HondenPage baasje Nathalie en lilly

Wat schreven de vrienden van Nathalie en lilly op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vlekje hond
Ik zie gewoon een pigmentvlekje? Mijn hond krijgt ook naar mate hij iets ouder wordt wat vlekjes.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in geen speelkameraadje
Doggydating app!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Premix voor hond met allergie
Als je niet alleen maar spiervlees voert maar gewoon bot etc erbij van dezelfde diersoort hoeft er geen premix bij.  6 weken is ook veel te kort om een tekort op te lopen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Premix voor hond met allergie
Voor tekorten zou ik niet zo heel bang zijn, zeker niet als je nog wat kan afwisselen. Kan hij wel groente hebben? Dan kun je dat nog toevoegen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in lilly is doodgebeten WAARSCHUWING !
Vreselijk. Heel veel sterkte. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Kruisband operatie
Die techniek ken ik niet, dus daar heb ik geen ervaring mee. Maar bellen kan altijd hoor, gewoon vragen  ik heb hier ook een belrondje gedaan. Uiteindelijk uitgekomen bij Sleeuwijk (voor patella luxatie operatie, geen kruisband) en de prijs was ook schappelijk. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv voeren met groente
Carnis en Haaksbarf hebben groentemixen, die speciaal voor de kvv zijn. Romeo kreeg altijd al groentes, maar sinds een tijdje geef ik hem de groentemix van Carnis. De groentes moeten 15/25 minuten geweld worden in lauwwarm warm en dan kunnen ze onder de kvv. Ze adviseren 30% groentes en 70 % kvv, of 20/80 %, al naar gelang de leeftijd. De Haaksbarf mix heb ik nog niet geprobeerd. De ene dag krijgt Romeo alleen kvv, de andere dag krijgt hij wat groentes erbij. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Herder aanschaffen voor buiten
Ga je werken met de hond? Een hond is een sociaal dier en is graag bij zijn baas/gezin. Het maakt mij niet zoveel uit dat iemand ervoor kiest om een hond buiten te houden maar denk er dan wel over na wat de hond verder op een dag doet. Werk je bijvoorbeeld in de beveiliging en gaat je hond met jou aan het werk overdag? Of neem je je hond mee naar ander soort werk zodat hij toch dicht bij jou is? Zo niet dan vind ik het niet eerlijk naar de hond. Jij bent dan de hele dag aan het werk, en je hond zit in de tuin te wachten tot je thuiskomt. Als je dan thuiskomt ga je vast niet de rest van de avond in de tuin doorbrengen, dus is je hond wéér alleen.  
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Hond jeuk door vloerverwarming
" Ik ben zojuist terug van de zoveelste keer naar de da . Het zou ook door de stress kunnen komen. Nu is het ook een stresskip. Maar vind het al stukken minder dan een paar jaar geleden. Maar goed wil natuurlijk alles proberen. Dus we gaan aan de ondersteunende tabletten voor de angst/stress. Naast de tabletten tegen de jeuk. Dermatoloog.... nog niet aan gedacht. Goede tip " Wittehond Dr Vroom in Udenhout heb ik goede ervaringen mee. Mijn persoonlijke ervaring is dat de gemiddelde dierenarts niet zoveel kan met complexe huidaandoeningen. Die had jou die tip ook kunnen geven, denk ik dan. Tabletten tegen de jeuk zijn prima, maar je wilt liever de oorzaak aanpakken. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Hond jeuk door vloerverwarming
Zijn de hotspots begonnen gelijk met het wonen in dit huis? Ligt de hond veel op de vloer? Mijn ervaring met vloerverwarming en honden is dat ze er niet graag op liggen. Of ze er echt hotspots van kunnen krijgen, lijkt me niet, maar wel een onderliggend probleem triggeren.  Ben je al bij de dermatoloog geweest? 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Puppy blijft maar bijten in mijn kleding
Dit is een oud topic, daarom zetten wij deze op slot. Wij raden aan om zelf een topic met je vraag aan te maken, zo heb je meer kans op reacties.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hp's frustratie topic
