HondenPage baasje Emma

Wat schreven de vrienden van Emma op het forum

honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Dog Survival
Dog survival heeft wel degelijk met survivallen te maken, alleen dan met de survival sport. Ik heb twee keer een dog survival gelopen, maar ik doe aan canicross en survival zelf als sport dus het kent veel raakvlakken. Dingen om op voorhand met je hond te oefenen zijn het kruipen door smalle ruimtes (denk aan een net of een tunnel), blijven zitten op bewegende objecten (hondje, kruiwagen, vlot), het opgetild worden, over dingen heen springen of erop/eraf, zwemmen komt ook vaak voor. Kijk eens op de foto's van de run die je wilt doen, dat geeft al wel een beeld van wat je thuis kan gaan oefenen. Wat betreft de drukte op een evenement is het aan jou om de rust voor jezelf en de hond te creëeren. Houd voldoende afstand tot andere team. De honden zijn gespannen en bijvoorbeeld de honden van de wedstrijdlopers weten wat er komen gaat. De honden kunnen uitvallen naar elkaar of erger. Houd ook rekening met elastische lijnen die veel in de sport gebruikt worden. De lijn die je ziet is niet de vrije afstand die de hond heeft. Een goed tuig met heupgordel en elastische lijn heeft de voorkeur. Dan kan de hond ook trekken (canicrossen). Hierin kan je de hond ook weer verschillende commando's aanleren, zoals rustig, sneller, links en rechts. Geef als je mensen inhaalt tijdens een evenement tijdig aan door te roepen van welke kant. Ook dit heeft weer met reactiviteit te maken. Verder, have fun en geniet. Ik heb het toen als heel erg leuk ervaren en ga dit volgend jaar nog een jaartje doen met mijn boef voor hij met pensioen gaat.
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Paklijst hond (deze items nodig?)
Ik zou het flesje ontsmettingsmiddel vervangen door jodium ander ontsmettingsmiddel. Uit ervaring kan ik je vertellen dat het heel erg brand als je daarmee een wond probeert schoon te maken. Ik zou daar mezelf en zeker mijn hond niet mee behandelen.
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Hond in combinatie met studie
Ik zou een hond niet kunnen combineren met mijn studie als ik er alleen voor zou moeten zorgen. In de tijd dat ik stage moet lopen ben ik zo'n 11 uur lang van huis per dag. In het weekend wordt er nog gewerkt, want rekeningen moeten toch ook betaald worden. 2 weken in het jaar heb ik wel onze hond alleen. Na die 2 weken kan je me opvegen van al het geregel en haasten naar huus en volgende afspraak. Ik zou er zelf geen plezier aan beleven op die manier. Het kan alleen als je bij iedere beslissing je hond in je achterhoofd houd. Je stages, woonplek, tijdsindeling etc. allemaal kan afstemmen op de hond. En zoals al gezegd volledig afhankelijk van je studie en bijkomende en additionele verplichtingen
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Hond bijt puppy
Op het moment dat de reactie van de oude hond proportioneel is aan het gedrag van de pup, dan is er niets mis met een correctie. Op het moment dat het vaak gebeurd dan zou ik zelf gaan ingrijpen. Dan is de pup dus blijkbaar te druk of aanwezig voor de oudere hond, dus dan kun je de pup op zo'n moment beter even uit de situatie halen. Met andere woorden, opletten en ingrijpen als je denkt dat het nodig is. Dit door de honden even te scheiden, af te leiden of corrigeren. Zo ook om de oudere hond als de pup in bescherming te nemen. Dat de honden buiten slapen is prima, zolang ze tochtvrij en warm kunnen liggen.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Nieuwe pup bij oudere hond
Het verschil bij ons was 10 weken en 10 jaar. De pup was onvermoeibaar dus moest ook ik ze vaak scheiden. Veel bijten, maar niet doorbijten. Heel herkenbaar.  Geduld....straks kunnen ze niet zonder elkaar....  
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Begeleiden twee honden
Ik zou zodra de andere hond komt met allebei gaan lopen. Kunnen ze gelijk de ergste energie eruit gooien en even elkaar aftasten. Binnen consequent zijn. Hier met oppashondjes ook geen gespeel, hooguit in de tuin. Zeker als je smiddags dan naar het bos gaat, hebben ze niets te klagen. Ik ga er vanuit dat ze wel wennen aan elkaar. Dan wordt rusten in elkaars bijzijn ook geen probleem.
