HondenPage baasje Claudia & Layka

Wat schreven de vrienden van Claudia & Layka op het forum

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Dog Documentaire
Dit soort inzamelingen zijn niet toegestaan op hp. Daarom gaat dit topic op slot. 
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Ondanks meer beweging toch niet afvallen
Wat de mensen voor mij al zeiden, qua eten zal je niet zoveel meer kunnen doen.  Heeft hij niet toevallig een maatje of kun je er niet eentje zoeken? Mijn honden zijn ook nooit druk aan de lijn, dat leer je af als pup dan doen ze het ook niet meer. Maar eenmaal van die lijn af... Misschien is er iets wat hem kan triggeren. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Ondanks meer beweging toch niet afvallen
Wat voer betreft, geen idee wat je nog kan veranderen. Misschien de groentemix eraf halen, als het goed is is het voer al compleet. En dan kijken wat er gebeurt? Misschien een dom advies hoor geen idee, ik geef zelf geen groentemix bij dus weet niet wat er exact in zit.    En hydrotherapie? Is misschien wat drastisch maar helpt wel de hond sterker te worden en te bewegen. Zeker op een loopband onder water, dan "moet" hij wel. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Knie verdraaid
Ja mijn hond is 3 jaar terug geopereerd aan zijn knie en heeft hem een tijdje terug verdraaid (met vocht in de knie en mank lopen). Rust is rust, vervelend maar voor zijn eigen bestwil (hier was het ook even flink doorbijten pfff wat was hij irritant). Kong invriezen, snuffelmatten, met name hersenwerk en veel kauwen. Komt vanzelf weer goed! 
honden page profiel S&F.S&F. schreef in 1000 en één vragen
" Ik vind het ook erg om te horen dat een pup smorgens wordt aangetroffen in een bench met plas. Ik vind persoonlijk verkleinen niet oke, zeker niet als reden omdat de pup anders plast en deze niet eens snachts de mogelijkheid krijgt om te plassen. Prima dat jij alles "oke" vindt, ik iets minder.  " Lola Hij plast op een matje.. Zo groot is zn bench. En dan is t nog niet eens een volwaardige plas en hij wordt om 6 uur weer uitgelaten. Dat jij dat niet zo doet prima, ik ook niet. Maar om nou te doen alsof het zo erg is....
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Puberteit
Moet ze misschien loops worden? Als het vaak voorkomt dat ze plast kun je voor de zekerheid urine laten controleren op een blaasontsteking. 
honden page profiel S&F.S&F. schreef in 1000 en één vragen
" Dat is toch alles behalve prettig voor een pup, in zijn eigen plas liggen? Niet naar buiten kunnen om te plassen? Zeker niet gaan verkleinen!! Een bench is nooit groot genoeg, een hond heeft gewoon ruimte nodig. Bovendien is dit hartstikke slecht voor de blaas, gedwongen laten ophouden. Je hebt een pup in huis, die moet snachts de eerste tijd gewoon uit. " Lola Dit is dus ook zo’n bericht. Praktisch iedere fokker en hondenschool adviseert dit in het begin en zoals jij het typt lijkt het net alsof je dan bijna misdadig bent. Niet persoonlijk bedoelt maar deze manier van berichtgeving maakt juist mensen onzeker.  Verkleinen en optijd uitlaten is oke, groot laten en een plasmat is ook oké. Eigenlijk is alles oké zolang een hond niet in z’n eigen vuil ligt. En als dat wel een keer perongeluk gebeurt heb je wat anders te doen midden in de nacht dan naar de plafond kijken. Een tijd geleden had die van mij toch heel snel stiekem een slak op gegeten (duivels snel zijn die krengen straks) en dat heb ik geweten ‘s nachts. Spoiler alert, dat heeft hij overleefd hoor zonder trauma’s. 
