HondenPage baasje Laurence

Wat schreven de vrienden van Laurence op het forum

honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Willow aan het werk
Geweldig om te zien!! Je ziet aan haar dat ze zich helemaal geeft, ik snap dat je trots bent 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Aankopen voor de hond
" Dit is de vernieuwde Comfort Walk Air het is een heel lichtgewicht tuig, de hond voelt het bijna niet zitten.  Voor Beer is er genoeg ruimte bij de oksel, maar misschien dat het ook per hond en de bouw van de hond verschilt?        " Hannah & Bink† en Beertje  staat hem goed!! Fenrir heeft hem ook (wel oude collectie) en ook voor hem zit hij heel mooi, toch weer andere bouw bij een Border natuurlijk 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Ineens moeilijk eten van KVV
@ Roos: Bedankt voor je tip van de temperatuur! Hij krijgt nu alles op kamertemperatuur. Lotgering voer ik het minste van allemaal, met name de wildmix en de zalm omdat hij die zo goed eet.    @ Willemijn: ik ben pas gaan minderen omdat hij 10 maanden geworden is, maar voer vooral op het oog! Kan beetje minder altijd eens proberen of hij het dan wel neemt natuurlijk.   @ Danielle: gewicht hou ik idd goed in de gaten! Hoop dat het een fase is dan net als bij jouw hond haha!    
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Kristallen urine hond
Wat voor operatie moet er precies gebeuren??? Is het de blaas openen om steentjes te verwijderen? Dan is het bedrag aan de hoge kant.. Wat ook nog wel eens gebeurd, omdat de kristallen/steentjes vastlopen de urinebuis breder wordt gemaakt.. Dan is bedrag wel normaal.
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Ineens moeilijk eten van KVV
Hoi allemaal.   Fenrir is nu 10 maanden oud, al sinds dat hij 10 weken is krijgt hij KVV omdat hij brok heel slecht verteerd (hij braakte heel vaak als pup en veel diarree) Na 2 dagen KVV was dit volledig over en besloot ik de overstap te maken.   Ik geef hem verschillende merken (Kivo, Kiezebrink, Dailymeat en Lotgering) en veel verschillende diersoorten, een keer per week pens en een keer vis. Daarbij maak ik zelf groentemix die hij erbij krijgt. Dit is al die maanden prima gegaan, hij groeit goed, ontlasting is top, niet meer gebraakt en hij glimt als een spiegel. Ook heeft hij dit altijd heerlijk en met veel smaak gegeten! (op gans na, dit vind meneer niet lekker haha) Nu is het vervelende dat hij de laatste weken op en af moeilijker eet. Hij staat naar zijn bak te kijken, neemt soms een klein hapje en denkt dan.. nah.. laat maar en stopt met eten. De dagen dat hij pens krijgt is de bak wél in notime op, net als met de vismix. Ook de puur rund mix van Kivo eet hij nog zonder moeite maar hij zal toch echt meer afwisseling moeten..  Hij eet het uiteindelijk wel op maar het kost me soms wat trucjes (lees zalmolie ) Nu is het wel dat hij op dit moment wat gierende hormonen heeft, pubertje. ik kan me voorstellen dat dit daar wat mee te maken kan hebben. Er is verder niks veranderd aan de manier van geven, temperatuur van het vlees of iets in die richting.. is er iemand die dit herkent of tips heeft ?  
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Hond aaien
Ik heb liever niet dat iedereen Fenrir maar aait, juist omdat meeste mensen dit dus totaal verkeerd  doen.. (over hond heenbuigen, van boven met de hand op de kop) dus ik laat vreemde mensen hem niet zomaar aaien. Als jij dit wel prima vind en je hond reageert zo zou ik mensen instrueren door de knieën te gaan en de hond van onderlangs te gaan aaien maar als je hond er zo op reageert zou ik misschien toch denken, beter niet.