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Kind en hond, laat jij jouw kind met hond lopen?
Ik was 10 toen ik mijn eerste uitlaarhondje meenam van de buurman. Ik was een jaar of 12 toen ik vaste uitlaathondjes had en de gedeelde zorg coor de buurhond had overgenomen. Gezien mijn buurman de zorg niet helemaal alleen aankon. Ik heb daarvan onwijs veel geleerd, maar vooral genoten. Een gevecht was er echt wel eens. Nee daar reageer je niet gelijk goed op. Maar dat ligt niet aan de leeftijd. Met 15 kreeg ik mijn eigen hond. Een bijzonder ingewikkeld geval, maar uiteindelijk een stabiele hond geworden. Niet ieder kind is geschikt. Maar niet iedere volwassen is geschikt.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
" Merci al voor de antwoorden! Heeft iemand ook zicht op wat je gemiddeld betaald voor een golden retriever pup?  Of hangt dit sterk af van fokker tot fokker? " Sam Ik denk het dubbele van wat wij betaald hebben. Bij een geregistreerde fokker die aangesloten is bi een rasvereniging, zo`n tussen 1500,00  en de 1750,00. Bij een huisfokker kan je goedkoper terecht, maar of dat zo verstandig is....ik zou het niet doen....
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
Heeft België  geen Rasvereniging van de Golden Retriever. Zij weten waar je betrouwbaar een pup kunt aanschaffen en daar verwijzen ze je naar toe. Je krijgt van hun de adressen waar je kan gaan kijken. In NL kregen wij 3 adressen en de eerste voelde zo goed, dat we daar in totaal 3 pups hebben gehaald over de jaren heen. Ook wij hebben 1 hond jong moeten laten inslapen. Dat een rashond  geen kanker kan krijgen dat is een garantie die niemand kan geven. Een Golden site kan er mooi uitzien, maar je weet nooit of het betrouwbaar is. Ja is de prijs laag, dan weet je het eigenlijk al. Succes 
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Fietsen met hond, hoe snelheid bepalen?
Probeer is na het stukje loslopen, nog een stukje verder van huis te gaan. Loopt ze voluit mee, dan weet je dat ze gewoon niet naar huis wil. Dat zie ik namelijk bij mijn hond. Die weigert simpelweg richting huis naast de fiets te lopen. Maar je mag haar anders zeker we aanmoedigen hoor.
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Fototopic!
1. De schattigste foto van je hond. https://www.hondenpage.com/foto/foto/183649.jpg 2. De ondeugendste foto van je hond. https://www.hondenpage.com/foto/foto/306066.jpg 3. De 'engste'foto van je hond. https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/69680_581303138548407_1699699086_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-ams3-1.xx&oh=bd90a50a3896a3dc173ffb70c054e682&oe=5CF6D852 4. De spectaculairste foto van je hond. https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/43164498_2097487953596577_5161671312418013184_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-ams3-1.xx&oh=5d5d5c73db255884fe6de1db468a3f8a&oe=5CFB24E4 5. De mooiste foto van je hond. https://www.hondenpage.com/foto/foto/307814.jpg 6. De blijste foto van je hond. 7. De droevigste foto van je hond. https://www.hondenpage.com/foto/foto/303224.jpg 8. De luiste foto van je hond. https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11391087_992490560762994_3314831251580965373_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent-ams3-1.xx&oh=06532c1e69c7597b9e3c00120bc464bb&oe=5CFEE739 9. De gekste foto van je hond. Chewbacca https://www.hondenpage.com/foto/foto/282656.jpg
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
"   We hebben het nu toch over de Philips PowerPro Aqua Systeem FC6404/01 ? Die is minder veelzijdig.   Ik kan in de specificaties niet vinden dat daar een 2e accu wordt bijgeleverd.   Wat Glassex betreft ook makkelijk om rvs schoon te maken, " Loesje Zo`n 40 jaar geleden kochten wij een Metabo accu boor en schroef machine, daar zaten al 2 accu's` bij. Decoupeer zaag. Trimmer voor de tuin. Soms moet je iets invullen en een copy van je bon opsturen, dan de tweede gratis. altijd 2 accu`s gehad.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Ja precies daarom één genomen met verschillende opzetstukken. En de oven heeft het nodig want met producten en schrobben gaat niet alles eraf. Glassex, dat product voor de ruiten bedoel je? Gebruik je die op je vloer dan? " Pennygirl Glassex voor de ramen ja. Kan je  voor alles gebruiken. Ook voor hout.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Het apparaat is snoerloos, dus met accu; waarmee je ca. 1 uur kunt werken. Ik vraag me af hoe lang de levensduur van de accu is. Dat is bijv. bij een fiets met elektrische ondersteuning een zwak punt. Nieuwe accu's zijn duur. " Loesje Er wordt een 2de accu bij geleverd, om en om op de lader . Ideaal. Mijn accu van mijn fiets is 9 jaar oud,je moet hem in de winter er wel afhalen en af en toe op laden. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Honden naam labradoodle
Pepper.  