honden page profiel S&F.S&F. schreef in 1000 en één vragen
Het is al gezegd maar het belangrijkste is dat de hond in jullie leven gaat passen en niet in de “standaard”.  Wat doen jullie veel? Wat zijn je wensen voor later? Enzovoort. Wat verstandig is voor de een is onzin voor de ander.   Ik heb nu zelf weer een pup en sommige dingen zullen raar zijn in de ogen van een ander maar hier zijn ze logisch. Zo ligt hij languit op zijn rug te meuren terwijl iedereen luid pratend, dansend en weet ik veel wat om hem heen loopt. Hij is dan ook naar elke verjaardag en elk feestje mee geweest om hem daar aan te laten wennen. Was voor mij belangrijk zodat hij mee zou kunnen.  De puberkids mochten in zoverre bijvoorbeeld alles met hem doen. Niet dat ik daar nou zo blij mee ben maar hij moest er wel aan wennen dat onstuimige jongens (waarvan hij er nu zelf eentje is) nogal eens lomp en irritant zijn. Dus gister gaat er eentje zittend boven hem hangen en zegt paardje lopen (verzin dit maar). Maar goed, het paardje liep gewoon alsof t de normaalste zaak van de wereld is.  Er is zoveel grijs gebied binnen goed en fout. Ze worden vanzelf wel groot hoor. Vergeet ze geen eten en drinken te geven en vooral te genieten van het moment. Cliché maar waar, het is ZO snel voorbij Haalde mijne op met 7 weken en 5 kilo. Hij is er nou 21 en 21. Weg baby  Zonde om die tijd te verdoen met je druk maken. Wat vandaag niet is komt morgen wel weer en anders overmorgen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 1000 en één vragen
" Bedankt voor de 1e reacties. Nog even ter aanvulling op de plasmat in de bench; van de fokker kregen we te horen dat hij de nacht al goed door kwam tot 's ochtends zonder tussendoor eruit te laten. De bench waar hij nu in ligt is ook (te) groot (op de groei uiteraard). Die gaan we voor vannacht verkleinen en dan misschien maar eens zonder mat. Ga er vanuit dat hij wel iets van zich laat horen als het niet lukt. Afgelopen nacht was het echt maar een klein beetje wat er op de mat zat, maar toch een plas. " Scrappy Als er in de bench geplast wordt, zou ik nog een keer tussendoor de wekker zetten om hem extra uit te laten. Plasmat weghalen, zo leer je hem alsnog dat plassen oké is want er is zelfs een speciale plek voor ingericht. Verkleinen is niet echt nodig als je op tijd bent 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Pups
Dit is inderdaad niet toegestaan. Dit topic gaat op slot en wordt straks verwijderd. FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Labradoodle extreem lang buiten adem na inspanning
Het hangt van de omstandigheden af. Als het warm is, en de hond heeft lang achter de bal aan gerend dan is hijgen niet zo vreemd. Maar om je zorgen weg te nemen, zou je de dierenarts kunnen vragen om een echo van het hart. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Fotowedstrijd - de koppies van HP
" Valt me op dat de meeste foto's hoogstens 13 stemmen hebben, maar er zijn meer dan 50 deelnemenrs, dat betekend dus dat mensen gewoon niet stemmen, vind ik jammer. Zo word het ook geen eerlijke wedstrijd. Ook al is het maar voor de lol, ff stemmen is toch een kleine moeite?   " yooop Waar is de stemknop..?
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd - de koppies van HP
We zijn ondertussen op de helft, nog 14 dagen!  Vergeet niet jullie stemmen uit te brengen, ook op de nieuwe foto’s die binnendruppelen 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in hallo allemaal welke kruising denken jullie dat onze lizzy is, wat zien julie er in?
Oud topic, daarom gaat deze op slot. 
honden page profiel S&F.S&F. schreef in 1 oortje wat naar achteren staat (erfelijk)
Je kunt inderdaad gewoon tapen. Het andere oortje in die stand is het makkelijkst of beide terug naar voren. 16 weken is dan nog niet te laat waarschijnlijk.  Die van mij zit ook al een flinke tijd in de tape hoor. Lekker belangrijk wat iemand anders daarvan vind. Mocht je nog tips willen laat maar weten. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 1 oortje wat naar achteren staat (erfelijk)
Stoer hondje! Die vader is leuk zeg. Ik zou juist dat naar voren hangende oor tapen zoals die andere hahaha. Ik denk dat je nog wel op tijd bent met een van de twee oren tapen.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Overprikkelde/onvermoeibare pup
Je hebt een terriër, en niet zomaar een. Deze moet mentaal aan de slag. Commando's zijn niet voldoende en 10 minuten wandelen is niet zoveel, laat vooral de schema's lekker los. Lekker bezig gaan met de neus en liever nog met het jachtinstinct dat dit ras als de beste bezit. Waar kom je vandaan? Ik weet niet of je ervoor open staat, maar met mijn hond ga ik naar een terriër trainingslocatie. Hier wordt er van alles gedaan met het instinct van de terriër op een veilig omheind gebied. Er bevinden zich onder andere kunstbouwen. Een aanrader, zeker voor zo'n slimme hond als die van jullie, en je kunt er direct al mee starten als ze zo klein zijn. Misschien is het iets?   
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Maltipoo kopen
dit topic is opgeschoond, reclame maken voor br00dfok is niet toegestaan
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 6 jaar!
