YaraYara schreef in Nu Nederland nog...
Ik lees geen algeheel verbod op particulier vuurwerk?   "Gemeenten kunnen wel afwijken van de algemene regel en vuurwerk toch toelaten, maar dan enkel op bepaalde plaatsen en momenten."   Dus dat lees ik bijvoorbeeld alleen toegestaan met oudjaar zoals in nl ook al is? Maar het gebeurt bij mij in de buurt zo'n 6 maanden per jaar (nu nog wekelijks knallen).   Maar in ieder geval fijn als er duidelijkheid is. En ik hoop dat het helpt.
honden page profiel DobryDobry schreef in Rottweiler, doberman, herder of andere grote hond in/om Amsterdam? Voor angstbehandeling
dankje voor je toelichting.    is het in de praktijk dan een beetje zoals op dat filmpje met die man die schreeuwt en echt in paniek is? Want zulke situaties lijken me voor de meeste honden toch wel stressvol. Worden de honden en eigenaren eertst gescreened?
honden page profiel DobryDobry schreef in Mathilde ontdekt de nieuwe wereld.. een stuk langzamer....
" Das een goeie tip dobry. Vanavond even lezen En ja, ga ik bespreken volgende week   Dat eten, is nog steeds lastig zeg maar gerust. Ze eet net genoeg ws maar / dus was geen gram aangekomen. Ook niet afgevallen maar toch. Ik wil haar ook niet teveel tussendoor geven anders eet ze haar dure blik weer niet. Ze is niet te mager maar zou haar graag wat meer ' reserve' geven. Daarom heeft ze van de da dat vitamine preparaat gehad.   " Coby & Wanda en Mathilde goed idee van de dierenarts, je weet natuurlijk niet of ze in het verleden wel alles binnenkreeg wat ze nodig had.
honden page profiel DobryDobry schreef in Mathilde ontdekt de nieuwe wereld.. een stuk langzamer....
och wat een domper   nu maar eerst even afwachten dus wat het verdere plan van aanpak gaat worden. Hoe gaat het met eten, voor iedereen, maar zeker voor een hond in de groei met klachten is een goede voeding belangrijk.   Ik vond nog een interessant artikel, de moeite waard om te lezen en overwegen om ter ondersteuning ook een tierheilpraktiker te raadplegen, naast de normale behandeling.    http://www.tierheilpraktiker-lueneburg.de/kreuzbandriss-hund/
honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. schreef in Mathilde ontdekt de nieuwe wereld.. een stuk langzamer....
Veel beterschap gewenst 
honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. schreef in Mathilde ontdekt de nieuwe wereld.. een stuk langzamer....
Veel beterschap voor je hondje Coby ook kees
honden page profiel DobryDobry schreef in Rottweiler, doberman, herder of andere grote hond in/om Amsterdam? Voor angstbehandeling
De mensen krijgen propanolol voorgeschreven, een betablokker? Of snap ik het verkeerd?      
honden page profiel DobryDobry schreef in Welk ras is mijn hond?
Mooie hond,   toen ik de foto's zag moest ik aan een herderachtige denken. Heel veel geluk en plezier met hem        
honden page profiel DobryDobry schreef in HELP! nieuwe(rescue) hond hapt/bijt naar onze andere hond
" Gaan we zeker doen, de trainer zal een aantal keren bij ons thuis komen voor alles goed te begeleiden en ook de situatie zelf te kunnen zien " Marieke Mooi, en fijn dat je ouders dit wilden doen. Nu maar duimen dat het een goede gt is met positieve adviezen en je ouders en dus ook jij en de honden, er veel aan hebben.    Check nog even het lijstje voor een goede gedragstherapeut. Het woord trainer maakt mij een beetje ongerust.... https://www.doggo.nl/artikelen/probleemgedrag/hoe-vind-ik-een-goede-gedragstherapeut/
honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. schreef in Seizoenentopic...de lente, hondgerelateerd topic, wat doen onze vriendjes de honden in dit seizoen binnen en buiten.
