Puppy vermelding van Meeuwssen

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Meeuwssen geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Meeuwssen zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Kooikerhondje puppy's van Meeuwssen

Puppy's
Ras Kooikerhondje
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 04 februari om 14:03

Kennel
Kennelnaam: Meeuwssen
Beschrijving: We hebben voor de eerste keer een nestje kooikers dat geboren is op 6 februari. Het gaat om rasechte kooikers, waarvan de moeder een stamboom heeft maar de vader niet. Er zijn 2 teefjes geboren en 7 reutjes. De teefjes zijn reeds gereserveerd. De pups worden ontwormd, ingeënt en gechipt. Ze groeien op bij ons in het gezin. We hebben nog 1 mannetje beschikbaar.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0478334496

Adres
Woonplaats: Gierle

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
/

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Er zijn geen tests gedaan op erfelijkheid, het nestje is onverwacht. De ouders van de moeder en vader zijn wel allemaal vrij van ziektes. De pups worden door een dierenarts nagekeken voor ze het nest verlaten.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ze worden onderzocht door de dierenarts voor ze het nest verlaten en worden ingeënt op 6 weken.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
7 weken, vanaf 27 maart

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
enige keer

Hoe en waar groeien de pups op ?
thuis in ons gezin

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Kooikerhondje puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Kooikerhondje en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

MeeuwssenMeeuwssenMeeuwssenMeeuwssenMeeuwssen

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Meeuwssen

04-02 Kooikerhondje pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^