Kooikerhondje puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Kooikerhondje Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Kooikerhondje puppy's

Momenteel worden er geen Kooikerhondje puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Nog 3 teefjes beschikbaar. Geb 1nov. Stamboom, gechipt, geënt en ontwormd. Met liefde gefokt op schoonheid en karakter door ervaren hobbyïste. Worden verkocht voor €850 met verkoopgarantie volgens de rasvereeniging. ZIE DE WEBSITE.

Bij haar volgende loopsheid zal Kimi een nestje krijgen. Ik verwacht de loopsheid tussen nu en half oktober. Pups zijn beschikbaar 8 weken na de geboorte.

We hebben voor de eerste keer een nestje kooikers dat geboren is op 6 februari. Het gaat om rasechte kooikers, waarvan de moeder een stamboom heeft maar de vader niet. Er zijn 2 teefjes geboren en 7 reutjes. De teefjes zijn reeds gereserveerd. De pups worden ontwormd, ingeënt en gechipt. Ze groeien op bij ons in het gezin. We hebben nog 1 mannetje beschikbaar.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Kooikerhondje puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Kooikerhondje ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Kooikerhondje? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Kooikerhondje? Kijk dan bij de Kooikerhondje rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Kooikerhondje Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Kooikerhondje puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^