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Hp's grote Frustratie topic
Ik woon in het centrum van een stad en pakken altijd de auto naar een losloopgebied 10 min verderop om lekker te wandelen maar gewone plasrondjes kan aan de overkant van onze straat in een lange strook groen. Dit is wel aan een drukke weg met ook veel passerende mensen richting station dus sowieso gaat Fenrir aan de lijn. Het is een van de weinige groenstroken in de omgeving dus veel mensen komen hier hun hond uitlaten, prima natuurlijk. Waar ik me alleen MATELOOS aan irriteer zijn mensen die met hun hond op mij en Fenrir afkomen en maar denken dat ze 'wel even lekker kunnen spelen' .... Aan de lijn... langs een drukke weg... Ik probeer Fenrir sowieso honden te negeren als hij aan de lijn is, omdat gewoonweg niet alle honden van hem gediend zijn en ook tijdens trainingen ed. vind ik het fijn als hij niet continu maar naar alle honden wil (dit is nog een lopend project maar doe erg mijn best dit te trainen) Als ik dan mensen tegenkom dit bewust midden op de stoep me opwachten met hun hond (meestal aan volledig uitgerekte flexilijn..) en ik Fenrir dat met grote moeite in de naast positie erlangs probeer te wurmen krijg ik standaard "ahhhh ja maar ze willen zo graag spelen.. wil dat hondje niet spelen?!" Nee bedankt, ik verkies de veiligheid van mijn hond.
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Fenrir de Border Collie ! -10 maanden, voor het eerst mee op vakantie! P2
10 Maanden inmiddels! En zijn eerste vakantie met ons heeft hij meegemaakt! We zijn een weekje naar de Ardennen in België geweest om een week lekker te wandelen en van de rust te genieten met Fenrir! We hadden een Natuurhuisje geboekt, niet op een vakantiepark maar midden in de natuur, heerlijk! Het was de eerste keer dat Fenrir meeging om ergens anders te overnachten maar hij deed het geweldig! Het huisje was ook goed ingericht op honden, omheind terras en genoeg ruimte, zo fijn! We hebben mooie wandelingen gemaakt, zelfs echte hikes over bergpasjes en klimmen over rotsen, geen probleem voor onze Fen!! hij heeft er echt van genoten   En natuurlijk staat de Agility ook niet stil! Dit gaat steeds beter en hij kan al 3-4 toestellen achter elkaar!! Ik ben zo trots!!
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Leven met een herplaatser // welkom Bodhi!
Fijn dat het allemaal zo goed gaat! Knappe Bodhi
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Hond mee naar werk?
" Ja dit is dus een beetje mijn twijfel! Mijn hond zal zich waarschijnlijk prima gedragen, dat is het probleem niet. Maar dat ze zich gedraagt betekent niet gelijk dat ze ook een tevreden blije hond ís. Straks zit ze daar een beetje te verpieteren haha. Dat zou ik er niet voor over hebben. Maar ik ga haar nu gewoon een paar keer meenemen en kijken of het bevalt. Misschien vindt ze het ook wel leuk, ze geniet van leven in de brouwerij. " Iglo Mijn collegas nemen soms ook hun hond mee. 1 van deze honden vind het echt prima! Die gaat slapen, en hoor je echt niks van, ze moet hem soms wakker maken om naar huis te gaan haha!   De hond van mijn andere collega is soms erg aan het piepen, vooral als ze uit zicht gaat...  Het is dus niet met zekerheid te zeggen hoe je hond erop reageerd, en dat zal je alleen weten als je het een keer probeerd idd   
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Eenkennig border collie
Ik heb nu mijn 2e Border Collie en ik herken dit helemaal niet eigenlijk.  Mijn vorige hond Loki was met iedereen makkelijk. Is in zijn leven ook wel gewisseld van eigenaar want ging van mijn toemalige zwager naar mij. Ik woonde toen met mijn vader en broer, zowel met mij als hen ging het heel goed en Loki vond het met iedereen even leuk om mee te gaan en luisterde goed tijdens wandelingen. Ik kreeg een nieuwe relatie en ging samenwonen en ook met mijn vriend ging het meteen goed met Loki! Als we met vakantie gingen paste mijn schoonvader op en ook bij hem meteen thuis. Wie met Loki liep of ging trainen was op dat moment zijn "baasje".   Ik heb nu Fenrir, is 10 maanden. Hij trekt evenveel naar mijn man als naar mij, ondanks dat ik meer met Fenrir doe qua wandelen of trainen. Tijdens agility of schapendrijven gaat hij ook gerust werken voor de trainer.    Misschien is het goed dat jij samen met je hond iets van een sport/workshop te gaan doen? Er is niks waar je meer een band van krijgt als dat! 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Hond mee naar werk?
