Bearded Collie fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Bearded Collie fokkers op de HondenPage.

Beardedheartbeats

Kleine kennel met Bearded Collies in de Brabantse Peel Wij fokken volgens het regelement van de Nederlandse Bearded Collie Club.

Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends Beardiefriends

Wij zijn in het gelukkige bezit van 5 prachtige Bearded Collies (2 reuen en 3 teven) en zijn een erkende kennel. Nu en dan fokken wij met veel liefde en zorgvuldigheid een nestje pups uit uitmuntende ouders. Gezondheid, een stabiel en ras-typisch karakter en uiterlijk en een goede werkmentaliteit zijn onze speerpunten. Onze pups worden in huis grootgebracht en krijgen een geweldige socialisatie en basis opvoeding mee. Wij besteden veel aandacht aan het matchen van onze pups aan de juiste baas!Wij hebben op dit moment puppies!!!

Belleboo Bearded Collies

Bearded Collie fokker met ruim 20 jaar ervaring. Af en toe een nestje uit een verantwoorde combinatie volgens fokvoorwaarden van de Raad van Beheer. Lid van diverse rasverenigingen. Voor extra info, kijk op onze site of neem contact met ons op. Er word een nestje verwacht in augustus 2015!

Wij zijn een kleinschalige fokker van het ras bearded collie. Zo af en toe doen wij een nestje. Wij wonen in Koningsbosch. Wilt u een pup nemen of informatie over het ras, neem dan een bezoek aan onze website.

Kleine fokker van Bearded Collies, kleuren zwart en bruin, Multi int. kampioen Altair des bergers des 1001 nuits en eigenaar van moeder Multi champion Fara Fawcet des bergers des 1001 nuits,(Denzel des bergers des 1001 nuits) Dekreu beschikbaar: Hamelton duchesse des bergers, zoon van Altair

Heronsplace Bearded Collies Heronsplace Bearded Collies Heronsplace Bearded Collies Heronsplace Bearded Collies

Wij hebben sinds 1986 bearded collies. We fokken volgens de regels van de Nederlandse Bearded Collie Club. De puppen groeien op in de huiskamer tussen al onze andere Bearded Collies. U bent altijd welkom om een keer kennis te maken met de honden en ons. Alice&Rene Beck

lovingsecrets lovingsecrets lovingsecrets lovingsecrets lovingsecrets

Wij fokken af en toe een nestje. We hebben 2 verschillende rassen de Bearded Collie en de Polski Owczarek Nizinny. Onze puppen worden in huiskamer groot gebracht en worden met zorg gesocialiseerd. De puppen leven met andere honden. Wanneer de puppen 8 weken oud zijn mogen ze naar hun nieuwe baasjes vertrekken, ze krijgen dan een FCI stamboom en een dna profiel mee, zijn gechipt, ontwormd en ge├źnt, verders krijgen ze een informatiemap en een uitgebreid puppen pakket mee. Heeft U interesse in een pupje mag U ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen.

Of Shiela's Farm Of Shiela's Farm Of Shiela's Farm Of Shiela's Farm Of Shiela's Farm

Wij hebben al sinds 1986 Bearded Collies en sinds 2013 een IJslandse hond, zijn een erkende fokker door de Raad van Beheer, fokken volgens de fokvoorwaarde van de Bearded Collie Vereniging Nederland en zijn lid van de Nederlandse Bearded Collie Club en zijn lid en fokken volgens de fokvoorwaarden van de Vereniging de IJslandse hond in Nederland.

Of The Benjy Bunch

Bearded Collie Kennel in Maastricht, erkende fokker en aangesloten bij de Rasvereniging Nederlandse Bearded Collie Club Nederland.

mooie pups met geverfde sterren. 10 euro per keer terugverven. Lijken verder precies op de hondjes in dragon ball z masterrace generation X thunder warriors.

Reeds 35 jaar ervaring met bearded collies. talrijke referenties

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Bearded Collie fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Bearded Collie ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Bearded Collie? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Bearded Collie? Kijk dan bij de Bearded Collie rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Bearded Collie fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Bearded Collie puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^