Puppy vermelding van @ Jolly Shelter

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat @ Jolly Shelter geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje @ Jolly Shelter zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Yorkshire Terrier puppy's van @ Jolly Shelter

Puppy's
Ras Yorkshire Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 16 februari om 02:03

Kennel
Kennelnaam: @ Jolly Shelter
Beschrijving: Op 9 januari is een nestje pups geboren bestaande uit 1 Classic Yorkshire Terriër teefje, 1 Classic Yorkshire Terriër reutje, 1 Lilac Merle Yorkshire Terriër teefje en 1 Lilac Merle & Champagne Yorkshire Terriër reutje. Vader is DNA getest op 90 voorkomende erfelijke aandoeningen en hier vrij van bevonden en heeft PL 0/0 Moeder is DNA getest op 90 voorkomende erfelijke aandoeningen en hier vrij van bevonden en heeft PL 0/1 Bij het verlaten van het nest zijn zij: 10 weken oud 5x ontwormd met Panacure gechipt 2x ingeënt op PSS getest Gecontroleerd op PDA tegen teken vlooien en mijt beschermt Zij zullen meekrijgen: een gezondheidsverklaring van de dierenarts stamboom van de IUYTV/UCI kopie van het DNA profiel van beide ouders EU paspoort opvoedingstips koopovereenkomst en natuurlijk een speciaal samengesteld puppypakket De pup wordt alleen overgedragen indien hij gezond is.

Contact
Website: http://www.jollyshelter.com
Telefoon: 06 45602967

Adres
Woonplaats: Langerak

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Mijn honden variëren in leeftijd en liggen tussen de 3,5 en 0,5 jaar. De teefjes waarmee gefokt wordt zijn minimaal 15 maanden oud en 2,1 kg. De reutjes mogen als zij 12 maanden oud zijn dekken en mogen ook kleiner zijn dan de teefjes.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De ouders worden getest op raszuiverheid, en zijn in het bezit van een DNA profiel. De raszuiverheidsuitslag is Yorkshire Terriër. Tevens zijn zij via DNA getest op 100+ erfelijke aandoeningen. Ook worden de honden jaarlijks gecontroleerd op aandoeningen en gebreken. Kijk op mijn website voor de uitgevoerde tests. www.jollyshelter.nl

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups en moeder worden de dag van of na geboorte gecontroleerd door de dierenarts, worden volgens voorschrift ontwormd krijgen de 1ste enting, chip en paspoort als ze 6 weken oud zijn. Hierbij worden de pups ook volledig nagekeken. Wanneer de pups 8 weken oud zijn volgt een levershunt test en een hartruis controle welke in de faculteit te Utrecht worden uitgevoerd. Hierna krijgen de pups op de leeftijd van 9 weken de 2de enting met algehele controle een pipetje tegen vlooien, wormen en mijt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen, indien gezond, het nest verlaten als ze 10 weken oud zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Het aantal nesten dat gefokt wordt is variabel en ligt tussen de 1 en 3 nesten per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in de woonkamer tussen de andere honden. Ze mogen als het goed weer is naar buiten en leren als ze 8 weken oud zijn aan een lijntje mee te lopen.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over @ Jolly Shelter bekijk de gehele fokker vermelding van @ Jolly Shelter

Yorkshire Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Yorkshire Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

@ Jolly Shelter@ Jolly Shelter@ Jolly Shelter@ Jolly Shelter

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- CEA DNA
- CL DNA
- Cochleaire doofheid
- CSNB
- Cystinurie
- dermo
- Dilute (DNA)
- Distichiasis
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- EBJ
- echocardiogram
- ECVO
- ED
- EIC (Exercise Induced Collapse)
- EU (Ectopische Urether)
- Fanconi
- Fucosidosis
- goniodysplasie
- Gonioscopie (glaucoom)
- HA(DNA)
- Hartafwijkingen
- HD
- kaak en gebitsafwijkingen
- LCP
- levershunt
- MDR1
- NCL-A
- OCD
- Patella luxatie
- PFK
- PL
- PLL
- PRA (Progressive Retina Atrofie)
- PRCD (PRAM DNA)
- RD/OSD (DNA)
- Strottenhoofd scopie
- Syringomyelia
- Thrombopathiatest (DNA)
- TNS DNA
- vWD (von willebrand Desease)

Alle advertenties van @ Jolly Shelter

16-02 Yorkshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^