Eigenlijk was hij gisteren jarig, maar het is alweer even geleden dat ik hier een hele berg Beerfoto's heb geplaatst. Dus.... Hier is 'ie weer, onze Beer. https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/188837710_4112393415510445_8607494910320481235_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=mbm1x0hSPcEAX90qSwT&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=346d3cfd463d870d29d6cf725833f9ba&oe=6181D61D https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/164374972_3929734470443008_3705684259400479439_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=LA63SJ_QZlUAX8Q2TlO&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=3a8317a07a413034e5eeec68a6ce5403&oe=618212B0 https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/244033949_4504530559630060_1399024232773697287_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=dCe8cB_h6_0AX9oVsEv&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=d4b7d282b0ce2039909415c8015fa7f6&oe=61837A4B https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/120997213_3476702052412921_8025948996787574227_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=XwZ6ja3PwnYAX92Lhja&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=3151710ea3606cd1af2f67c678dbdccf&oe=6180799B https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/192892256_4131680046915115_4249659585517451479_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=27NN0hjHka8AX8pesH0&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=b6e8c6c9e56bb7b12a6caf0ca9cda56a&oe=6183EEE0 https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/229138046_4312030585546726_8865456384821085558_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=09cbfe&_nc_ohc=mJStC-g6uIAAX-t50Pl&tn=Jt5DbR_0e76_Y9Wj&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=4c79ce93f175daac73ad98360c50ebb9&oe=6182BB2E https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/217391632_4265727463510372_6782098813887851047_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=PItLG7n1f-kAX9JOdH3&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=b358fb42498160b530d593bd92e0245e&oe=6182F174 https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/164081224_3929831753766613_3130058210873575474_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=chV9yc3XsX8AX9oM05T&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=695ea94e3d53acc504d156341a9309ab&oe=6180EBA4 https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/102809420_3115206338562496_5499233179112660760_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=cdbe9c&_nc_ohc=3Te7xFosZKsAX8yzCX0&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=cdb06bcd1497d475c196d6e496113f03&oe=6183F4A3 Mijn liefste Beer, op naar de volgende 6 jaar <3
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup alleen leren zijn
In ieder geval niet alleen laten met snacks, veel te gevaarlijk. Ik zou je pup nog lekker even de tijd geven. Hij is pas 9 weken dus je hebt hem neem ik aan pas een paar dagen tot een week. Niks móet nu al, eerst laten wennen aan zijn nieuwe huis en dan rustig aan opbouwen met alleen zijn. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Traplopen
Gewoon vanaf dag 1. Zolang de hond niet als een olifant de trap op en af stormt en het rustig en beheerst gaat, is er weinig aan de hand. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Nest aankondiging
FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link  http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd - Vakantie uitzicht
Er is zojuist een nieuwe fotowedstrijd geopend: https://www.hondenpage.com/hondenforum/230160/fotowedstrijd---de-koppies-van-hp.php    
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd - de koppies van HP
Beste iedereen, Het is weer tijd voor de volgende fotowedstrijd!Dit is een leuke manier om je mooiste, grappigste, liefste foto's van je hond(en) te delen. Het thema van deze keer is 'portret/kopfoto'. We zouden het heel erg leuk vinden om de koppies van de HP honden te zien Deze wedstrijd duurt deze keer een maand en loopt dus eind oktober af. De winnaar mag het thema voor de volgende wedstrijd kiezen! Meedoen kan via deze link: https://www.hondenpage.com/fotowedstrijd/115/de-koppies-van-hp.php  Dit topic blijft open voor als je vragen hebt of iets anders kwijt wil.  Wedstrijdregels-Bij de fotowedstrijd staat duidelijk het onderwerp omschreven waaraan de foto moet voldoen. Lees dat voor het plaatsen van je foto goed door. Foto's die niet aan het onderwerp voldoen worden verwijderd.-Het thema voor de wedstrijd wordt bepaald door de winnaar van de vorige wedstrijd.-Je kunt maximaal 3 foto's plaatsen.-De foto die je plaatst moet door jezelf gemaakt zijn.-De honden op de foto moeten je eigen honden zijn of bekende honden waarvan je toestemming hebt om de foto te plaatsen.-De foto mag fototechnisch bewerkt zijn maar mag niet gefotoshopt zijn tenzij in het onderwerp anders wordt aangegeven.-Foto's die niet aan de regels voldoen worden zonder uitleg verwijderd.Juryregels-Iedereen die toegang heeft tot de koffiehoek op de HondenPage heeft juryrechten.-Per profiel is slechts 1 stem per foto uit te brengen.-Het is niet mogelijk om op je eigen foto te stemmen.-Het is niet toegestaan om op het forum stemmen te werven.Veel plezier! 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hondenfotografie
Dit topic gaat op slot, maar wees vrij om een vervolg topic te openen. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in mix stafford duitse herder
Oud topic, daarom gaat deze op slot. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond wil niet naar buiten als het regent
Mijn hond haat regen ook. Ik heb geen zin om een hond achter me aan te slepen die 0,0 plezier beleeft aan een wandeling in de regen dus we keren lekker om. Een beetje regen is niet  erg maar als het zeikt van de regen vind ik het best. En ja hij heeft een jas. 
