Fokker vermelding van Treasure

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Treasure
Beschrijving: Ik fok heel af en toe een nestje met mijn chihuahuatjes. Beschrijvingen en de nodige uitleg vind je bij de volgende vragen ... Wat ik wel wil meegeven is het feit dat ik niet onbezonnen aan het fokken van chihuahua's begonnen ben. Eerst en vooral heb ik ervaring opgedaan door veel aanwezig te zijn bij bevallingen en af en toe een handje te helpen. Bij mijn allereerste nestje had ik ook iemand bij mij die ervaring had. Ook kan ik dag en nacht en 7 op 7 terugvallen op 2 dierenartsen (gsm nummers) indien je meer wil weten vraag gerust, ik bijt niet :)

Contact
Website: http://
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Aalst / Oost-Vlaanderen

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Hondenrassen

Treasure is te vinden onder
- Chihuahua, langhaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ik heb 6 Chihuahua's, waarvan 1 geadopteerd, niet raszuiver reutje, hij is gecastreerd. Mijn 2de chihuahua Athina komt van Oosterzele, daar liep mama EN papa in huis. Ze hadden 2 teefjes en 1 reutje (ook een grote hond uit Spanje geadopteerd)Ze habben 2 nestjes gehad en nadien is het reutje gecastreerd. Mijn 3de chihuahua Nelleke komt dus uit het tweede nestje van diezelfde mensen en ze heeft ook dezelfde ouders (een volle zus) 4de Chihuahuatje Ilani komt van vrienden en is kortharig, zij komt van vrienden waar ze ook beide ouders in huis hebben lopen. 5de en 6de chiahuahua zijn een teefje en een reutje geboren uit Athina, mijn eerste Chihuahua, de papa van hen heeft een stamboom. Ik ken van allemaal mijn hondjes de achtergrond, ouders en voorouders. Van mijn nestjes die ik heb gehad (4) weet ik al mijn pupjes zitten en ik heb nog steeds contact met de baasjes, sommige komen hier op vakantie. Bij sommige ga ik op bezoek en/of volg ik hen op facebook.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Er zijn geen testen uitgevoerd op mijn hondjes, voor zover ik kan terugkijken in hun voorouders, broertjes of zusjes zijn er geen indicaties zoals Patella of andere afwijkingen (ik kan ver terugkijken omdat ik de baasjes van de voorouders persoonlijk ken en het fokkers zijn met een hele goede reputatie) Ik heb in totaal uit mijn chihuahuateefjes 10 pupjes verkregen, op en top gezond zonder open fontanel of miniem klein.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pupjes krijgen hun eerste check-up na de geboorte, de dierenarts komt langs om mama en pupjes te controleren. Daarna worden ze door mij ontwormd. Op zes weken krijgen ze hun 1ste inenting en worden ze gechipt. op 9 weken nog eens volledige controle en volgende inenting + ontworming, controle bij de reutjes ... het indalen van de balletjes.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Hangt af van de pupjes, als ze er klaar voor zijn mogen ze het nest verlaten, maar nooit voor hun 9 weken. Ik geef ook nooit een pupje mee bij een eerste bezoekje, kom kijken en denk na, slaap er eens over (ik doe dat ook) bij de juiste klik langs beide kanten wordt er toegezegd En een contract opgemaakt/getekend + een handleiding: hoe zorg ik voor mijn chihuahuapupje, waar moet je op letten, enz ...

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 maximum 2. Ik heb nu 7 jaar chihuahua's en in totaal 4 nestjes gehad, het laatste dateerde van oktober 2012.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Al mijn hondjes leven in huis, gewoon gezellig bij ons in de zetel. Ook de pupjes staan in een open rennetje bij ons naast het salon. Worden veel geknuffeld door de dochters des huizes en zijn zeer sociaal ... eens ze hun eerste inenting gehad hebben gaan ze ook lekker mee buiten in de tuin spelen ... Iedereen is vrij om te komen kijken hoe mijn hondjes en eventueel pupjes (als er zijn) leven.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Treasure
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Tania's Chihuahua'sTania's Chihuahua'sTania's Chihuahua'sTania's Chihuahua'sPreciousPreciousPreciousPreciousPreciousPrecious

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Treasure

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^