Fokker vermelding van Perro Incendio

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Perro Incendio
Beschrijving: Perro Incendio is een Chihuahua kennel / fokker in het midden van het land, Gelderland. Kennel is een groot woord, want wij zijn gewoon een gezin met Chihuahua's in de huiskamer. Wij fokken langhaar Chihuahua's met FCI stamboom, uitsluitend volgens het fokreglement van de Raad van Beheer, waar wij ook als kennel geregistreerd zijn. Daarnaast voldoen wij ook aan de eisen van de Nederlandse Chihuahua Club. We hebben af en toe pups beschikbaar, alleen voor de serieuze liefhebber. Voor meer info en veel foto's: http://perro-incendio.webklik.nl/

Contact
Website: http://perro-incendio.webklik.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Barneveld

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Perro Incendio is te vinden onder
- Chihuahua, langhaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Chica is een teefje van 2006. Zij heeft in maart 2009 en in juli 2010 een nestje gehad. Haar laatste nestje krijgt zij waarschijnlijk in het najaar van 2011. Quinta is haar dochter, geboren in juli 2010. We gaan haar eerst showen en testen, daarna mag zij misschien een nestje krijgen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Beide teefjes worden binnenkort (voldoende oud en voldoende tijd na de loopsheid) op PL getest, omdat de NCC dat als eis stelt.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden nagekeken door de dierenarts bij de eerste enting, en nogmaals bij de tweede enting. Hij bevoelt ze helemaal, of alle verbindingen goed zijn. Ook bekijkt hij het gebitje, of er geen onder of overbeet is. Ze krijgen de eerste twee entingen sowieso bij ons, evt. de derde ook.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
10 tot 12 weken, afhankelijk van de mate van zelfstandigheid, en de grootte van de pup.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Een nestje per anderhalf jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in de huiskamer, waar ze hun eigen ruimte hebben. Eerst de werpkist, daarna een baby box met gaas eromheen. Zodra de eerste enting is geweest mogen ze vrij rondlopen, en gaan ze ook zoveel mogelijk naar buiten om de wereld te verkennen, en om buiten te leren plassen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Perro Incendio
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Perro IncendioPerro Incendio

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Perro Incendio

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^