HondenPage baasje Claudia & Layka

Wat schreven de vrienden van Claudia & Layka op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Kunnen honden in het autisme spectrum zitten/adhd (etc.) hebben?
Als ik naar mijn hond kijk dan zeg ik: vast wel
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk ras zit hier nog in?
Niet iedere hond met tan is een beauceron of een rottweiler. De kans is zeer klein dat er Beauceron in zit. Blauw en tan komt bij wel meer bullytype rassen voor, waaronder gewoon bij de amstaff. De kleur is alleen niet  gewenst.  Als je het zeker wil weten kun je een DNA test doen.  
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
" Dierenartsen die voorheen zelfstandig waren worden nu vaak voor het blok gezet , mijn vorige da mocht zich ook aansluiten bij de Sterkliniek keten , en de prijzen vlogen omhoog  " Thara Even off-topic maar mag ik vragen hoe dat zit? Mijn oude DA stopte er mee toen werd het een Sterkliniek en nu dan ik wil zeggen Unicura.. Vind het nou niet perse vooruit gegaan. Heeft het zoveel voordelen om dan te franchisen of? 
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Vind jij niet of wel dat een hond een eigen karakter heeft?
" het lukt je dus nog niet omdat je vast blijft zitten in je emo   wat ik zeg is dat het hypocriet is om enerzijds te vinden dat hond intolerantie ingefokt zit in hr rassen en anderzijds te krijsen dat karakter niet gefokt kan worden ergo karakter is gewoon deels genetisch bepaald en kan dus op gefokt worden   voor jouw tere ziel nog even ja het is super trooper uber fabulous fantastich dat er verantwoordelijke hr honden baasjes zijn want dat ik dat benoemde was waarschijnlijk waarom je niet meer lezen kon " Liz Hahaha ik las prima Liz, ontken namelijk nergens dat er niet op gefokt kan worden. Bevestig het zelfs meteen. Of het in alle gevallen wijsheid is is wat ik in het midden laat.  Verder leg ik je uit waarom dit vaak gezegd wordt. Dat jij dat niet kunt begrijpen ligt niet zozeer aan of je kunt lezen of niet maar aan je beperkte inlevingsvermogen. Heb je dat van je vader of je moeder? Of ben je gewoon niet zo goed opgevoed? Om de lijn van het topic te blijven volgen.   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Teken!
Hier prima ervaring met Frontline Combo pipetten. 
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Vind jij niet of wel dat een hond een eigen karakter heeft?
" doe eens een herpoging tot begrijpend lezen " Liz Misschien moet je het zelf nog eens doen. Of misschien kan ik wel lezen maar jij niet duidelijk schrijven. Of zit je eigen kop in het zand.  Ik zei namelijk dat die maakbaarheid waarschijnlijk niemand tegen de borst stuit maar er veel baasjes zijn die dit meteen als waarschuwing zeggen (en dus niet hypocriet willen doen) want ieder incident is er één teveel. Dat is een hele andere invalshoek. Je kan een heel verhaal gaan afsteken, luistert niemand naar.Als je het omdraait naar jouw ras en van de BC een niet werkhond zonder drijf eigenschappen wilt maken moet je even gaan nadenken hoe lang dat dan duurt en of het überhaupt rendabel is. Het antwoord is eeuwen en nee. Plus alle onstabiele versies waarmee je dan moet dealen. Een showlijn is de oplossing, een schuurpapiertje er langs. Is niet anders voor een HR ras hoor. Waarvan er heel veel nog werkhonden zijn dus er juist puur op dat karakter (met het brede scala aan uiterlijk) wordt gefokt 
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Vind jij niet of wel dat een hond een eigen karakter heeft?
Daar is niets hypocriets aan. Alleen maar goed dat verantwoorde baasjes ongevallen proberen te voorkomen, want dat is wat het is en niet anders.   Kan jou nu wel een hele uitleg geven dat die agressie verbonden is met een drive dus niet alle fokkers dat er uit willen. Dat de verplichte MAG testen maar voor sommige rassen is. Dat 75% van de honden helemaal niet uit verantwoorde fok komt dus er überhaupt niets geprobeerd is. Dat ik nog nooit een niet HR hond heb gehad maar ook nog nooit een fokker heb horen zeggen dat het doel al bereikt is... Maar dat weet je zelf ook allemaal al wel daarvoor zit je hier ook al een aardige tijd. 
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Vind jij niet of wel dat een hond een eigen karakter heeft?
