Innopet wagen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jolanda Jolanda

honden foto van Jolanda

Vandaag toch maar een Innopet Avenue wagen aangeschaft. Ik deed het lang niet vanwege de prijs, maar Innopet heeft momenteel een erg leuke actie. Als je de bon of aanschafbewijs instuurt (via hun website) krijg je 75 euro terug. Dus ik dacht: ik geef de tip even mee! :) 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jolanda dat is een mooie aktie, een foto ervan ? Ik heb geen idee hoe dat er uit ziet…

honden page profiel Jolanda Jolanda

honden foto van Jolanda

561388.jpg
Hoewel jij hem waarschijnlijk niet zal bestellen, goed kijken naar de prijs. Bol is goedkoper dan waar ik hem besteld heb ;) 

Ze hebben hier ook fietskarren voor de hond.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Woh….prachtig, nee niet voor mijn honden, maar wel voor die van jou, en je krijgt de korting dat is dan mooi…..hp-thumbsup

honden page profiel team Shadowteam Shadow

honden foto van team Shadow

Volgens de voorwaarde voor dit model maar 10 euro

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Een goed merk, veel plezier er mee.

Ik heb ook een Innopet buggy maar dan de vijf in één. Ik heb hem nog niet nodig gehad maar het is een sterke en compacte buggy handig als je met de regiotaxi reist. Ik heb hem ook in de aanbieding gekocht maar ook omdat dit model er uit zou gaan en ik deze wilde hebben.

honden page profiel Jolanda Jolanda

honden foto van Jolanda

Ik had 2 jaar geleden al een buggy gekocht, omdat hij grote groepen mensen spannend vindt. En op vakantie is het vooral een uitkomst. Maar een goedkoper merk en merkte ik afgelopen vakantie echt. Eind november naar een kerstmarkt in Duitsland en weekendje weg samen dus dan kunnen we hem testen :)

honden page profiel TomTom

Mooie wagen! Mijn hond (uit het buitenland) is ook angstig in grote groepen mensen, in grote gebouwen en in het openbaar vervoer. Ik heb daarom een hondenrugzak gekocht. Ook heel handig! Er bestaan niet veel rugzakken waar een grote hond in kan, maar het merk K9 Sport Sack heeft die wel in het assortiment. De rugzak heeft voor ons een heleboel veel makkelijker gemaakt en ik kan me voorstellen dat de wagen ook een uitkomst is. 

honden page profiel Jolanda Jolanda

honden foto van Jolanda

" Mooie wagen! Mijn hond (uit het buitenland) is ook angstig in grote groepen mensen, in grote gebouwen en in het openbaar vervoer. Ik heb daarom een hondenrugzak gekocht. Ook heel handig! Er bestaan niet veel rugzakken waar een grote hond in kan, maar het merk K9 Sport Sack heeft die wel in het assortiment. De rugzak heeft voor ons een heleboel veel makkelijker gemaakt en ik kan me voorstellen dat de wagen ook een uitkomst is.  "

Had ook een tas, maar toch minder fijn. Ik vind dit ideaal. Het maakt je leven echt een stuk makkelijker met een onzekere hond inderdaad. En in de bak eronder kunnen snacks/water. En mijn eigen inkopen als ie mee gaat stadjes in/kerstmarkt. ;). Maar vooral zijn rust die hij erin heeft, en dan uitstapjes op vakantie e.d. Ook erg leuk vindt. 

Volgende forumvraag: Hond braakt gal en is misselijk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^