Ierse Setter puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Ierse Setter Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Ierse Setter puppy's

Momenteel worden er geen Ierse Setter puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 23 november werd ons eerste nestje geboren. Het nest bestaat uit 2 reutjes en 2 teefjes. Een teefje houden we zelf, voor de reutjes en het andere teefje zijn wij op zoek naar geschikte baasjes. De ouders zijn onze Pallas Green Kells (Echlin O 'Conloch x Pallas Green Gina) en Cochise (Apache Des Sorcieres Du Sancy x Drumrue Kerry). Beide ouders komen uit werklijnen en ook de nakomelingen zijn veelbelovend voor zowel veldwedstrijden als de actieve jacht. Zowel Kells als Cochise zijn vrij van HD, CLAD en ook de ECVO ooguitslagen zijn goed. De pups werden in huis geboren en groeien in huis op. Voor meer informatie kunt u ons mailen: [email protected] of bellen: 0594-613921/06-23739582. Foto's van de ouders en de pups vindt u op onze website:

Wij verwachten 17 augustus 2012 Ierse setter pups.Verantwoorde combinaties waarbij de gezondheid van ouderdieren en pups voor ons standaard is. Koopovereenkomst,Stamboom, gezondheidsverklaring enz. Onze pups mogen na een leeftijd van 8-9 weken ons verlaten, denkt u over voldoende tijd en liefde te beschikken om voor dit prachtige ras te gaan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, voor een gesprek/bezoek aan onze kennel. Vriendelijke setergroet, Jos en Els de Meijer.

Prachtige Ierse setter puppies, van de beste Engelse bloedlijnen, ouders vrij van PRA&CLAD, HD-getest, stamboom Sint HUbertus, volledig ontwormd en gevaccineerd.

Wij verwachten 25 april een nestje Ierse Setter pups, volgens de regels en met goedkeuring van de Ierse Setter Club. De combinatie is Marlland Mysterious Moonlight X Copper's Magiska Under. Beide ouderdieren zijn HD A, CLAD NN, PRA rcd-4 clear en ECVO onderzocht.Alle Setters en ook de pups verblijven bij ons in de living. Voor meer informatie over onze setters, de pups en ons vindt u op onze website www.marlland.nl . Belangstelling neem gerust contact met ons op. Tot ziens bij Marlland Irish Setters.

Ierse setterpups met stamboom geboren op 15 juni 2012.Ouders steeds aanwezig.Info:WWW.DAGHARRA.BE Of email [email protected] 0495 163008

Op 27 juni zijn bij ons 8 prachtige puppy's geboren uit de uitmuntende combinatie Gentl Touch of Royal Residence en champion Irish Ireleith. De pups zijn bij ons in huis geboren en worden ook bij ons in huis opgevoed. Ze hebben de stamboom Sint Hubertus, ze worden gevaccineerd, gechipt en ze worden ook meerdere malen ontwormd. De ouders zijn vrij van HD, clad en Pra. Bij ons zijn schoonheid, gezondheid en een goed karakter prioritair. Kijk zeker ook eens naar onze website www.ofroyalresidence.be U kan ons ook contacteren via email op [email protected]. Of telefonisch op (0032)(0) 51 65 65 89

Wij hebben op dit moment nog 2 erg mooie pups, met diepkastanjerode vacht, 1 teefje en 1 reutje, ze heten Constance en Claudius.. Nageslacht uit de uitstekende combinatie DRUMRUE KERRY, *mport Ierland (fokker Ray O Dwyer, Ierland) X APACHE DES SORCIERES DU SANCY (fokker Lionel Gay, Frankrijk) Vader APACHE is frans SCHOONHEIDSKAMPIOEN en WERKKAMPIOEN!!!!!!,hij is te zien op foto 3, een zeer aansprekende en lieve reu van grote klasse! Wat Ierse setters aangaat is er niet veel beter te vinden.. Moeder DRUMRUE KERRY is uit de stal van Kristin Jameson en Ray O Dwyer, resp. penningmeester en voorzitter van de Ierse setter Club in Ierland. Deze mensen hebben verstand van zaken, evenals Rembrandt Kersten, mijn overleden echtgenoot, zie boek Hond Staat, door hem geschreven. Kerry is dochter van Field Trial Champion Sheantullah Drill. Google eens op deze namen.. Kerry is door Nederlandse en Duitse keurmeesters beoordeeld als een uitstekende jachthond met een prachtige stijl van werken. Bovendien is zij een supermoeder, mijn hartsmaatje, en aan passie en jachtverstand ontbreekt het deze dame niet. There s nothing more to it... Op fotoos 5, 7, 11 en 12 zijn Constance en Claudius te zien. Claudius is een mooie e rustige reu, Constance is ... meisje en speelt haar spelletjes, heel leuk!

Gezocht lieve baasjes voor 2 mooie ierse setter teefjes! Teefjes zijn geboren en opgegroeid in huiselijke kring bij onze vriend, Marti Pascual Vila, in Spanje (Valencia) De pups zijn 4 maanden oud en grotendeels zindelijk. Ze zijn volledig gevaccineerd en Stamboom kan aangevraagd worden indien gewenst. Beide ouders zijn HD vrij en PRA RCD1 en 4 vrij. Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met Marti Pascual (spreekt Spaans en Eng.) tel.nr: 0034 633 14 14 29 email: [email protected] of met Wanda Pepers tel. nr: 0031 611 11 49 86 (spreekt Nl, Eng en Duits) email: [email protected] voor info over moeder/ vader en pups kunt u ook kijken op de website van www.flannans.nl, onder het kopje nieuws 2013 staat een advertentie met daarin de foto van moeder, vader en de 2 puppies

Te koop prachtige ierse setter pups, uit de combinatie multi kamp Houston of the Travlin Star & kamp Tatterslee Rhea at Ireleith. De pups zijn geboren op 10/11/2013 4 reuen en 3 teefjes. De pups zijn meerder malen ontwormd en hebben hun eerste enting gehad. De pups zijn alle gechipt en voorzien van een dierenpaspoort. Alle pups krijgen een officiele stamboom van de sint hubertus. De pups zijn in huis groot geworden, en hebben alle geluiden al gehoord, stofzuiger tv radio mensen kinderen. De Ierse setter is een zeer lieve en sociale gezinds hond en zeer lief voor kinderen. De Ierse setter is niet geschikt voor in een buiten hok te zitten. Voor meer fotos neem eens een kijkje op onze website. www.ofthetravlinstar.be Voor de liefhebber zijn er nog 3 reuen en 1 teefje beschikbaar. Heeft u interesse kunt u altijd vrijblijvend contact met ons op nemen tel 003211747801 Wij zijn lid van de Nederlandse en Belgie rasvereninging.

Voor ├ęchte Setterliefhebber erg mooie combinatie tussen My lady Red Evenings'Joy (B) en Yoyo degli Angeli Rossi (IT) Nu 10 weken oud, nog 5 van de 8 jongen beschikbaar (2 teefjes, 3 reutjes). Dieren worden gefokt op gezond lang leven, zonder alle problemen inherent bij veel showhonden; Internationaal paspoort, FCI erkende stamboom, ingeent, ontwormd In huis opgegroeid.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Ierse Setter puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Ierse Setter ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Ierse Setter? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Ierse Setter? Kijk dan bij de Ierse Setter rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Ierse Setter Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Ierse Setter puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^