Als alle eigenschappen gevormd zouden worden dan zouden alle honden er potentieel over kunnen beschikken en dat is niet zo.  Van alle voorbeelden is deze het simpelst. Ik heb hier nu een puppy die heb ik net, mafketel is zo groen als gras daar heb ik totaal nog geen invloed op gehad in zoverre. Die is van een ras dat gefokt is om niet op te geven en daardoor wat harder te zijn. Zie je nu al. Die bonjour je 80 keer weg als hij bijt, die komt 81 keer terug. Harder. Die krijgt een spuit in z’n neus en bil van de DA en knippert niet eens. Rent keihard tegen de muur aan om zo door te rennen. Ik kan door blijven gaan maar de essentie van het verhaal is duidelijk. Dat hoort bij die eigenschappen. Ik wist dus van te voren ook al dat dit zou gaan gebeuren en ik hem tegen zichzelf moet beschermen.  Mijn hond kan straks rondjes om de jouwe heen rennen en corrigeren als hij of zij beweegt maar dat maakt hem een terrorist, geen drijver. Zo kan ook iedere hond bijten en blaffen maar niet iedere hond is een stabiele waker.  Dat is nog steeds niet de persoonlijkheid van de hond maar toch wel degelijk onderdeel van het karakter. Mijn Bulldogs waren hele betrouwbare wakers. Hard, rechtvaardig, loyaal en zeer werkwillig. Evengoed twee totaal verschillende honden maar toch met dezelfde eigenschappen. 
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Vind jij niet of wel dat een hond een eigen karakter heeft?
In zoverre hebben ze, mits dan wel echt zuiver gefokte honden, inderdaad raseigenschappen. Het blijven individuen met een eigen geschiedenis en opvoeding (niet bepaald onbelangrijk) maar mijn Bulldogs en de Bullen uit mijn omgeving hadden allemaal aardig wat met elkaar gemeen. Zijn daar niet voor niets letterlijk eeuwen lang op geselecteerd.  Nu heb ik een Staff en baby als t is ja.. Zie gelijk dingen dat ik denk jij bent er eentje. Maar hoe een hond uitgroeit is maar een deel de basis, dus de ras eigenschappen. Maar goed, dat is mijn mening. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 2de hond
Het kan hoor! Als je ze kan scheiden als je niet thuis bent, zie ik geen probleem. Bijvoorbeeld de ene in de keuken met de deur dicht en de ander in de huiskamer oid. Scheiden is wel belangrijk, zodat er geen ruzie kan ontstaan als je er niet bent om de boel te sussen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Verwond geraakt? En maar waar komt het vandaan
De bult op de bovenkant van de poot doet me denken aan de bult die ontstaat als er een grasaar in zit. Ik zou maandag meteen even bellen naar de DA. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hulp mbt stambomen.
Op de website dutchdogdata.nl kun je de stamboomnaam van een hond intypen en dan kun je meer informatie over de hond zien. Stamboom, behaalde titels, officiële gezondheidsuitslagen (niet zomaar dierenartsonderzoeken, maar echt officiële HD-foto's bijvoorbeeld). Hiervoor moet de hond wel NHSB ingeschreven staan dacht ik. Verder kan het helpen om met de eigenaren van de honden die op de stamboom staan te praten. Meer kun je niet doen, een stamboom is niet heilig en niet iedereen is eerlijk over zijn eigen honden, dus het is ook afhankelijk van je eigen gevoel bij iemand. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pepijn als kleuterjuf?
Niks, waarom zou je dat willen?