Ik ben dierenartsassistente en werk parttime. Toen Fenrir nog jong was (nu 10 maanden) nam ik hem mee, hij had daar bij de balie zijn eigen ren en kon spelen, kluiven en tussendoor kon ik hem een plasje laten doen! Dit hebben we een paar weken gedaan (vanaf 10 weken leeftijd) en ging echt heel goed! Hij was rustig en vond het leuk en gezellig.    Toen kwam Corona en kwam mijn man thuis te zitten (docent) dus kon hij lekker bij mijn man blijven. Bijna direct daarna was het zomervakantie dus eigenlijk pas sinds een maand zijn we beide weer volledig aan het werk. Ik heb veel halve diensten en mijn volle diensten zijn altijd avonddiensten dus Fenrir zit nooit langer dan 3uur alleen met ons rooster nu. Als ik nu toch eens een dag geruild heb en langer moet gaat hij nog mee, ik doen hem hier alleen weinig plezier meer mee. Hij doet t goed hoor en is rustig dus breekt de tent niet af maar hij wil er niet kluiven, niet spelen meer, ligt eigenlijk vooral te wachten tot we weggaan.... terwijl hij als hij alleen thuis is heerlijk gaat liggen kluiven, superrelaxed gaat slapen (we checken hem regelmatig met de camera) ik geef dus nu de voorkeur aan een oppas als ik langer werk en alleen in uiterste nood gaat hij nog een dagje mee.
honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta schreef in Hond durft niet binnen komen
1,5 jaar geleden adopteerden wij een spanjaardje van 11 jaar. Zij zat jarenlang in een kleine kennel in een groot asiel, ze kent dus erg weinig en heeft ook wat vertrouwensproblemen naar mensen toe. Op zich doet het erg goed bij ons, we laten haar doen, geven haar alle vrijheid en verwachten niets van haar. Ze is vrolijk in huis en komt geregeld haar portie aaitjes halen. Maar Jetta blijft wel een hondje dat snel gespannen raakt en in vluchtmodus gaat. Wil je bv spelen met iets samen met haar, en je praat wat veel tegen haar en ze begrijpt niet meteen wat je wilt, dan loopt ze weg en gaat in haar mand liggen. Nu zitten we met het probleem dat Jetta haar issue met doorgangen steeds erger lijkt te worden. Jetta gaat meerdere keren per dag wel eens in de tuin, wij ook, maar voor Jetta hoeft dat niet te lang, ze wilt na 10min weer binnen. We laten haar binnen langs de berging, waar een grote mat of handdoek ligt voor hun pootjes, en dan loopt ze verder de living in. In de zomer is dit altijd goed gegaan, de pootjes zijn droog en ze kan meteen doorlopen naar binnen. Maar nu het weer wat natter begint te worden, wil ik graag haar poten kunnen proper maken zonder dat ze meteen door loopt en we modderpootjes door het hele huis hebben. Of dat ze gewoon een halfuurtje in de berging blijft tot ze wat opgedroogt is. Alleen weigert Jetta naar binnen te komen als ze ziet dat de deur naar de living gesloten is. Ik heb intussen geprobeerd om zelf naar buiten te gaan maar zodra ik mijn aandacht naar haar verleg wordt ze zenuwachtig en komt ze niet in de buurt. Ik kan haar dus ook niet lokken, ook niet met eten. Dat is algemeen altijd wel zo geweest. Jetta komt als je haar negeert. Maar ik kan in de winter toch niet altijd op een stoel gaan zitten tot ze het voldoende vertrouwt om dichterbij te komen? Ook als ik haar dan zou meepakken aan haar halsband zou het een negatieve ervaring voor haar worden dus ik verwacht dat ze dan na verloop van tijd gewoon niet meer komt als ik me buiten neer zet. Buiten is ze altijd veel achterdochtiger geweest dan binnen. Het enige dat ik kan bedenken is haar niet meer in de tuin laten, of aan de leiband. Maar ik hoop dat er misschien toch nog mensen tips hebben hiervoor zodat ze gewoon lekker binnen en buiten kan, dingen waar ik misschien nog niet aan gedacht heb.
