Schotse Herdershond, Langhaar puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Schotse Herdershond, Langhaar Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Schotse Herdershond, Langhaar puppy's

Momenteel worden er geen Schotse Herdershond, Langhaar puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

16 junie zijn er 9 puppies geboren. Reuze blij zijn we met dit mooie nestje, moeder is dna vrij dus alle pups zijn drager en hebben dus een vrij gen van moeder meegekregen. Vader en moeder hebben een prachtig karakter. Deze pups zijn half amerikaans dus zullen het de grotere collies worden die we van vroeger kennen. Er zijn nog een paar pups beschikbaar voor de echte liefhebbers. groetjes Karin.

Wij hebben nog 3 tricolour teefjes (Arabel, Kenna, Sarah)en 1 tricolour reu "Bruce" beschikbaar. Ze zijn geboren 20 mei 2014. Volledig ingeent en ontwormd. Moeder HDA, door ouderdieren DNA MDR en DM vrij. klinisch PRA/CEA/KAT vrij Vader door DNA PRA, MDR, DM vrij, klinisch vrij CEA/PRA/KAT De pupjes komen uit een nestje van 10!!

Hallo, Op 25 maart zijn bij ons: Smissions-Farm, 5 schotse collie pups geboren. Er zijn nog 3 pups beschikbaar. 1 sable reutje en 2 tricolor reutjes. Ze worden gechipt, DNA wordt afgenomen door de raad van beheer, inge├źnt, ontwormt en krijgen met ongeveer 8 weken een ogentest. Voor interesse mail of bel ons!

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Schotse Herdershond, Langhaar puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Schotse Herdershond, Langhaar ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Schotse Herdershond, Langhaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Schotse Herdershond, Langhaar? Kijk dan bij de Schotse Herdershond, Langhaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Schotse Herdershond, Langhaar Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Schotse Herdershond, Langhaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^