Hier is lilly aan spelen met sjaals Mooie foto emelda van spaiky 
honden page profiel DobryDobry schreef in Opvoeding
Turid Rugaas haar boekje Help mijn hond trekt, is ook een aanrader om rust te brengen in de wandelingen. Als hij tegen je aanspringt is het misschien toch een beetje teveel allemaal? Hoe zien je wandelingen er ongeveer uit, en hoe vaak wandel je?   Als er bezoek komt zou ik hem zoiets zeggen als: alles is goed Storm, goed gezien, we hebben bezoek.  En hem dan met een kluif of een kong naar zijn plekje brengen. Bij Jenna is het zo dat ik haar bij druk bezoek met kinderen regelmatig een half uurtje in de vestibule zet met een kluif of kong om bij te komen. Anders is het nogal lastig als gastvrouw om alles in de gaten te houden en ze dat blijkbaar toch wel fijn vindt want ze ligt daarna meestal lekker te slapen.    
honden page profiel DobryDobry schreef in HELP! nieuwe(rescue) hond hapt/bijt naar onze andere hond
Overigens moet Nona hierin goed begeleid worden, voorkom liever dan achteraf corrigeren. 
honden page profiel DobryDobry schreef in HELP! nieuwe(rescue) hond hapt/bijt naar onze andere hond
" Dit is inderdaad iemand met een opleiding, hij is ook diegene dat me gezegd had dat Nona moet leren om Nala ruimte te geven en even met rust moet leren laten.  " Marieke wie is het? Wees heel voorzichtig, hoor, al klinkt het advies prima, dat Nona moet leren Nala met rust te laten.     
 

Vrienden van soraya

honden foto van Estherhonden foto van Mariska & Zenahonden foto van Margje & Bikohonden foto van Goldendelerioushonden foto van Anitahonden foto van Dobryhonden foto van -Iris & Tommy-honden foto van s@nt@honden foto van Laura&Zoëhonden foto van Lisannehonden foto van Amber & Lootahhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Ishahonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Sanne & Bohonden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van Triggered by the herdhonden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwinthonden foto van Erika & Faya ?BRL?honden foto van Petra, *Lily Jane*  & Jiphonden foto van Dewi • Promise • Duukhonden foto van Nicky en Maggiehonden foto van Joke en honden foto van Romée & Tacsihonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van Floor en Fiefie honden foto van Sanny en Purcyhonden foto van ••**Monica*budha* en fee**••honden foto van Laura & Robbiehonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van marionhonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Sarahhonden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*honden foto van *marieke&bento*honden foto van Gabby & Zelda & Muishonden foto van S&F.honden foto van mariannehonden foto van Sigrid & Sandy en Divahonden foto van Lottehonden foto van Jana & Romi honden foto van silke & woody honden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Tanja honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)honden foto van Corneliehonden foto van Eline & Vinohonden foto van chrishonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Doberkikihonden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van meert nancyhonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van esther honden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Just The Max  honden foto van Love is a four-legged wordhonden foto van Lisa & Boebiehonden foto van -honden foto van Loetjehonden foto van Renate en team huskyfeverhonden foto van Michal & Platohonden foto van PLUTO&NOEKYhonden foto van Remco, laika en shadowhonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Lizzyhonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Het Gouden Duo & Baasjehonden foto van Iljahonden foto van Mandyhonden foto van Snowie & Bella honden foto van Kyra *Shadow* Angelhonden foto van Michellehonden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)honden foto van Elvira Elzingahonden foto van Lady & de (ex-)Vagebond honden foto van Heavenly en de honden Marvey en Ginnyhonden foto van Inahonden foto van Oona honden foto van Samantha honden foto van Yarahonden foto van Fran & Snorryhonden foto van Nadine honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^