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Eindelijk is het zover - ProjectVan
Ziet er al goed uit zeg! 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Oude baasjes herplaatser terugzien?
Mijn vorige hond had ik op 5 jarige leeftijd overgenomen van mijn toemalige zwager, hij emigreerde naar Mexico en de hond kon niet mee.  Na ongeveer 3 jaar was hij terug in Nederland op vakantie en wilde hem toen ook graag weer zien, hij hoopte op een reünie zoals je soms ziet in filmpjes maar Loki herkende zijn vorige baasje niet meer, sterker nog.. hij was zelfs beetje bang voor hem! (Grote man, 2 meter met grote baard) terwijl hij hem toch als pup had opgevoed.. redelijke teleurstelling voor hem, later kwam Loki wel meer los hoor dus we hebben wandelingen met zn allen gedaan etc maar ook toen was wel duidelijk dat Loki mij als eigenaar/baasje zag. 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Giadia tips en vers vlees tips
Je dierenarts geeft aan dat giardia via goedkoop vers vlees opgelopen kan worden maar niet via het vers vlees wat ze zelf verkopen...? Raar verhaal, en niet waar.   Giardia is een parasiet die in de darmen leeft en wordt uitgescheden via ontlasting van dieren, en via contact met ontlasting of sporen daarvan kan jouw hond giardia oplopen. Heel vervelend en besmettelijk, maar via vers vlees??? Nee. Echt niet waar.   Panacur de kuur goed afmaken, goede hygiëne in acht nemen ivm herbesmetting. Succes!!
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in staartamputatie
He wat vervelend voor jullie! Wat ik uit je verhaal begrijp is er dus te weinig huid om te hechten en dus om de wonde te doen genezen... dat is rot zeg ondanks alle inspanningen.   Sterkte voor maandag! Je hond zal zich er uiteindelijk echt wel goed aan aanpassen en prima mee kunne  leven! Ik heb een kat zonder staart, als kitten gevonden met een stuk start afgescheurd waardoor de rest geamputeerd moest worden,  wij hebben hem toen geadopteerd, hij kan en doet alles wat mijn andere kat ook kan. Katten zijn geen honden, daar ben ik me van bewust maar dieren passen zich goed aan is wat ik ermee wil zeggen! Sterkte!!
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in staartamputatie
Heel vervelend probleem!! Ze blijven er inderdaad zelf niet vanaf en een lampenkap steken ze die staart zo in    Ik werk zelf in een dierenkliniek en wat wij eigenlijk altijd doen is wat Dagmar ook al zei, iets overheen tapen/inpakken zoals een plastic koker of contructie zodat het beschermd is, dat je hond er niet aan kan bijten en als hij kwispelt niet steeds kapot stoot tegen iets aan! Natuurlijk elke dag opnieuw schoonmaken, spoelen en weer verbinden, anders gaat het broeien.  Ik zou dit zeker wel allemaal in overleg doen altijd ook met je dierenarts. 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Wat maakt jouw hond, jouw hond? Leuke trekjes etc.
