Puppy vermelding van Lippold

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Lippold geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Lippold zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Tervuerense Herder puppy's van Lippold

Puppy's
Ras Tervuerense Herder
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 05 april om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Lippold
Beschrijving: Er zijn nog 3 reutjes beschikbaar. Prachtige Tervuerense herderpups uit huiselijke kring! Geboren op 11 november 10 zeer mooie Tervuerense herderpups met stamboom! Deze combinatie heeft 1x vaker samen een nestje gehad en toen ook 10 prachtige pups gekregen, die nu alle 10 uitgegroeid zijn tot prachtige jonge herders. Moeder van deze pups is onze Senna en de vader van de pups is Jowi Beide ouders zijn in goede gezondheid en conditie en hebben diverse gehoorzaamheidscursussen en agility gedaan. Wij fokken zo nu en dan een nestje uit liefhebberij ( dit is ons 2e nestje). We doen ons best om volgens de rasstandaard te fokken en vinden gezondheid en een leuk karakter het belangrijkste. Daarnaast houden we natuurlijk ook erg van het uiterlijk van dit ras en proberen dan ook mooie honden voort te brengen. De Tervuerense herder is geschikt om als huishond in een gezin te leven, maar houden wel van een actief leven. Ze zijn zeer geschikt voor diverse hondensporten, zoals Obedience, Agility en Flyball, maar ook lange wandelingen worden erg gewaardeerd. (beide ouders hebben 1 of meer van deze trainingen gevolgd). Deze honden zijn enorm aanhankelijk, intelligent en zijn het liefst dicht bij hun gezin. Onze pups groeien op in de huiskamer, zodat ze in het nest al kennis maken met alledaagse huiselijke geluiden, groeien op te midden van ons gezin en onze kat en andere hond. De pups worden volgens schema ge├źnt en ontwormd en hebben een stamboom, DNA profiel en zijn gechipt. Allemaal volledig 'goedgekeurd' door de dierenarts! Ze noemde het een supernest! Kerngezond en onbevangen. Ze mogen vanaf 8 weken het nest verlaten en vanaf de 1e week januari naar hun nieuwe baasjes! Op aanvraag kan er een kopie van de ouders gemaild worden.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0611169298

Adres
Woonplaats: Erica

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Zowel Senna als Jowi zijn 4 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Jowi heeft meerdere testen ondergaan en deze waren allemaal goed.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden zijn allemaal nagekeken door de dierenarts en goed bevonden. Geen enkele pup heeft hartruis of een andere bemerking. Ze zijn bij 2,4 en 6 weken ontwormt en inmiddels ook gechipt. (door raad van beheer)

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken (de eerste volle week van januari 2020)

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit is het 2e nestje in 2 jaar en tevens het laatste nestje.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huis en in de schuur (daar hebben ze meer speelruimte) en gaan ook al wat naar buiten.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Tervuerense Herder puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Tervuerense Herder en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

LippoldLippoldLippoldLippold

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Dilute (DNA)
- DNA registratie raad van beheer / algemeen

Alle advertenties van Lippold

05-04 Tervuerense Herder pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^