Tervuerense Herder puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Tervuerense Herder Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Tervuerense Herder puppy's

Momenteel worden er geen Tervuerense Herder puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 18 deecmber zijn bij ons in huis 9 pups geboren. 5 ruitjes, 4 teefjes. Er zijn nog drie hondjes beschikbaar Zij groeien in huis op met 4 kinderen en een aantal beesten. Er komen veel mensen over de vloer, vooral kinderen. We zijn lid van de rasvereniging. De honden hebben stamboom, zijn ingeent, gechipt, ontwormd. De kleur van de honden is deel wat grijzig. we zijn benieuwd hoe ze zijn op volwassen leeftijd.

Momenteel hebben wij een nestje Tervuerense Herders. Het nestje bestaat uit 3 reutjes en 2 teefjes. Ze zijn geboren op 19 juni 2011. Alle puppies hebben een thuis gevonden. Voor meer informatie kun je mij altijd contacteren of check onze website.

Geboren op 22-10-2011 Prachtige Tervuerense herder pups uit uitmuntende combinatie, gefokt met instemming van de rasvereniging NVBH www.nvbh.nl ,Vader: Kamp. Corsini Da Capo, Moeder pE Tyboki's Hope.De pups groeien in huis op en worden goed gesocialiceert, bovendien is er bij het selecteren van de ouderdieren rekening gehouden met het karakter en gezondheid.

De puppen zijn 5 maart geboren uit de combinatie Jeyra vd Cart Hill Village en CH Luavjan's Big Sand Kahuna. Beide ouderdieren zijn de "grijze"variant van de tervuerense herder. En ook de pups krijgen deze mooie kleur! De pups en moeder maken het goed en liggen nu heerlijk uit te rusten van de bevalling. Beide ouderdieren zijn sociaal zowel naar mens als dier en vader is zelfs kampioen van Italie. Beide ouderdieren hebben HD A en zijn ED vrij! Al onze pups worden in huis geboren en opgevoed. Zij groeien op met kinderen, Opa's en Oma's meerdere honden en onze poes. De pups worden uitgebreid gesocialiseerd, maken kennis met allerlei situaties en gaan regelmatig mee in de auto naar het winkelcenctrum, bos, camping, strand enz. De pups krijgen stamboom, worden ingeënt, gechipt en ontwormd. De pups worden verkocht met koopovereenkomst (met garantie). Zodra de pups het nest verlaten krijgen zij een pupp ypakket mee.

Op 30 mei zijn er binnen onze kennel 4 reutjes en 4 teefjes geboren uit de combinatie 'Grimmendans Chudo' X 'Notre Belle Amie du Fauve Beaute'. De pups groeien op in huis met andere huisdieren en kinderen. De pups worden ingeent, drie keer ontwormd en bezitten een stamboom. Voor serieuze liefhebbers zijn er nog pups beschikbaar. Voor informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Sylvia Brom via: [email protected] of 06-48207788

Te koop: Tervuerense herder puppy's . Stamboom, dus met alle benodigde officiele papieren. Erg goede lijnen ! Moeder: Cheetah (officieel: Jaïlachéta), dochter van Munchanga's Chakira, meervoudig belgisch kampioen ( googelen: deze 2 namen en Best4You typen ) Cheetah is gedekt door Mirai . Hij is 3 maanden geleden Ned. Kampioen geworden! Volledige naam: Mirai Perfect Mission of Dark Brightness ( kun je weer googelen). Deze supergezonde ouders zijn prachtig qua uiterlijk, met bijzonder mooie 'koppies' en vacht; maar hebben vooral ook een fijn karakter. Heel goed gedrag. Daarbij zijn ze goed waaks. Cheetah is een echte bewaker van ons erf op het platteland met het juiste correcte gedrag. Beide hebben een zeer actief leven. We willen graag goede adressen voor onze puppy's dus aandacht voor de energie en aanhankelijkheid die deze honden hebben. Als alles goed verloopt en ze werpt na exact 9 weken dan komen de pups 2 februari. Dus vanaf ca. laatste week maart kunnen ze mee met de nieuwe eigenaar. Voor foto's van Mirai: even googelen met de woorden Mirai Perfect Mission of Dark Brightness. Foto's van Cheetah (ik heb geen officiele kennel of website, dit is het 1e nest): even bellen : 0546.573763 (Vriezenveen) of mailen : [email protected]

