Puppy vermelding van marcell2013

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat marcell2013 geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje marcell2013 zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Tervuerense Herder puppy's van marcell2013

Puppy's
Ras Tervuerense Herder
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 26 mei om 02:02

Kennel
Kennelnaam: marcell2013
Beschrijving: Te koop: Tervuerense herder puppy's. 2 febr. geboren, 6 x reutje en 2 x teefje. Ze groeien naar wens en opvallend is hun dikke vacht ! Stamboom, dus met alle benodigde officiele papieren. Ingeschreven bij de nationale Raad van Beheer. Ook bij de BHCN. Op de site van de BHCN kunt u ons geboortebericht ook zien met alle info. Zeer goede bloedlijnen : moeder van de pups: Cheetah (officieel: Jaïlachéta). Zij is dochter van Munchanga's Chakira, meervoudig Belgisch kampioen (even googlen: de 2 namen "Munchanga's Chakira" en "Best for You" typen ) Cheetah is gedekt door Mirai . Hij is 3 maanden geleden Ned. Kampioen geworden! Volledige naam: "Mirai Perfect Mission of Dark Brightness" ( kun je weer googlen). Beide ouders van de pups scoorden HD-A. Deze supergezonde ouders zijn prachtig qua uiterlijk, met bijzonder mooie 'koppies' en vacht; maar hebben vooral ook een fijn karakter. Heel goed gedrag. Daarbij zijn ze goed waaks. Cheetah is een echte bewaker van ons erf op het platteland met het juiste correcte gedrag. Beide ouders hebben een zeer actief leven. We willen graag goede adressen voor onze puppy's In de weken dat ze nog bij ons zijn worden ze goed gesocialiseerd en raken ze gewend aan vele verschillende indrukken. Foto's volgen nog maar indien u wilt wil ik ze wel al sneller sturen. ( Vanaf dat ze 7 weken zijn dus vanaf ca. laatste week maart kunnen ze mee met de nieuwe eigenaar) Voor foto's van Mirai: even googelen met de woorden: Mirai Perfect Mission of Dark Brightness. Meer foto's van Cheetah: even bellen : 0546.573763 (Vriezenveen) of mailen : [email protected] De pup op de foto is Cheetah. En uiteraard is het ook Cheetah op de andere foto's. M. vr. groet, Marcel Trefwoorden: herder puppies puppys pup tervuurense tervueren tervuren tervurense tervuurnse terveurense tervuernse belgische

Contact
Website: http://
Telefoon: 0546 573763

Adres
Woonplaats: vriezenveen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
de moeder is 3 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
HD-A

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
alle benodigde

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
va 7 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
minder dan 1 p/j we hebben een enst omdat we zelf een teefje er bij willen

Hoe en waar groeien de pups op ?
met kinderen in boerderij

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Tervuerense Herder puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Tervuerense Herder en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

marcell2013marcell2013marcell2013marcell2013

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van marcell2013

26-05 Tervuerense Herder pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^