HondenPage baasje Claudia & Layka

Wat schreven de vrienden van Claudia & Layka op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Voordelig, maar goed voer
Mijn hond doet het prima op Smuldier... Ik voer er nog wel andere merken bij, maar heb er eigenlijk prima ervaringen mee. 
honden page profiel floortjefloortje schreef in Kahlua gevonden!!
Verschrikkelijk! Hopelijk is ze snel terug!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Goed tuig of halsband
Hoi! Je kunt misschien eens kijken naar een tuig van MAG, of Non-Stop bijvoorbeeld: https://www.thedoglounge.nl/tuigen/mag/ https://www.thedoglounge.nl/tuigen/non-stop-dogwear/    Verstelbaar en stevig.   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het grote HP frustratie topic
" Ik hoop het. Doofheid bij mens is geen gen. Dus heb zeer interesse waar het dan vandaan komt in honden. Het overkomt je als mens en dat moet er maar wat mee. Ik denk dat het modelleren op uiterlijk zo ie zo niet werkt en karakter heb je niet in de hand. Dat overkomt je gewoon. " Anouk van Botty https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4957289/ Ik heb het niet volledig gelezen omdat ik een lui varken ben, maar als je het interessant vindt is hier een stukje over (erfelijke) doofheid in honden.   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vanavond in het Jeugdjournaal
Zal dan om broodfok gaan denk ik? Dalmatiers en ook Bullterriers krijgen een BAER test, meestal als ze rond de 6 weken oud zijn. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup 12 weken eten geven .. hoeveel?
https://www.voerwijzer.com/brokken/    Hier heb je een link met info over verschillende soorten brokken, misschien heb je er iets aan. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Bevalling Duitse Herder 1e nestje
Gefeliciteerd met het 8-tal! Gezien de vragen beantwoord zijn gaat dit topic nu op slot. FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup 12 weken eten geven .. hoeveel?
" Ik heb de verpakking bekeken, hier staat op plusminus 400 gram per dag. We geven nu 4x per dag eten, hij is bijna 3 maand. Ik las dat je dan naar 3x per dag eten geven kunt gaan.Wat geven jullie jullie hond te eten, als ik vragen mag? Ook 1 of meerdere keren natvoer..? " Dromertje 3 keer per dag is voldoende. Natvoer is ook niet nodig naast de brokken. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hyperactieve hond
" Bedankt voor alle complimenten. We gaan consequent proberen volhouden elke dag min 11/2u a 2u met hem te wandelen. Hij loopt niet los, dit is hij niet gewend en ik ben bang dat hij wegloopt.  Welke benen raden jullie aan om te knabbelen? Hij heeft een (buffel?)hoorn liggen en een stuk gewei en ik geef hem af en toe een witte kauwplaat van Farmfood. Waar koop ik best knabbelsnacks want vind dit in de dierenwinkel erg duur en heb maar een beperkt budget. Ik had van de mevrouw uit de dierenwinkel begrepen dat Friskies geen goed eten is voor honden vanwege weinig vlees en kleurstoffen. Welke brokken zijn beter en kosten geen fortuin. Ik heb nu Prins en Royal canin een klein zakje mee maar vind deze erg aan de prijs. Hij wou deze nieuwe brokken vanmorgen niet hebben en heeft vanmorgen enkel de oude brokken gegeten. Kan ik ergens online goedkoper brokken kopen?    " Stafford Er zijn inderdaad wat betere soorten voer te koop. Sterker nog: er is best veel op de markt. Je zou eens kunnen kijken naar Dog Lovers Gold. Het is een stuk beter dan Friskies, en zelfs nog wel beter dan Royal Canin qua ingrediënten.  https://www.via-natura.nl/Natuurvoeding-hond/Brokken-hond/DOG-LOVERS-GOLD-brokken-hond/DOG-LOVERS-GOLD-ORIGINAL-13-KG/    Vergeet niet dat sommige honden het nu eenmaal het beste doen op bepaald voer. Op papier is er altijd wel iets te vinden dat nóg veel beter is, maar als je hond het echt niet wil eten of alleen maar klachten heeft zoals een doffe schilferige vacht of slechte ontlasting dan past het gewoon niet bij je hond.  Dog Lovers Gold is qua ingrediënten in ieder geval gezonder dan Royal Canin en zeker beter dan Friskies, en ook niet het állerduurste, dus je zou het eens kunnen overwegen. Je kunt ook eerst een kleine zak nemen om te zien of je hond het lust.    Qua kauwmateriaal knaagt mijn hond graag aan gedroogde kophuidplaten en andere gedroogde dingen (het stinkt wel een beetje, maar ik haal het na een uur weg). Nylabones hebben we ook, maar daar kijkt hij echt niet naar om. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hyperactieve hond
Wat goed dat je je zo inzet om de situatie zo te verbeteren!! Dat is inderdaad een Kong. Ik weet niet of de hond makkelijk dingen sloopt. Als dat zo is, is de zwarte Kong het meest aan te raden. Deze is het stevigst. Het is eigenlijk niet de bedoeling dat de hond continu op de Kong bijt en het daardoor sloopt, maar je weet het nooit. In de Kong kun je van alles stoppen: geprakte banaan, brokken, paté en zo nog wel heel veel dingen. Het doel ervan is om de hond mentaal voldaan te krijgen omdat hij zijn best moet doen het eten eruit te halen. Voor het formaat van jullie hond heb je denk ik een maat XL Kong nodig. Er zijn nog meer van dit soort speeltjes maar een Kong is een leuk begin.  Je kunt de hond zeker meenemen met hardlopen. Het zal wel opgebouwd moeten worden, ineens 8km hardlopen is veel voor een hond die het niet gewend is. Zwemmen is ook leuk voor een hond. Ik denk echt dat als je zo doorgaat, de situatie heel veel beter zal worden en de hond ook veel gelukkiger!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk harnas voor husky?
