Fokker vermelding van El perro mexicano

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: El perro mexicano
Beschrijving: nformatie over onze hondjes! U bent van plan om zich een pupje aan te schaffen ? Wij hebben reeds meerdere jaren ervaring met Chihuahua's en kunnen u daardoor misschien wel van dienst zijn met de volgende informatie. Wanneer de pups geboren worden krijgen de pups en moeder een volledige check-up van onze dierenarts. Ze worden tevens elke dag gewogen zodat we in de gaten kunnen houden dat ze voldoende bijkomen. De moeder blijft tot 6 weken bij de pups en wordt dan geleidelijk aan weggenomen tot de pupjes volledig zelfstandig zijn. Gezien de Chihuahua een heel klein ras is,gebeurt de eerste inspuiting op 6 weken. Vroeger is zinloos omdat de pup antistoffen meekrijgt van de moeder tot 6 weken! De pups mogen mee naar hun nieuwe baasje tussen de 8 en 12 weken. Dit hangt af van de ontwikkeling van het pupje zelf. Sommige pupjes(vooral de hele kleine!!!)hebben het echt nodig om langer bij de moeder te blijven. De suikerspiegel daalt heel snel bij de Chihuahua en dat kan fataal aflopen indien men niet op tijd ingrijpt! Wij weten dat het dikwijls moeilijk is om zolang te wachten op een pupje maar het is in het beste belang van het pupje en uzelf. Volg hierin dus echt de raad van de fokker. Ontwormen gebeurd vanaf 3 weken en wordt meermaals herhaald voor de pup vertrekt. Herhaal dit ook regelmatig als het pupje bij u is. U kan dit produkt bij elke apotheker of dierenarts halen.De pups worden uiteraard gechipt en krijgen hun Europees paspoortje. We nemen ook elke week foto's van de pupjes,die we telkens doorsturen naar hun nieuwe baasjes. Ze worden hier in huis bij ons en de andere hondjes opgevoed en worden daardoor ook heel sociaal. Ook de pups die iets later mee naar huis kunnen omdat ze “extra” klein zijn komen daardoor niets tekort in hun socialisatieperiode!! Sommige mensen willen een superklein pupje,hou er dan rekening mee dat deze toch dikwijls extra zorgen nodig hebben en sneller vatbaar zijn voor ziektes.

Contact
Website: http://www.elperromexicano.be
Telefoon: 00 32 474 703092

Adres
Woonplaats: kortrijk

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

El perro mexicano is te vinden onder
- Chihuahua, langhaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze hondjes worden in huiselijk kring en met veel liefde omringd.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
dna attest en patella vrij0/0

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pup krijgen puppy vaccin en zijn getest op dna

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken soms langer gezien de pup.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
3 nestjes

Hoe en waar groeien de pups op ?
Bij ons in huis.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met El perro mexicano
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

El perro mexicanoEl perro mexicanoEl perro mexicanoEl perro mexicanoEl perro mexicano

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van El perro mexicano

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^