Te koop: Tervuerense herder puppy's. 2 febr. geboren, 6 x reutje en 2 x teefje. Ze groeien naar wens en opvallend is hun dikke vacht ! Stamboom, dus met alle benodigde officiele papieren. Ingeschreven bij de nationale Raad van Beheer. Ook bij de BHCN. Op de site van de BHCN kunt u ons geboortebericht ook zien met alle info. Zeer goede bloedlijnen : moeder van de pups: Cheetah (officieel: Jaïlachéta). Zij is dochter van Munchanga's Chakira, meervoudig Belgisch kampioen (even googlen: de 2 namen "Munchanga's Chakira" en "Best for You" typen ) Cheetah is gedekt door Mirai . Hij is 3 maanden geleden Ned. Kampioen geworden! Volledige naam: "Mirai Perfect Mission of Dark Brightness" ( kun je weer googlen). Beide ouders van de pups scoorden HD-A. Deze supergezonde ouders zijn prachtig qua uiterlijk, met bijzonder mooie 'koppies' en vacht; maar hebben vooral ook een fijn karakter. Heel goed gedrag. Daarbij zijn ze goed waaks. Cheetah is een echte bewaker van ons erf op het platteland met het juiste correcte gedrag. Beide ouders hebben een zeer actief leven. We willen graag goede adressen voor onze puppy's In de weken dat ze nog bij ons zijn worden ze goed gesocialiseerd en raken ze gewend aan vele verschillende indrukken. Foto's volgen nog maar indien u wilt wil ik ze wel al sneller sturen. ( Vanaf dat ze 7 weken zijn dus vanaf ca. laatste week maart kunnen ze mee met de nieuwe eigenaar) Voor foto's van Mirai: even googelen met de woorden: Mirai Perfect Mission of Dark Brightness. Meer foto's van Cheetah: even bellen : 0546.573763 (Vriezenveen) of mailen : [email protected] De pup op de foto is Cheetah. En uiteraard is het ook Cheetah op de andere foto's. M. vr. groet, Marcel Trefwoorden: herder puppies puppys pup tervuurense tervueren tervuren tervurense tervuurnse terveurense tervuernse belgische

Nest Amy & Cayden van Hagar’s vuur In verband met een annulering is er nog één teefje beschikbaar. Op 15 maart zijn er 8 pups geboren uit de combinatie Amy & Cayden van Hagar’s vuur. Het nest van de acht Tervuerense herder pups bestaat uit 2 reutjes en 6 teefjes. Alle pups zijn natuurlijk zonder problemen geboren.

Er zijn nog 3 reutjes beschikbaar. Prachtige Tervuerense herderpups uit huiselijke kring! Geboren op 11 november 10 zeer mooie Tervuerense herderpups met stamboom! Deze combinatie heeft 1x vaker samen een nestje gehad en toen ook 10 prachtige pups gekregen, die nu alle 10 uitgegroeid zijn tot prachtige jonge herders. Moeder van deze pups is onze Senna en de vader van de pups is Jowi Beide ouders zijn in goede gezondheid en conditie en hebben diverse gehoorzaamheidscursussen en agility gedaan. Wij fokken zo nu en dan een nestje uit liefhebberij ( dit is ons 2e nestje). We doen ons best om volgens de rasstandaard te fokken en vinden gezondheid en een leuk karakter het belangrijkste. Daarnaast houden we natuurlijk ook erg van het uiterlijk van dit ras en proberen dan ook mooie honden voort te brengen. De Tervuerense herder is geschikt om als huishond in een gezin te leven, maar houden wel van een actief leven. Ze zijn zeer geschikt voor diverse hondensporten, zoals Obedience, Agility en Flyball, maar ook lange wandelingen worden erg gewaardeerd. (beide ouders hebben 1 of meer van deze trainingen gevolgd). Deze honden zijn enorm aanhankelijk, intelligent en zijn het liefst dicht bij hun gezin. Onze pups groeien op in de huiskamer, zodat ze in het nest al kennis maken met alledaagse huiselijke geluiden, groeien op te midden van ons gezin en onze kat en andere hond. De pups worden volgens schema geënt en ontwormd en hebben een stamboom, DNA profiel en zijn gechipt. Allemaal volledig 'goedgekeurd' door de dierenarts! Ze noemde het een supernest! Kerngezond en onbevangen. Ze mogen vanaf 8 weken het nest verlaten en vanaf de 1e week januari naar hun nieuwe baasjes! Op aanvraag kan er een kopie van de ouders gemaild worden.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Tervuerense Herder puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Tervuerense Herder ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Tervuerense Herder? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Tervuerense Herder? Kijk dan bij de Tervuerense Herder rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Tervuerense Herder Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Tervuerense Herder puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^