Hoi! Als je hond zo trekt, zou ik de flexilijn achterwege laten en een vaste lijn gebruiken. Met een flexi leren ze dat ze alsnog zoveel ruimte kunnen pakken als ze willen. Een vaste lijn gebruiken en flink gaan oefenen met wandelen. Ik zou kijken naar een tuigje met een Y-vorm, deze passen bij de meeste honden het beste. Een antitrektuigje kan een fijn tijdelijk hulpmiddel zijn om het trekken te verminderen, maar dan zul je ondertussen wel moeten gaan trainen met belonen wanneer de hond naast je wandelt en aandachtsoefeningen. Trekken zullen ze niet afleren met een antitrektuig. Het tuig Dog Copenhagen Comfort Walk Air (en de Pro) hebben een Y-vorm en ook een ring op de borst. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Instagram account hond
Present  @beertjethebullterrier 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Franse Bulldog 60 dagen drachtig van 1 pup
Gelukkig is alles goed met de pup, alle vragen zijn beantwoord en daarom gaat dit topic op slot. Gefeliciteerd!    FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/ -- reactie gewijzigd door het moderator team op 30 april om 09:46 --
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Schuldgevoel na overlijden hondje
Het heet niet voor niets een ongeluk. Niemand had dit zo gewild, een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Heel veel sterkte, vreselijk... 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Pexion
De openingspost is leeg en vraag en aanbod van medicijnen is niet toegestaan op HP, daarom gaat dit topic op slot.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Zachte ontlasting op verschillende brokken
" Dit is geen slecht advies!!!! Bij brokken staat altijd hoeveel een hond minimaal moet drinken, en natuurlijk kunnen honden dat prima zelf reguleren, doorgaans.   Mijn hond was een dwangmatige stress drinker en dronk dermate zoveel dat dit wel dé oorzaak was van de veel te dunne ontlasting.   Overigens benoem ik ook dat IK het drinken ben gaan doseren bij Mijn hond, en stelde aan Ts alleen een vraag wat betreft hoeveelheid drinken. Het was dus op het eerste 'oog' geen advies. " Tiamo ^_^ Dyuna Gewoon laten gaan, er wordt soms meteen gedaan alsof een hond een soort verschrompelde rozijn wordt als je af en toe maar 200ml water in de bak bijvult in plaats van een liter.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond afvallen in Malawi
Hond vastleggen aan de ketting op een plek waar altijd ergens een beetje schaduw is.  Desnoods een hok erbij zetten. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pension
Victorystaffs http://www.victorystaffs.nl/
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Ruwhaar teckel pup
Oud topic, daarom gaat deze op slot. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoestende Hond
" Mmm maar voor de rest heeft ze geen klachten. En ze is niet naar het buitenland geweest en niet bij andere mensen in de buurt geweest. Is voor 2x hoesten meteen naar de dierenarts rennen niet overdreven? " Eiland hond Wij zijn ook geen dierenartsen dus wij weten het niet. Als het aan blijft houden kan een afspraak maken nooit kwaad. Je kunt ook kijken of je het op video krijgt, dan kun je dat de DA laten zien. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoestende Hond
Kennelhoest?
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Ik zie door de ‘brokken’ de juiste brok niet meer!
Dit topic is opgeschoond ivm reclame
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in blunders bij opvoeding
Ja joh, Beer zijn hele opvoeding was een blunder
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup uitlaten een dagtaak ..
Leuk een bull!! Hier ook 1. Dit is nog maar het begin  9 weken is nog best jong, komt vanzelf goed. Veel pups verlaten liever niet de omgeving die ze het beste kennen.  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Gebit onderhoud
Ik poets sinds kort de tanden van mijn hond een paar keer per week.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wat mis ik jou :(
Oh man wat verschrikkelijk. Heel veel sterkte..
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Koeljas bij uitlaten?
" Welk merk heb jij Hannah? " yooop Ik heb de Ruffwear Swamp Cooler. Deze moet je eerst nat maken. Wat ik eigenlijk nog het beste vind, is dat het niet zoveel warmte/zon aantrekt door de kleur. Hierdoor heeft hij het dus al iets minder warm. De vacht onder de jas is ook wel wat koeler, maar niet heel bijzonder.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Koeljas bij uitlaten?