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Honden en werken
Ik woon nog bij mijn ouders. Mijn vader werkt 2 dagen thuis en mijn moeder 2 dagen partime in de week. Ik heb een flexibel rooster. Dus het komt niet vaak voor, maar als het nodig is vraag ik een van mijn vrienden
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
Niet alleen voor vloeren, ook de badkamer en de keuken, denk aan een oven, gootsteen toilet ,magnetron keukenkastjes. Kleding stomen en trappen, ramen tuinmeubels reinigen....ga zo maar door. Ik doe er alles mee ondanks dat ik geen honden meer heb.   Heb je hardnekkige plekken op plavuizen, neem een schrobber en druk daar 2 schuursponsjes en Glassex op je vloer spuiten en licht schrobben. Glassex werkt geweldig. 
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in In Amerika zijn brokken uit de handel gemomen.
The FDA is alerting pet owners and veterinary professionals about several recalls in dry dog foods. The FDA has recalled nine dry dog food brands after receiving complaints that the dogs consuming these brands experienced vitamin D toxicity. Experts say symptoms to look for in your pet include drooling, vomiting, lethargy and loss of appetite. Consuming foods with toxic levels of vitamin D can even lead to kidney failure or other life-threatening side effects, veterinary professionals say. Veterinary professionals recommend looking for an AAFCO label on the side of pet food bags, like Purina has, when choosing a brand to feed your pet. This label guarantees that there has been a feeding trial which guarantees that the food is safe for your pet's consumption. The following dog food brands are a list taken directly from the FDA of items affected by the recall: Sunshine Mills, Inc. Old Glory Hearty Turkey and Cheese Flavor Dog Food UPC 0-70155-14297-9 – 12.75 lb. bag TC3 29 October 2018 TA1 30 October 2018 TA2 30 October 2018 TC1 30 October 2018 TC2 30 October 2018 TC3 30 October 2018 Evolve Chicken & Rice Puppy Dry Dog Food UPC 0-73657-00862-0 – 14 lb. bag UPC 0-73657-00863-7 – 28 lb. bag Sportsman’s Pride Large Breed Puppy Dry Dog Food UPC 0-70155-10566-0 – 40 lb. bag UPC 0-70155-10564-0 – 40 lb. bag Triumph Chicken & Rice Recipe Dry Dog Food UPC 0-73657-00873-6 – 3.5 lb. bag UPC 0-73657-00874-3 – 16 lb. bag UPC 0-73657-00875-0 – 30 lb. bag Ahold Delhaize (firm has not yet issued recall press) Nature’s Promise Chicken & Brown Rice Dog Food UPC 068826718472 – 14 lb. bag All lot codes UPC 068826718471 – 28 lb. bag All lot codes UPC 068826718473 – 4 lb. bag All lot codes Nature’s Place Real Country Chicken and Brown Rice Dog Food UPC 72543998959 – 5 lb. bag All lot codes UPC 72543998960 – 15 lb. bag All lot codes Kroger (12/5/18) Abound Chicken and Brown Rice Recipe Dog Food UPC 11110-83556 – 4 lb. bag All lot codes King Soopers (12/5/18) Abound Chicken and Brown Rice Recipe Dog Food UPC 11110-83556 – 4 lb. bag All lot codes UPC 11110-83573 – 14 lb. bag All lot codes UPC 11110-89076 – 24 lb. bag