Fenrir kan heeeel trots op zichzelf zijn haha! Als hij iets heeft gedaan wat hij spannend of moeilijk vind en ik beloon hem daarna voor het goed handelen wordt hij helemaal blij, staart gaat in de lucht en hij gaat echt lopen paraderen of hij wil zeggen "zo kijk mij eens even!"    Verder verzameld hij in huis graag zijn spullen op 1 plek, als hij bijvoorbeeld op zijn nylabone wil kauwen pakt hij eerst zijn flos, kong wubba en kleedje uit zijn mand, gaat op die berg spullen liggen en dan op zijn nylabone kauwen 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
" Met een verzekering ben je uiteindelijk ook honderden euro’s verder. Ook als je hond gezond blijft. Ik stop het geld ter hoogte van de premie op mijn spaarrekening. Ik heb tot nu toe 1 hond gehad waarbij een verzekering voordelig was geweest. De rest niet en dan heb je het geld alsnog voor iets anders. Reken eerlijk uit wat de  verzekering je door het jaar kost en wat je echt kwijt bent aan dierenartskosten in een jaar. Ik vind vooral dat je je eigen afweging moet maken. Maar ik heb zelf in de branche gewerkt en daar geleerd verzeker alleen de kosten die je zelf niet kunt dragen. Ik kan een onverwachte operatie betalen maar als ik dat niet kon zou ik zeker verzekeren.  " Klara Ik geloof ook zeker dat zelf geld opzij zetten je meer opleverd, vooral als je het niet hoef te gebruiken. Ik heb dit voor mijn vorige hond ook zo gedaan maar ik kies nu liever toch voor een verzekering ondanks dat het me waarschijnlijk meer gaat kosten.  Liever betaal ik jaren voor niks dan dat mijn hond iets krijgt 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Fenrir is ook vanaf pup af aan meteen verzekerd. Ondanks dat ik zelf als assistente in een praktijk werk en dus meestal wel korting krijg of dingen kan regelen met mijn werkgever,  als ik met hem naar de spoedkliniek of specialist zou moeten ben je zo honderden euros verder.. we hebben best een buffer qua spaargeld maar sparen voor een koophuis, vakanties etc. Die premie per maand is dan veel makkelijker en merken we niet echt binnen de vaste lasten. Ik vind het een fijn idee nooit te gaan hoeven denken of ik een behandeling of onderzoek wel kunnen te gaan betalen, al hoop ik natuurlijk nog veel veel meer dat ik de verzekering nooit nodig ga hebben!! Fenrir is verzekerd bij Ohra voor het plus pakket 
honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) schreef in Mijn Afghaanse windhond alweer 11 jaar!
Alsnog proficiat 
honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) schreef in Hoera, Diesel 11 jaar

honden page profiel Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly schreef in De paarse heide!
Hoi allemaal! Ik heb zondag 30 augustus nog plek voor fotoshoots bij de paarse heide! Altijd al mooie foto's van uw trouwe viervoeter gewild bij de paarse hei? Stuur me dan een berichtje!    Locatie: Soest of Hilversum. (De postbank kan ook mits genoeg aanmeldingen) Prijs: - verwijderd door moderatorteam - U ontvangt 5 foto's  -- reactie gewijzigd door het moderator team op 18 augustus om 17:25 --
honden page profiel Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly schreef in Nieuw hondje!
