Tervuerense Herder puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Tervuerense Herder Pups op de HondenPage.

Lippold Lippold Lippold Lippold

Er zijn nog 3 reutjes beschikbaar. Prachtige Tervuerense herderpups uit huiselijke kring! Geboren op 11 november 10 zeer mooie Tervuerense herderpups met stamboom! Deze combinatie heeft 1x vaker samen een nestje gehad en toen ook 10 prachtige pups gekregen, die nu alle 10 uitgegroeid zijn tot prachtige jonge herders. Moeder van deze pups is onze Senna en de vader van de pups is Jowi Beide ouders zijn in goede gezondheid en conditie en hebben diverse gehoorzaamheidscursussen en agility gedaan. Wij fokken zo nu en dan een nestje uit liefhebberij ( dit is ons 2e nestje). We doen ons best om volgens de rasstandaard te fokken en vinden gezondheid en een leuk karakter het belangrijkste. Daarnaast houden we natuurlijk ook erg van het uiterlijk van dit ras en proberen dan ook mooie honden voort te brengen. De Tervuerense herder is geschikt om als huishond in een gezin te leven, maar houden wel van een actief leven. Ze zijn zeer geschikt voor diverse hondensporten, zoals Obedience, Agility en Flyball, maar ook lange wandelingen worden erg gewaardeerd. (beide ouders hebben 1 of meer van deze trainingen gevolgd). Deze honden zijn enorm aanhankelijk, intelligent en zijn het liefst dicht bij hun gezin. Onze pups groeien op in de huiskamer, zodat ze in het nest al kennis maken met alledaagse huiselijke geluiden, groeien op te midden van ons gezin en onze kat en andere hond. De pups worden volgens schema ge├źnt en ontwormd en hebben een stamboom, DNA profiel en zijn gechipt. Allemaal volledig 'goedgekeurd' door de dierenarts! Ze noemde het een supernest! Kerngezond en onbevangen. Ze mogen vanaf 8 weken het nest verlaten en vanaf de 1e week januari naar hun nieuwe baasjes! Op aanvraag kan er een kopie van de ouders gemaild worden.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Tervuerense Herder puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Tervuerense Herder ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Tervuerense Herder? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Tervuerense Herder? Kijk dan bij de Tervuerense Herder rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Tervuerense Herder Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Tervuerense Herder puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^