All lot codes ELM Pet Foods, Inc. (11/29/18) ELM Chicken and Chickpea Recipe UPC 0-70155-22507-8 – 3 lb. bag D2 26 FEB 2019 TE1 30 APR 2019 TD1 5 SEP 2019 TD2 5 SEP 2019 UPC 0-70155-22513-9 – 28 lb. bag TB3 6 APR 2019 TA1 2 JULY 2019 TI1 2 JULY 2019 ELM K9 Naturals Chicken Recipe UPC 0-70155-22522-9 – 40 lb. bag TB3 14 Sep 2019 TA2 22 Sep 2019 TB2 11 Oct 2019 ANF, Inc. (11/28/18) ANF Lamb and Rice Dry Dog Food UPC 9097231622 – 3 kg bag Best by Nov 23 2019 UPC 9097203300 – 7.5 kg bag Best by Nov 20 2019 Lidl (Orlando brand) (11/6/18) Orlando Grain-Free Chicken & Chickpea Superfood Recipe Dog Food Lidl product number 215662 TI1 3 Mar 2019 TB2 21 Mar 2019 TB3 21 Mar 2019 TA2 19 Apr 2019 TB1 15 May 2019 TB2 15 May 2019 Natural Life Pet Products (11/2/18, expanded 11/9/18) Chicken & Potato Dry Dog Food UPC 0-12344-08175-1 – 17.5 lb. bag Best by dates range: December 4, 2019 through August 10, 2020 Nutrisca (11/2/18) Chicken and Chickpea Dry Dog Food UPC 8-84244-12495-7 – 4 lb. bag UPC 8-84244-12795-8 – 15 lb. bag UPC 8-84244-12895-5 – 28 lb. bag Best by date range: February 25, 2020 through September 13, 2020
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Naam voor pupje
De naam van mijn hond moest met een G beginnen. De fokster heeft  er Grinsky van gemaakt. De tweede naam mochten wij bedenken en dat is Djoery geworden, die naam is als tweede bij geschreven. Dat werd dus de roepnaam. Kan dat bij jou ook niet. Je kan je hond noemen hoe je wil. Als de eerste naam maar met een S begint.
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Wie wil er in mijn 'vriendenboekje' schrijven?
https://www.hondenpage.com/foto/foto/398466.jpg Naam: Shadow Leeftijd: 7 Verjaardag: 17 september Ras: Catalaanse herder x border collie Vachtkleur: bruin Vachtsoort: langharig Oogkleur: goud/bruin Hobby's: Zwemmen, trekhondensport, apporteren Dit vind ik vreselijk: Ik mag niet de hamsterbal niet met mijn neus of poot een mep geven als de hamster erin zit.. Hier ben ik stiekem wel trots op: Ik heb dit jaar een derde plek op het NK canicross gelopen. Hier ben ik goed in: ballen halen Favoriete speeltje: bal Lievelingseten: kalfspoot
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Seizoenentopic, verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes in het seizoen ...de winter.
Dit was een vergissing.....  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Snuffelen ipv volgen geslaagd.
Of het de gouden tip is weet ik niet, kan je alleen vertellen hoe ik het deed, met name met onze reu. Dat een hond mag snuffelen, ok, maar dat moet niet te lang duren. Ik zei dan naast en flink de pas er in. Ik ben de baas en bepaal dat we lekker gaan doorlopen. Kwam ik andere honden tegen zei ik steeds, doorlopen en braaf. Tot vervelends toe, maar uiteindelijk luisterde hij wel. Nu is de hond nog jong, wees consequent, eigenlijk het belangrijkste. Jij bepaald....Dit moet je dagelijks bij het uitlaten oefenen,dan zal het op cursus ook beter moeten gaan.   