Hier ook een kleine irritatie. Ik heb normaal haast nooit akkefietjes met andere honden en ik vind het ook niet erg dat het drukker is in ons vaste wandelgebied... Het kan best, zolang iedereen zich aan de regels houdt die in dat gebied gelden. Eén van die regels van het gebied, is dat je je hond aan de lijn houdt. Het staat overal. En bovendien lopen er reeën. Je blijft dus op de paden en houdt je hond aan de lijn.      We hadden een mooie wandeling, Beer en z'n labradorvriendin. We naderen een bankje waar wat mensen zitten te eten oid. Ze hadden 2 honden bij zich, een zat duidelijk vast en ik zag er nog een zitten. Vliegt het kleinste hondje tussen ze vandaan in volle vaart blaffend op Beer af. Het hondje stopt net op tijd en blijft net buiten  Beerbereik (Beer doet overigens niets, in tegenstelling tot mijn vorige Bull reageert hij niet op blaffende honden).  Het hondje rent blaffend naar de labrador, die schrikt zich rot. Het hondje blijft rond ons en inmiddels wat andere wandelaars rennen, de mensen staan niet op en ondernemen geen énkele poging om het hondje te pakken.  We lopen door. Komt het hondje gewoon blaffend achter ons aan.  Ze roepen hem een paar keer maar hij reageert niet. Weer staan ze niet op. De eigenaresse zit er glazig naar te kijken. Het was inmiddels tamelijk druk geworden op het wandelpad, iedereen kon zien wat daar gebeurde. Het hondje liep tussen de wandelaars. Ik stel me in zo'n gebied met meerdere honden graag conflictvermijdend op, wacht altijd in de berm tot andere honden gepasseerd zijn, kom altijd sociale mensen tegen en iedereen houdt rekening met elkaar.  Ik ben niet van het blèren maar dit keer had ik het echt helemaal gehad.  Ze had álle kans haar hond op te halen. Heeft ze dan echt geen idee hoe gevaarlijk het eigenlijk is wat ze doet? Ik zou als de dood zijn dat die enge bullterrier, zoals velen hem zien, mijn Shihtzu zou pakken. Maar kennelijk interesseert het ze geen bal en vinden ze dat het prima kan, want hij is toch klein. Het is te hopen voor dat hondje dat hij niet een keer de verkeerde tegenkomt. En buiten dat die hond dankzij zijn baas risico loopt gebeten te worden, is het ook nog eens buitengewoon asociaal. Het was gewoon belachelijk. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Help !
" Ja... iemand in DoggyDating app zegt net ook brandnetels en ik herinner mij dat hij liep te snuffelen tussen brandnetels tijdens de laatste wandeling. Ik lees het op internet wel meer ... maar geen uitslag oid. Maar ook dat lees ik bij anderen " Danique, Spike † & Jake Kan heel goed hoor. Het is heel frustrerend voor ze want het blijft jeuken en ze blijven het voelen, hoe ze ook gaan zitten of liggen. Probeer hem maar af te leiden met iets heeeeeel lekkers. Trekt vanzelf weg. Bultjes heeft mijn hond er ook niet van, althans niet voor zover ik kan zien. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Help !
Brandnetels? Daar kunnen ze ook van in "paniek" raken. Beer heeft het laatst ook gehad, die sprong door de huiskamer alsof hij in brand stond.  Ze hoeven maar door 1 plantje te lopen...  Volgens mij werkt azijn dan. Een beetje op een watje doen en smeren. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in bijten kleding
Ik heb even gekeken naar je andere topics en heb eigenlijk maar 1 advies. Zoek een hondenschool, want je hond is nu een jaar en heeft eea toch echt aangeleerd, of niet geleerd, hoe je het ook wil zeggen. Het zijn geen dramatische dingen, maar wel ongewenst gedrag. Misschien kan iemand je een geschikte school aanraden. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vreemde symptomen mbt
Hmm die stinkende ontlasting. Is die wel eens nagekeken op giardia? Daar kunnen honden ook flink ziek van zijn. Of ik de echo door zou laten gaan, geen idee, je zou zeggen: zolang het goed gaat, laten we het gaan. Zou het ook begrijpen als je het toch door liet gaan al is het maar om dingen uit te sluiten.  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Overbezorgde hondenmoeder..
Haha herkenbaar. Mijn hond mankeerde ook van alles toen hij jonger was. Poot gebroken, 5 keer geopereerd aan een tand, voedselallergie en altijd diarree en een oorontsteking daardoor, een hartkwaal en geopereerd aan zijn knie....... En omdat ons ras gevoelig is voor nierproblemen krijgt hij ook jaarlijks een urine- en bloedonderzoek zodat we daar eventueel op tijd bij zijn. Ohja, en hij wil volgens mij ook graag dood want hij eet graag dingen die gevaarlijk voor hem zijn. Kortom.......... ik ben ook vaste klant bij de DA. Maar weet je, krakende wagens lopen het langst  Ik begrijp je bezorgdheid wel helemaal. Zeker als je hond al wat dingen heeft gemankeerd. Ben altijd bang dat ik iets mis en hen daardoor onnodig lang met een blessure rond laat lopen. Maar je moet ook weten dat als er iets serieus heel erg mis was geweest, je het al lang had gemerkt en ingrijpen is ook niet altijd nodig. Het lichaam van een hond is prima in staat om dingen ook zelf op te lossen. Niet ieder wondje vergt een dierenartsbezoek, vaak kom je zelf een heel eind met een beetje "huis, tuin en keuken" zalf, als dat al nodig is. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vreemde symptomen mbt
Is hij inmiddels alweer wat beter?