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Puppy zindelijk maken positieve ervaringen
De ene hond is de andere niet. Bij allemaal heb ik dezelfde training toegepast. Eigenlijk nooit een onzindelijke hond gehad en nu heb ik er eentje die is zo lek als een vergiet.  Volgt evengoed zijn training braaf en plast en poept goed buiten maar tijdens het spelen is het meestal meteen raak. Hij rent, plast en rent weer door. En dat doet hij nogal veel. Ik heb dus een hondenbak. Wasmachine lekbak gevuld met houtkorrels. Ideaal? Nee. Maar hij is 8 weken, die wordt vanzelf wel zindelijk. Scheelt mij stress (woon 3 hoog) en het verlengt evengoed zijn boog want bij plassen moet hij ergens naar toe.. En dat doet hij dan ook braaf. Even de ene keer dat hij zijn poot tegen rand optilde daargelaten  Mannen  Komt wel goed joh. 5 keer in 30 minuten naar beneden rennen is echt niet relaxed, pikken zij ook op. Na het eten, na het spelen, na het slapen (ongeveer ieder uur) en verder niet.   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Cockapoo kopen
" Ik vind een poedel een leuke hond qua gedrag, maar uiterlijk totaal niet mooi. Uiterlijk van een cockapoo daarentegen fantastisch. Ik snap dat uiterlijk niet het belangrijkste is, maar als je 12 of 15 jaar naar je hondje kijkt is het toch wel extra leuk als de hond er uit ziet zoals je dat graag ziet.  Zit er qua maat veel verschil in cocker spaniels? Kun je actief op zoek gaan naar een hele kleine cocker spaniel, of is dat in de praktijk lastig. " Hideki M Dat zal in de praktijk lastig worden. Een Cocker spaniel is nu eenmaal qua maat zoals een cocker hoort te zijn. Er zal heus wel eens een te grote of te kleine tussen zitten, maar een verantwoorde fokker fokt niet expres een hele kleine.    Wat zoek je precies in een hond? Wellicht is er een ras dat helemaal bij jullie wensen past. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Cockapoo kopen
https://www.hhin.nl/component/hhin/hond/4082.html  kijk eens wat een leukerd
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Kruising chi met...?
Leuk hondje! Ze wordt waarschijnlijk wel groter en hoger dan een chihuahua. Ik denk een formaatje Markiesje? 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Oordopje opgegeten
Haha mijn Bull eet die ook wel eens op. Poepen ze weer uit. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in benchgebruik
Vind het een geweldig ding. Heb ik even mijn handen vrij. Na 5 jaar nog steeds mijn hond zijn rustplek. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Op vakantie, maar lust Geen renske
Blikvoer van Canagan!
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hoe urine lucht uit tuin halen
Ik mag hopen dat die tuin onderhand niet meer naar urine ruikt. Ik doe het oude topic op slot. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondengeur
Wat ik eerder apart vind, 'stinkt' je pup zo vroeg al naar hond? Ik ken eigenlijk geen bullen die echt hard naar hond stinken, zeker niet als het al pups zijn. Of geef je hem bijvoorbeeld kauwbotten op het kleed? Dat stinkt wel erg.  Is zijn vacht en huid goed in orde?
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Werking van pipet
Ja, dat werkt als de teek bijt, het is dus niet nodig om iedere keer een nieuwe pipet te geven als je een teek hebt gevonden. Ik vind ook wel eens een teek op mijn hond, die krijgt ook Frontline. Het is niet zo dat teken je hond direct weer verlaten als je hond  behandeld is. Ze bijten zich wel vast maar gaan geloof ik binnen een dag of iets dood. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondentuig (AnnyX)
" Dit tuig is inderdaad te groot, daarmee bedoel ik niet alleen te lang maar ook dat het tuig te ruim is bij de hals, waardoor die de schouders belemmert in de beweging. Op de foto van Pascale zie je hoe het tuig van de schoft, langs de schouder naar het borstbeen loopt. Dit tuig past goed en belemmert de honden niet in de beweging. Dit is een mooi voorbeeld van wat ik bedoel qua specifieke pasvorm van dit tuig. Waarschijnlijk was een maat kleiner voor jouw hond weer te smal, waardoor dit model tuig dus niet goed past bij dit type hond. " Hannah & June Klopt, maat 6 kon met moeite over zijn hoofd.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Amerikaanse Stafford
" Ja heel erg bedankt voor de Raad ik zou heel graag dan een vizla willen vind ik zelf heel mooie honden en het liefst in het grijs een vriend van mij heeft er zo een echt heel leuke honden  " Kelso Je bedoelt een Weimaraner. Dit zijn echte jachthonden, Vizsla's ook. Wat zoek je precies in een hond? Welke eigenschappen moet de hond hebben en wat wil je zelf met de hond gaan doen?