Update!   Dierenarts: Lilly had ongeveer twee weken antibiotica en pijnstillers omdat ze een bacteriële infectie bleek te hebben, de kuur is sinds gister afgelopen! Volgende week weer langs de dierenarts voor controle hopelijk is dan alles in orde .   ****   Bang voor mijn moeder? Ik en mijn moeder hebben het idee dat Lilly 'bang' is voor mijn moeder, waarom zouden jullie denken?  Ik werk zaterdags in de supermarkt vaak van 8:00-17:00 dus eigenlijk de hele dag, dat betekent dat mijn moeder de honden uitlaat en dit is allemaal geen enkel probleem! Echter als mijn moeder iets van Lilly vraagt of corrigeert plast Lilly direct. Nou deed ze dit laatst ook voor het eerst bij mij daarna niet meer bij mij gedaan.  Weet iemand wat dit zou kunnen zijn?  Ik zal er even bij vermelden dat de 3 hondjes ook echt van mij zijn en mijn moeder ze dus alleen uitlaat of iets met ze doet als ik dus werken ben of ergens heen moet, dus ik doe alles verder met ze!     
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Wat is het raarste advies dat je hebt gekregen?
Ik liep met Fenrir , toen 3,5 maanden oud, in een losloopgebied en hij liep los. Een andere loslopende hond kwam op hem af en na te hebben gesnuffeld wilde Fenrir netjes mee met ons meelopen maar toen begon de andere hond hem na te jagen en te blaffen, dit vond Fenrir eng en gaf een piepje. De eigenaar van de andere hond probeerde haar hond te roepen die maar bleef jagen maar luisterde niet. Ik riep Fenrir bij mij en liet hem zitten waardoor zij haar hond bij de halsband kon grijpen.   Ik beloonde Fenrir voor het netjes terugkomen (ondanks dat hij bang was) en het netjes zitten. Op dat moment vond deze dame het nodig mij het advies te geven hem geen aandacht te geven, want dan zou ik het bang zijn alleen maar aanmoedigen....  Ik heb haar (niet zo) vriendelijk verzocht zich alsjeblieft te bemoeien met het opvoeden van haar eigen hond. 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Fenrir de Border Collie ! -10 maanden, voor het eerst mee op vakantie! P2
" Wat een focus, prachtig om te zien hoe hij in werkmodus zit. Hij houdt mooi balans bij de schapen en maakt al achtjes, wat ontzettend goed! Bijzonder hè, hoe die aanleg er van nature in zit.  " Lotte Ja heel erg mooi om te zien!! Hij had nog niet eerder een schaap gezien dus had geen verwachtingen maar hij deed het echt geweldig goed! 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Fenrir de Border Collie ! -10 maanden, voor het eerst mee op vakantie! P2
9 maanden alweer is meneer!    We hebben goed contact met de fokker van Fenrir, volgens ook agility les bij haar en spreken ook regelmatig voor de gezelligheid af met de honden. Een paar weken terug was zij er samen met Fenrir zijn moeder (in het midden) en zusje (rechts)    Inmiddels hebben we hem met veel goede aanmoediging (en zelf het water in gaan!) Zover gekregen dat hij wil zwemmen! Eerst nog heel voorzichtig en alleen tot waar hij kon lopen, maar inmiddels vind hij het heerlijk om ook echt te zwemmen! Een fijn iets om te leren vlak voor een monster hittegolf    Afgelopen vrijdag waren we weer op visite bij de fokkers van Fenrir en zijn we naar een weilandje gereden waar zij sinds kort een kudde schaapjes hebben staan om te trainen met hun eigen honden, ze waren heel benieuwd hoe Fenrir het zou doen!  Hij had meteen oog voor de schapen, je zag echt een knopje omgaan! Zo gaaf!! Hij maakte netjes circkel bewegingen wijd om de kudde heen en probeerde er niet doorheen te gaan. Omdat het zo warm was hebben we het bij 2x  2 minuutjes gelaten maar dit gaan we zeker vaker doen!!  De foto en filmpje zijn helaas niet van de allerbeste kwaliteit want de camera was niet bij dus mijn man heeft het met mobiel gefilmd maar het begon al te schemeren!     https://youtu.be/VnWUxrE3mas
