Flatcoated Retriever fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Flatcoated Retriever fokkers op de HondenPage.

'of Fjury's Dream' 'of Fjury's Dream' 'of Fjury's Dream'

We zijn een kleine Flatcoated retriever kennel waar gezondheid, karakter en rastandaard bij elk nestje opnieuw weer prioriteit heeft. We maken er een doel van om de pups de basissocialisatie mee te geven vanuit het nest. Al de doorlopen punten worden bij afhaling uitgebreid besproken en geƫvalueerd om zo de ideale match tussen hond en baas te vinden. De uiteindelijke keuze blijft aan de baasjes, al geven wij met plezier onze adviezen en ervaringen mee.

Wij zijn in bezit van flatcoated retrievers. Waar wij jachttraining mee doen. Af en toe hebben wij een nestje, wat in de huiskamer geboren en opgevoed wordt. Er wordt volgens de regels van de flatcoated retrieverclub gefokt, zowel moeder als vader hond voldoen aan de eisen van de flatcoated retriever club. Van de Flatcoated Retriever Club hebben we de goedkeuring om een nestje met de combinatie Le Petit Tache De La Champ De Feu (Shiva)& Comics Blue Moon In Acapulco (Igor)te fokken. Shiva is op 9 en 10 februari gedekt. Op 11 april'12 zijn 7 puppy's geboren, 3 teefjes en 4 reutjes. Een paar reutjes zijn nog op zoek naar actieve baasjes.

De la champ de feu

Wat wij wel willen, is de raskenmerken van de flatcoated retriever zo goed mogelijk tot zijn recht laten komen en de diverse bloedlijnen dusdanig bij elkaar laten komen zodat de goede eigenschappen van de flatcoated alleen maar versterkt worden. Kortom, wij willen de optimale mix van jachtinstinct en uiterlijk van de flatcoated retriever samen met zijn zachtmoedig karakter behouden.

Grouse Steps Flatcoated Retriever Kennel

Een kleine flatcoated retriever kennel. Af en toe wordt er een nestje gefokt waarbij gezondheid en karakter hoog in het vaandel staat zonder extrieur alsook werkkwaliteiten uit het oog te verliezen. Met eigen honden wordt gewerkt in de jachtpraktijk.

Ik ben een echte retriever liefhebster. Ik heb 4 golden retrievers, 3 labrador retrievers en 1 flatcoated retriever. Natuurlijk ben ik van alle rasverenigingen lid en fok ook via de regels van deze verenigingen. Onze honden zijn allemaal medisch gecontroleerd op HD/ED/Patella en het jaarlijkse oogonderzoek. Daarnaast bezoeken we regelmatig shows en gaan met verschillende honden naar de jachttrainingen/wedstrijden. Daarnaast genieten we ook gewoon van onze honden in huis of op een boswandeling/strandwandeling.

Pepper's Reflection

Ik fok zo nu en dan een nestje wat aan alle eisen van de Flatcoated Retriever Club voldoet. Zoek je een actieve hond met humor? Flatcoats have more fun! Gezondheid en het leuke karakter van de Flatcoat bewaren staat voor op, maar ik vind het ook erg belangrijk dat dat de flatcoat een mooie hond is die over juiste werk eigenschappen beschikt. Mijn honden wonen in huis en ook de pups worden in huis geboren, bezoek voor meer info mijn website

Wij zijn een kleine, familiale Flatcoated Retriever Kennel die af en toe een nestje fokt. Gezondheid, karakter en rasstandaard zijn voor ons uiterst belangrijk. Ons doel is de rasstandaard in stand houden en zo mogelijk verbeteren. Onze kennel is geregistreerd bij FCI en Sint Hubertus. Alle info: www.shiningstardancers.com

uit de Zwarte Polder

Onze honden zijn onze huisgenoten. Slechts af en toe fokken wij een nestje pups.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Flatcoated Retriever fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Flatcoated Retriever ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Flatcoated Retriever? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Flatcoated Retriever? Kijk dan bij de Flatcoated Retriever rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Flatcoated Retriever fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Flatcoated Retriever puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^