Sheltie puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Sheltie Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Sheltie puppy's

Momenteel worden er geen Sheltie puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Wij hopen rond drie november 2015 driekleur en/ of bleu merle sheltie pups te mogen verwelkomen. De pups groeien op in huis, worden op tijd ingeënt en ontwormt, de ogen worden getest via de ECVO test en krijgen een stamboom. Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse sheltie vereniging. Wij vinden goede gezondheid, een fijn karakter, een gezonde dosis werklust en een mooi uiterlijk belangrijk is het ras en hopen dit dan ook terug te zien in de pups. Heeft u interesse? Mail dan gerust naar [email protected] of bel ons. Wij begeleiden onze pupkopers graag zo goed mogelijk, ook nadat de pups vertrokken zijn houden wij graag contact.

Wij zijn een gezin bestaande uit Istianto, Marlou en onze zoon van 9. Op 1 juli zijn bij ons 5 prachtige sheltie pups geboren. Ze groeien op bij ons in huiselijke kring. De werpkist staat bij ons in de woonkamer. Zo hebben wij zicht op wat er allemaal gebeurd. Ook 's nachts, want we sliepen op de bank in de woonkamer om maar dicht bij de pups te blijven en indien nodig gelijk te handelen. Maar inmiddels zijn de pups sterker en ouder geworden. Ze groeien goed en hebben een gezonde eetlust :). Als de pups 6 weken oud zijn, zullen ze hun eerste puppy vaccinatie en gezondheidscheck krijgen. Dan krijgen ze ook een Europees paspoort. Het ECVO oogonderzoek en een nestcontrole van een medewerker van de RvB zal ook uitgevoerd worden. Ook zijn we in het bezit van een UBN nummer. De pups worden ontwormt bij 2, 4, 6 en 8 weken. Als de pups ons verlaten zijn ze allemaal in het bezit van een prachtige stamboom. De moederhond is onze Ischa: Izebel Like Red Light v.h. Xyloswater Ogen: Vrij van oogafwijkingen (ECVO) MDR1 defect: MDR1 +/+ Heupen: HD A Genetisch: Heuplaxiteit 1: N/N. Heuplaxiteit 2: N/N (dr. van Haeringen instituut) De vader van de pups is: O Biwan Kenobi De L’ile Des Bergers afkomstig van de Quovadispride Ogen: Vrij van oogafwijkingen (ECVO) Genetisch +/- (optigen) MDR1 defect: MDR1 +/- DM: +/+ Genetisch vrij via ouders Heupen: HD A Wij willen zelf 1 pup houden, voor 4 pups zoeken we een toekomstig nieuw baasje met een gouden mandje. Wij reserveren geen pups vooraf. Wij beslissen aan de hand van een uitgebreide motivatiemail, kennismaking, gezinssamenstelling, woon/werksituatie, etc. welke pup passend is bij uw situatie. Wij vinden het heel belangrijk dat onze pups in een goed, liefdevol huis terechtkomen. Alle papieren liggen bij ons ter inzage en we staan open om al uw vragen te beantwoorden.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Sheltie puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Sheltie ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Sheltie? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Sheltie? Kijk dan bij de Sheltie rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Sheltie Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Sheltie puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^