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Fenrir de Border Collie ! -10 maanden, voor het eerst mee op vakantie! P2
9 maanden alweer is meneer!    We hebben goed contact met de fokker van Fenrir, volgens ook agility les bij haar en spreken ook regelmatig voor de gezelligheid af met de honden. Een paar weken terug was zij er samen met Fenrir zijn moeder (in het midden) en zusje (rechts)    Inmiddels hebben we hem met veel goede aanmoediging (en zelf het water in gaan!) Zover gekregen dat hij wil zwemmen! Eerst nog heel voorzichtig en alleen tot waar hij kon lopen, maar inmiddels vind hij het heerlijk om ook echt te zwemmen! Een fijn iets om te leren vlak voor een monster hittegolf    Afgelopen vrijdag waren we weer op visite bij de fokkers van Fenrir en zijn we naar een weilandje gereden waar zij sinds kort een kudde schaapjes hebben staan om te trainen met hun eigen honden, ze waren heel benieuwd hoe Fenrir het zou doen!  Hij had meteen oog voor de schapen, je zag echt een knopje omgaan! Zo gaaf!! Hij maakte netjes circkel bewegingen wijd om de kudde heen en probeerde er niet doorheen te gaan. Omdat het zo warm was hebben we het bij 2x  2 minuutjes gelaten maar dit gaan we zeker vaker doen!!  De foto en filmpje zijn helaas niet van de allerbeste kwaliteit want de camera was niet bij dus mijn man heeft het met mobiel gefilmd maar het begon al te schemeren!     https://youtu.be/VnWUxrE3mas
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Een kitten bij jonge hond als maatje
Ik heb een hond en 2 katten. De ene kat is echt leuk met Fenrir, ze spelen samen, kroelen en slapen in de hondenmand. Mijn andere kat verdraagd hem in huis maar meer ook niet. Beide kwamen ze als kitten in huis toen we al een hond hadden dus er is echt geen garantie dat de kat je hond echt leuk zal gaan vinden,  dat kan je van te voren niet voorspellen
 

Vrienden van Laurence

honden foto van Margje & Bikohonden foto van Jeannette honden foto van Simone & Noahhonden foto van Liesbethhonden foto van Tamarahonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Bugs      **Taz**honden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van cia v.d. heijdenhonden foto van Dominique en de bordershonden foto van Nicky en Maggiehonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van Claire & Tess & Bonnyhonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Paulinehonden foto van J. & T. van H & Dhonden foto van Puck & Fenrir honden foto van Noonhonden foto van JMJhonden foto van peggyhonden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van silke & woody honden foto van Pamela en Dazzle en Gentlehonden foto van De mannenhonden foto van Puck en Incahonden foto van Juul & Whisperhonden foto van meert nancyhonden foto van Lian & Indyhonden foto van J&Shonden foto van Just The Max   honden foto van Fezhonden foto van Love is a four-legged wordhonden foto van -honden foto van Loetjehonden foto van Nicolehonden foto van Erika & Jettahonden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van Sitahonden foto van Tesshonden foto van Natasha, Paddy en Dublin..honden foto van Nanahonden foto van sylhonden foto van Sophie & Beauhonden foto van Billie Bhonden foto van Judehonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van Suzannehonden foto van De jongens!honden foto van Sharon & Marleyhonden foto van Daantjehonden foto van tamarahonden foto van Petra, baasje van Guinnesshonden foto van Kimhonden foto van Shelby - Kyara - Easyhonden foto van Dogshonden foto van Manjahonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van Samhonden foto van Nancy & Bootshonden foto van Diane, Casper & Tom†honden foto van Jetjehonden foto van Lieshonden foto van Jeanine :)honden foto van Jurgen, Veke, Zinah & Millyhonden foto van Ellen honden foto van Lucinda de Graaffhonden foto van Pattyhonden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^