honden page profiel floortjefloortje schreef in Help, mijn honden beginnen plots te vechten
Wendy, ik heb dit laatst ook een keer mee gemaakt. Mijn twee teven begonnen te vechten uit het niets. Tenminste voor mijn gevoel uit het niets. Ik heb totaal geen signalen gezien, maar mogelijk wel gemist. Het kan zomaar een blik geweest zijn. Voor mij was het super lastig om ze uit elkaar te krijgen. Mijn honden zijn ook een stuk groter. Er heeft geen bloed gevloeid bij de honden, enkel een klein beetje van mij aan mijn arm, omdat ik ze uit elkaar moest halen. Mijn honden dragen nu een halsband in huis. Hadden ze toen dus niet aan. Ik heb dan net iets meer te zeggen. Er is nog wel een tijdje gemopperd hier, maar dan werden ze direct apart gezet voor een poosje. Nu gaat het weer prima gelukkig! Als ze nog geen halsbandje dragen, zou ik ze dat zeker aandoen. Met jouw formaat hondjes kan je ze dan echt wel uit elkaar halen. Hopelijk komt het zover niet meer.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Oh jee wat nu?
Dubbele reacties verwijderd 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Echo was leef toch iets voelen.
FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
 

Vrienden van Claudia & Layka

honden foto van Frankhonden foto van Kim en Casperhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van priscilla & C.S.Chonden foto van dogfriendhonden foto van debbiehonden foto van Djairohonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van *Boots*Rip* honden foto van Chaoshonden foto van Elly Van Heeringenhonden foto van Jackhonden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van S&F.honden foto van chaitanhonden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Helene en Tyborhonden foto van Lindahonden foto van Arlettehonden foto van Leslie & Ziggyhonden foto van Eefje • Yunahonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Jeroen & Lolahonden foto van K.elly->T.yson&K.enahonden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Sylviahonden foto van cynniehonden foto van Kimberly&&Buddyhonden foto van Karin & Levihonden foto van MAxime - Guusje, Demi & Tommie honden foto van Paul Reinhard ( Situation's Sbt )honden foto van indy en femkehonden foto van Leidy & Rayohonden foto van Christien&Chelseahonden foto van Melanie en Lucyhonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van DIESELhonden foto van  Luna en Flexhonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Rainbowfoxhonden foto van Diva-Jah Jahhonden foto van Chris, Yankee & Chinook & Sugahonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van sinsy en Dexhonden foto van marjan & roxyhonden foto van Rissiehonden foto van Noella en Igorhonden foto van Jengohonden foto van Hendri en Dushihonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Ron van Houtumhonden foto van Jessica & Dangerhonden foto van Anne1987honden foto van Chre & Djago & Anisa & Elvishonden foto van Kittyhonden foto van ~Laura~ *Lizzy*Luna*Maya*honden foto van floortjehonden foto van Roos en Maxhonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van Deidre en Bella honden foto van Cindyhonden foto van Fleur Tinus en Eddyhonden foto van Sab.honden foto van Carla en diertjeshonden foto van Ben Cassalhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Franzi (OMK)honden foto van Stefhonden foto van Rebecca & Roxy & Bullithonden foto van Peter & Dinoshonden foto van moniekhonden foto van Amyhonden foto van Robin, Kiana & Bonjarohonden foto van Kimhonden foto van Sandra & Loekiehonden foto van MBXhonden foto van Khonden foto van Tijdelijk niet onlinehonden foto van Nickyhonden foto van leonahonden foto van Melissa honden foto van Sanne, Djyla en Quintohonden foto van samanthahonden foto van Annemiekhonden foto van Roy en Diegohonden foto van Carolinehonden foto van heidihonden foto van Lucahonden foto van Sabinehonden foto van Nicky, Bayley & Hunter honden foto van Brendahonden foto van Nicolehonden foto van Bert, Brigitte & Dangerhonden foto van staffordhonden foto van N & dogs honden foto van Ivo & Tysonhonden foto van Suzan honden foto van jackiie nova&baileyhonden foto van rataplanhonden foto van Danger

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^