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Overlijden andere hond
" dat had ik ook met mijn honden. de oudste overleed met 11 jaar,de jongste was 2. ze was helemaal van slag,vloog buiten alle honden aan. ik heb het 2 maanden aangekeken en toen weer een hond erbij genomen. ging gelijk goed. hetzelfde komt er nu weer aan. de jongste van toen is nu 12 en de jongste 3,dus als het zover is? " kellie Mag ik je de tip geven de hond bij het overlijden te betrekken. Wij hebben de dode hond in de huiskamer laten staan tot hij op gehaald wordt. Raisa  kon ruiken en snuffelen, dat heeft zij heel veel gedaan. Ze is mee geweest naar het crematorium, heeft nog gekeken toen Djoery opgebaart lag. Wij hadden het gevoel dat zij het begreep. Toen we de as gingen ophalen is ze weer mee geweest. Aan haar niets gemerkt. Wat er in het koppie rond ging weten we natuurlijk niet. Haar manier van leven is het zelfde gebleven. Daar hebben we ook alles aan gedaan...
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Canicross vraagje.
Manja, Als je wilt kunnen we wel een keer samen gaan trainen. Ik ben geen expert, maar draai als samen met mijn hond al wat jaren mee in de sport. Ik woon in Capelle aan den IJssel en train af en toe bij het Noord AA. Ik hoor het wel... Dan kan je ook gelijk een keer ervaren hoe het is met goede heupgordel, treklijn en tuig voor de hond (Ik heb denk ik nog wel een tuig liggen wat jouw hond moet passen).
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Canicross vraagje.
Tot hoeveel km en in welke snelheid heb je zelf opgebouwd zonder honden? Heb je goede dempende hardloopschoenen? Mijn hond en ik doen met veel plezier canicross. Hij heeft geleerd wat "draf" "galop" en "rust" betekend. Pak eens de fiets, met Kira alleen, en laat haar maar eens volledig uitrennen. Op een gegeven moment gaat ze over in draf. Dat is het moment dat je dat gaat benoemen en beloon haar. Of ander idee, pak de fiets maawr houdt continue de rem erop. Ze wordt op een gegeven moment moe en gaat draven. Belonen. Wil ze aanzetten, terug rem erop. Maar let wel, het is normaal de eerste keren van alles last te hebben. Regelmatig doen.
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Reu- of tevenmens?
Ik heb een sterke voorkeur voor een reu. Dit is puur gevoelsmatig en kan ik dan ook niet verder onderbouwen. Ik sluit de komst van een teef zeker niet uit. Ik vind de klik die je met een hond hebt als individu veel belangrijker, maar tot nu toe neig ik altijd meer naar reuen.
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Wat zeggen de mensen zoal tegen jou...
Met Shadow krijg ik altijd veel reacties, o.a. ''Wat luistert hij goed'' Als ik met hem aan het trainen ben op gehoorzaamheid ''Moet ik zeker de bal weggooien?'' Als Shadow zoals bij iedere voorbijganger zijn bal richting de voeten gooit. ''Wat zielig!'' of ''Zo kan ik het ook'' Als we aan het canicrossen zijn.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Vraag aan hondeneigenaren: voeding & overgewicht
Onze hond is enorm aangekomen door sterilisatie. Dan ga je naar de dierenarts en die zegt geef veel sperziebonen en een stuk minder voer verder niets. Simpel toch, koste ons geen geld. Konden elk moment binnen lopen en even op de weegschaal te gaan. Zo is zij op haar normale gewicht gekomen en gebleven. Dan heb ik het over heel wat kilo's die er te veel aan zaten. Waarom en centrum, als je als baas niet gemotiveerd bent lukt het ook niet bij een speciaal centrum, wat misschien een hoop geld gaat kosten. 
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Bikejoring
Ook even wat tipjes van mijn kant. Zorg dat je traint op onverharde ondergrond (voor de gewrichten). En zorg dat je alvorens je hond(en) ervoor zet dat je eerst goed met de mountainbike overweg kan, zeker als je een wat drukker of technischer parcours uitzoekt.
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Hoe veel/lang wandelen jullie?
Hier op de normale rondjes na s'ochtends ongeveer 1.5 uur met mijn moeder. S'avonds nog een uur met mij of dan gaan we sporten (3 kwartier tot 1.5 uur)
 

Vrienden van Emma

honden foto van Angela • Bodhihonden foto van Simone & Maxhonden foto van Emmahonden foto van corrie koopmanhonden foto van Japjeshonden foto van team Shadowhonden foto van vincenthonden foto van Irene Emma. honden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Suusjehonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van MaSpi///honden foto van Shantihonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Margriet & Juniorhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Edwin & Jan & Doobyhonden foto van Liesbethhonden foto van Jelena en Zi.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^