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hoe was jouw puppytijd
Onderzoekjes / enquêtes zijn niet toegestaan zonder toestemming van het moderator team. Daarom gaat dit topic voor nu op slot. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondentuig (AnnyX)
Het kan erger, maar eigenlijk is het te lang.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondentuig (AnnyX)
" Waarom ben je niet tevreden genoeg?   Ik zou het liefst Gijs zonder iets laten lopen, maarja, die luxe hebben we niet. Toch maar een landgoed kopen " Stabij Gijs Ik vind het Non Stop tuig super! Het enige probleem is dat maat 6 niet past bij zijn schouders (het tuig is niet verstelbaar aan de voorkant en hij heeft brede schouders)  dus hij draagt maat 7 maar die is eigenlijk te lang. Als hij trekt, zit het tuig dus niet echt meer op de borstkas aan de onderkant maar bijna in de buik. Er wordt vaak gezegd dat een tuig goed past zolang de oksels maar voldoende ruimte hebben, maar een tuig kan natuurlijk ook te lang zijn. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondentuig (AnnyX)
" Sam loopt scheef door het tuig, of bedoel je dat niet? " yooop Nee, ze bedoelt dat sommige tuigen op de rug scheef gaan hangen. Het middenstuk (waar je de riem aan vastmaakt, bij die ring) verschuift dan helemaal en dan hangt het eigenlijk opzij. Bij dat Non Stop tuig is dat niet zo, dat ligt altijd recht op de rug tussen de schouderbladen en verschuift niet, ook niet tijdens intensere activiteit zoals hardlopen.   Ik ben zelf ook nog op zoek naar een tuigje dat beter past, zat naar AnnyX te kijken dus ik volg even mee :) Non Stop heb ik al. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het grote HP frustratie topic
" ooow ik hou er van...foto? " yooop Beer zijn teentjes staan ook ook beetje gespreid en er zit heel veel vel tussen. Hij heeft ook een beetje een Franse stand. Volgens de rasstandaard moeten het echt compacte katsvoeten zijn, maar die heeft hij helemaal niet. Zijn vader wel, moeder ook niet perfect maar zijn opa en oma hebben ook een beetje platte voeten. Je ziet het vaker hoor, maar bij Beer is het wel uhh.. Aanwezig.  Hij gebruikt zijn pootjes ook echt als handen.     
 

Vrienden van Claudia & Layka

honden foto van Frankhonden foto van Kim en Casperhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van priscilla & C.S.Chonden foto van dogfriendhonden foto van debbiehonden foto van Djairohonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van *Boots*Rip* honden foto van Chaoshonden foto van Elly Van Heeringenhonden foto van Jackhonden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van S&F.honden foto van chaitanhonden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Helene en Tyborhonden foto van Lindahonden foto van Arlettehonden foto van Leslie & Ziggyhonden foto van Eefje • Yunahonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Jeroen & Lolahonden foto van K.elly->T.yson&K.enahonden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Sylviahonden foto van cynniehonden foto van Kimberly&&Buddyhonden foto van Karin & Levihonden foto van MAxime - Guusje, Demi & Tommie honden foto van Paul Reinhard ( Situation's Sbt )honden foto van indy en femkehonden foto van Leidy & Rayohonden foto van Christien&Chelseahonden foto van Melanie en Lucyhonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van DIESELhonden foto van  Luna en Flexhonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Rainbowfoxhonden foto van Diva-Jah Jahhonden foto van Chris, Yankee & Chinook & Sugahonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van sinsy en Dexhonden foto van marjan & roxyhonden foto van Rissiehonden foto van Noella en Igorhonden foto van Jengohonden foto van Hendri en Dushihonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Ron van Houtumhonden foto van Jessica & Dangerhonden foto van Anne1987honden foto van Chre & Djago & Anisa & Elvishonden foto van Kittyhonden foto van ~Laura~ *Lizzy*Luna*Maya*honden foto van floortjehonden foto van Roos en Maxhonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van Deidre en Bella honden foto van Cindyhonden foto van Fleur Tinus en Eddyhonden foto van Sab.honden foto van Carla en diertjeshonden foto van Ben Cassalhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Franzi (OMK)honden foto van Stefhonden foto van Rebecca & Roxy & Bullithonden foto van Peter & Dinoshonden foto van moniekhonden foto van Amyhonden foto van Robin, Kiana & Bonjarohonden foto van Kimhonden foto van Sandra & Loekiehonden foto van MBXhonden foto van Khonden foto van Tijdelijk niet onlinehonden foto van Nickyhonden foto van leonahonden foto van Melissa honden foto van Sanne, Djyla en Quintohonden foto van samanthahonden foto van Annemiekhonden foto van Roy en Diegohonden foto van Carolinehonden foto van heidihonden foto van Lucahonden foto van Sabinehonden foto van Nicky, Bayley & Hunter honden foto van Brendahonden foto van Nicolehonden foto van Bert, Brigitte & Dangerhonden foto van staffordhonden foto van N & dogs honden foto van Ivo & Tysonhonden foto van Suzan honden foto van jackiie nova&baileyhonden foto van rataplanhonden foto van Danger

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^