Ik heb een koeljas. Je kunt hem zeker met uitlaten gebruiken. Het werkt wel, mijn hond herstelt sneller van het hijgen als het echt warm wordt. Maar het is niet zo dat ze echt 'koud' zijn onder die jas hoor, dus verwacht geen wonderen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Kaakgewricht op slot
" Ik denk niet dat je een oerinstinct moet aanwakkeren als je niet beseft waar je mee bezig bent. Laat ik het zo zeggen. Dat ik het volste vertrouwen heb dat jij dat wel weet. Dit blijkt een asielhond te zijn en je kent wel. Type stoere hond "Laat mijn hond lekker in een tak hangen, das de natuur" maar zij vergeten dat ook "los" moet aangeleerd worden. Heb van kennis geleerd nooit een Bull in een tak te laten hangen, als je een gezelschaps/familie hond wilt. Denk niet zo dat de paarden wagen verkeerd zit hier. Ik had ook zeer hard getrapt als er een hond in me nek hangt, zekers als ik de driekwart van de wereld voor mij niet mag zien. (Heb ik altijd gek gevonden die oogkleppers) " Anouk van Botty Onzin. Een stafford bijvoorbeeld is dol op sporten, daar worden ze voldaan en gelukkig van. Je wakkert het niet aan, je maakt juist van de eigenschappen die er al in zitten handig gebruik door te sporten. Een van die sporten kan zijn hangtime, waarbij ze zo lang mogelijk blijven hangen aan een bijtrol.    Dit staat overigens compleet los van wat de hond op het filmpje doet. Dat is niet aangewakkerd door hem aan een tak te laten hangen hoor. De hond op het filmpje krijgt een soort blinde vlek bij het zien van dit paard lijkt het.  Heeft helemaal niks te maken met wel of niet laten bijten in een tak.  Beer hangt regelmatig aan een tak of een bijtrol, en wat een heerlijke gezinshond is dat.    Die oogkleppen zijn er voor de veiligheid zodat het paard niet schrikt van onverwachte bewegingen achter/naast zich. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Dog de bordeaux mix Stafford
FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
 

Vrienden van Claudia & Layka

honden foto van Frankhonden foto van Kim en Casperhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van priscilla & C.S.Chonden foto van dogfriendhonden foto van debbiehonden foto van Djairohonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van *Boots*Rip* honden foto van Chaoshonden foto van Elly Van Heeringenhonden foto van Jackhonden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van S&F.honden foto van chaitanhonden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Helene en Tyborhonden foto van Lindahonden foto van Arlettehonden foto van Leslie & Ziggyhonden foto van Eefje • Yunahonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Jeroen & Lolahonden foto van K.elly->T.yson&K.enahonden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Sylviahonden foto van cynniehonden foto van Kimberly&&Buddyhonden foto van Karin & Levihonden foto van MAxime - Guusje, Demi & Tommie honden foto van Paul Reinhard ( Situation's Sbt )honden foto van indy en femkehonden foto van Leidy & Rayohonden foto van Christien&Chelseahonden foto van Melanie en Lucyhonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van DIESELhonden foto van  Luna en Flexhonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Rainbowfoxhonden foto van Diva-Jah Jahhonden foto van Chris, Yankee & Chinook & Sugahonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van sinsy en Dexhonden foto van marjan & roxyhonden foto van Rissiehonden foto van Noella en Igorhonden foto van Jengohonden foto van Hendri en Dushihonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Ron van Houtumhonden foto van Jessica & Dangerhonden foto van Anne1987honden foto van Chre & Djago & Anisa & Elvishonden foto van Kittyhonden foto van ~Laura~ *Lizzy*Luna*Maya*honden foto van floortjehonden foto van Roos en Maxhonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van Deidre en Bella honden foto van Cindyhonden foto van Fleur Tinus en Eddyhonden foto van Sab.honden foto van Carla en diertjeshonden foto van Ben Cassalhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Franzi (OMK)honden foto van Stefhonden foto van Rebecca & Roxy & Bullithonden foto van Peter & Dinoshonden foto van moniekhonden foto van Amyhonden foto van Robin, Kiana & Bonjarohonden foto van Kimhonden foto van Sandra & Loekiehonden foto van MBXhonden foto van Khonden foto van Tijdelijk niet onlinehonden foto van Nickyhonden foto van leonahonden foto van Melissa honden foto van Sanne, Djyla en Quintohonden foto van samanthahonden foto van Annemiekhonden foto van Roy en Diegohonden foto van Carolinehonden foto van heidihonden foto van Lucahonden foto van Sabinehonden foto van Nicky, Bayley & Hunter honden foto van Brendahonden foto van Nicolehonden foto van Bert, Brigitte & Dangerhonden foto van staffordhonden foto van N & dogs honden foto van Ivo & Tysonhonden foto van Suzan honden foto van jackiie nova&baileyhonden foto van rataplanhonden foto van Danger

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^