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Chemische castratie
Kan inderdaad een paar weken duren.  Bij sommige honden zeker een week of 4 - 5, of iets langer. Bij mijn hond duurde het ook een week of 4. Bij andere honden 6 weken, dat valt van tevoren niet echt te voorspellen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Documentaire
Ja ook gezien! Heftig hoor. Ben blij dat ik die beslissingen allemaal niet hoef te nemen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup gedrag (Beagle teef 4 maand)
De ontlasting zou ik even laten nakijken. Van een 3 dagen achter elkaar een beetje ontlasting in een zakje doen en dan langsbrengen bij de dierenarts. Giardia is een parasiet die veel voorkomt, zeker bij pups kunnen daar last van hebben, en kan zorgen voor bloed bij de ontlasting.      Dat je pup niet zo goed wandelt op drukke plaatsen is ook niet raar. Alles is nieuw en spannend als je klein bent, zeker auto's en fietsen. Geef haar de tijd om aan alles te wennen, komt vanzelf goed.  De halsband zou ik binnen ook om houden (wel in de gaten houden dat ze nergens achter blijft hangen), dan wordt het vanzelf normaal.    No worries je hebt een normale pup      
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Honden bestrijden icm muizen
" Haha, oeps! ik bedoel natuurlijk muizen bestrijden icm honden  " Evelien  
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Honden bestrijden icm muizen
Honden bestrijden? Sorry, het staat er zo grappig. Maar, zoals al gezegd, vallen gebruiken of zo'n ultrasoon ding in het stopcontact.       
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondenfotografie
" Als ik dadelijk mijn 2e terror erbij heb in het voorjaar (fingers crossed) dan laat ik door jouw foto's maken van de 2 terrors. Lijk me zo leuk puppy versus Maylo " Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Ja doen we!! Schiet eens op met die pup
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Ik eet vandaag
Lekker! Hier ook gans vanavond 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Appenzeller X Friesestabij
Gaan we weer. Gewoon een leuk nestje op een boerderij. Ik heb geen ervaring met deze specifieke kruising maar het zullen vast leuke robbedoesjes worden die waarschijnlijk ouder gaan worden dan mijn hond. Een leuke middelmaat waar je vast een prima hond aan gaat hebben. Tenzij je natuurlijk op zoek bent naar iets heel specifieks, dan voldoet deze kruising waarschijnlijk niet aan je wensen. De Stabij is wel een hond met jachtinstinct bijvoorbeeld.  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondenfotografie
Present!        Maar foto's van mijn eigen hond maken, ik heb echt geen idee hoe zoiets moet.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vreemde symptomen mbt
Hoe gaat het nu? Al wat wijzer geworden bij de DA? 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vreemde symptomen mbt
" @ Hannah Bink en Beertje De nacht redelijk doorgekomen, maar nog geen verbetering. Houdt niks binnen en weigert iets te eten. AB er in gepropt kotste hij gelijk uit.   @ Roos, Jeff, Waldo en Mootje Het was inderdaad een röntgenfoto. Er leek niets vreemds in de darmen te zitten. Ik heb de AB opgezocht op internet en deze is voor oa Gardia. De vorige keer werkte het inderdaad binnen een aantal uren. Nu verslechterd hij alleen maar.   @ ientje Hartelijk dank allemaal voor jullie reacties. Ik ga nu even bellen om te vragen naar bloed prikken en een echo. " Rakker en Tokio He wat kl*te..  Succes bij de DA, hopelijk kun je vandaag terecht!
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Benodigheden en spullen voor de hond.
RECLAME Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd. Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.
 

Vrienden van Nathalie en lilly

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van DISHAhonden foto van Goldendelerioushonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van het Moderatorteamhonden foto van .honden foto van s@nt@honden foto van Ishahonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van zonnetjehonden foto van Kim en Laika!honden foto van Dominique en de bordershonden foto van Daphny & Dusthonden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Laylahonden foto van kayhonden foto van vickyhonden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Irene Emma. honden foto van silke & woody honden foto van Chaverahonden foto van D&Ghonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van MaSpi///honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Corneliehonden foto van Riannehonden foto van Laurenhonden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~honden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Sjalothonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Nadinehonden foto van T&dogshonden foto van Ziva en Bullyhonden foto van lisa & samhonden foto van Safi Kengeehonden foto van celinehonden foto van r&shonden foto van janniehonden foto van Just The Max   honden foto van AlphaOmegahonden foto van lkhonden foto van Anne honden foto van -honden foto van Solenn&Fellowhonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van jamar en Tyrahonden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van Ines&Lunahonden foto van ~honden foto van Marianhonden foto van Kim (Moos)honden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van Sandra, Basje en Tibohonden foto van I love dogs ! honden foto van lennarthonden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^