HondenPage baasje Ina

Over Ina

honden foto van Ina Ik ben de trotse eigenaar van een sheltie en Schotse Collie.

Sam (sheltie) is een heerlijke kroelkont en een heel gevoelig hondje. Met haar loop ik inmiddels al jaren GG...gewoon voor de fun.

Whisper (Schotse Collie) is een echte ondeugd en helemaal gek van ballen. Als het aan haar ligt speel ik de hele dag met haar. Kroelen hoeft van haar (nog) niet zo alhoewel het nu wel begint te komen. Met haar doe ik behendigheid...en ook dat gewoon voor de fun.

Krabbels aan Ina

honden page profiel InaIna schreef om 28 maart om 17:46
@anny ben er nu nog steeds niet helemaal achter hoe alles in elkaar zit op het forum...maar gaat vast een keer goed komen. Ja mijn sheltie was ook zo'n schat. Wat heb je nu voor hond?
honden page profiel <3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjes<3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjes schreef om 28 maart om 15:19
mooie hondjes heb je!
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 13 maart om 17:11
Dag Ina, ja ik in het begin was ook wat verloren op het forum, schreef krabbel aan mezelf.....-:0 Mijn allereerste hond was ook een sheltie, Ringo.......schat van een hond.
honden page profiel InaIna schreef om 18 februari om 15:15
Oh hoi, zie nu pas dat mensen dus ook krabbels kunnen achterlaten...sorry..ben nog niet helemaal thuis op deze website :-). Je wilt het misschien niet geloven maar 1 van de 2 honden is een sheltie...veel te grote haha. Ja ik ben inderdaad een sheltie/collie liefhebber. De tricolor is de sheltie (Sam) zij is mijn allereerste hond en is bijna 8 jaar oud. Met deze hond kan ik lezen en schrijven... echt een superhondje. De collie is 3 jaar en heet Whisper. Ook zij is een superhondje maar een heel ander karakter dan Sam. Whisper is ontzettend speels...helemaal bezeten van ballen. Beide honden zijn heel erg op mij gericht (spelen zelden met andere hondjes) en luisteren echt fantastisch. Maar dat kan ook komen omdat ik gehoorzaamheidsinstructeur ben :-). Met sam doe ik GG training en met Whisper behendigheid. Verder zijn allebei de honden echte lekkere softies...en beide een beetje gereserveerd naar vreemden. Heb ik geen moeite mee...hoort wel een beetje bij deze rassen. Jij hebt ook een prachtige collie. Hoe is sky qua gedrag?
honden page profiel De mannenDe mannen schreef om 16 februari om 22:42
Hoi Ina, leuk nog een collie liefhebber, kun je wat meer vertellen over ze ben altijd erg benieuwd als het om deze langharige vrienden gaat. Zelf heb ik nu een blue merle reu Sky van bijna 1.5 jaar oud en hiervoor een tri color teefje die bijna 14 is geworden. Groetjes Sandra

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Ina heeft 1995 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Ina zeer positief gewaardeerd bij 115 waarderingen.

Berichten en online status
Ina was voor het laatst online 9 jaar, 3 maanden, 5 dagen, 19 uur, 12 minuten, 52 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^