Bouvier fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Bouvier fokkers op de HondenPage.

bouvierliefhebber Schoonackers Black Mystic Legend   Bouvierliefhebbers Black Mystic Legend   Bouvierliefhebbers Black Mystic Legend   Bouvierliefhebbers Black Mystic Legend   Bouvierliefhebbers Black Mystic Legend   Bouvierliefhebbers Black Mystic Legend   Bouvierliefhebbers Black Mystic Legend   Bouvierliefhebbers Black Mystic Legend   Bouvierliefhebbers Black Mystic Legend   Bouvierliefhebbers

Hallo Wij zijn Nadine en Johan en zijn al geruime tijd door het "bouviervirus" gebeten. Onze honden zijn onze beste kameraden die samen met onze kinderen en nu ook kleinkinderen deel uitmaken van ons gezin. Ze leven dan ook in en met ons in huis. Wil je ons en ons "boeven" beter leren kennen dan zijn jullie van harte welkom op onze site. Mocht je vragen hebben ivm bouvier stel ze gerust...

Bouvier- en Schapendoeskennel van het Molengat

Hallo! Wij zijn Ineke, Wicher en Annemarie Dijksma en hebben af en toe een nestje Bouvier- of Schapendoespups. Pups groeien op in de woonkamer en als ze oud genoeg zijn en de weersomstandigheden laten het toe mogen ze lekker buiten spelen. De moederhond (en familie) zijn aanwezig. Wij fokken volgens de regels van onze Kennelverenigingen/clubs Pups zijn met stamboom en dnaprofiel, krijgen wormkuren en de nodige inentingen. Alle informatie over onze honden kunt u vinden op onze website Https://www.vhmolengat.com Op 20 November 2019 zijn de Bouvierpups van Roselique Ilana van het Molengat en Kamp.Laroz Unique van de Vanenblikhoeve geboren! 6 reutjes en 6 teefjes en moeder en de kleintjes doen het prima!

Bouviers van het Bergbos Bouviers van het Bergbos Bouviers van het Bergbos Bouviers van het Bergbos

Bouvier des Flandres - bouvierkennel van het Bergbos - evenwichtige bouviers uit geselecteerde bloedlijnen - soms pups - Stekene - Waasland - Vlaanderen - Belgie - Vlaamse Koehond

Kleinschalige fokkerij van bouviers, neigend naar het oude type. Werkhonden met tamelijk sterk karakter, die toch, mist goede leiding, als huishond kunnen gehouden worden. Wij werken met onze fok-honden, meer dan we fokken. Onze honden werken actief mee op onze boerderij. Ze halen de koeien, laten ze aanschuiven in de melkstal, brengen borstels, emmers, ... Meerdere deelnames aan de Beker van Belgie gehoorzaamheid, en deelnames aan IPO wedstrijden.

FOKROHOF FOKROHOF FOKROHOF

Werkhonden kennel v.d. Fokrohof. Sinds 1979 : Specifieke selectie /Fokker en trainer van de oude stijl werkbouvier. Wij fokken en trainen met KNPV gecertificeerde Bouviers .- Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging - . Unieke gezondheid en werk garantie . Meer willen weten ?? Gewoon even contact opnemen en /of mee trainen. Sportgroet, Fokke Krottje, 't Harde ,Nederland .

H Hofhuis H Hofhuis H Hofhuis H Hofhuis

Ik ben verknocht aan mijn bouviers en fok heel af en toe een nestje. Mijn hond Zara is HD-A en ED vrij. Ik vind het belangrijk gezonde honden met een goed karakter te fokken.

Herminahoeve Herminahoeve Herminahoeve Herminahoeve Herminahoeve Herminahoeve

Wij zijn Adri Pors en Hanneke van Westendorp. Wij hebben elkaar leren kunnen doordat wij beiden een Bouvier hadden. Een huis zonder Bouvier kunnen wij ons niet meer voorstellen. Op 11 maart 2013 zijn er 7 pups geboren, 3 teefjes en 4 reutjes. Wij willen zelf 1 pup houden. Zowel Tairo als Sienna heeft een lief en aanhankelijk karakter en wij verwachten dat de pups dezelfde karaktertrekken zullen hebben. De pups zijn in huis worden geboren en zullen hier ook opgroeien. Op onze site kun je het puppy nieuws volgen. Wij hopen je daar te zien. Inmiddels hebben alle pups een nieuw thuis gevonden.

Wij zijn een kleine kennel.en een hobby fokker.gaan naar shows en fokken comform de Ned.Bouvierclub.onze pups groeien in huis op.fokken uienkelt met uitmuntende honden.

Van Yankee's Home

Hallo, Ik heb eigenlijk mijn leven lang al Bouviers en fok af en toe een nestje Momenteel heb ik nog enkele prachtige pups beschikbaar, Vader Multi kampioen Laroz Uniqeu vd Vanenblikhoeve Moeder Meisje Yentl V Yankee's Home

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Bouvier fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Bouvier ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Bouvier? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Bouvier? Kijk dan bij de Bouvier rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Bouvier fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Bouvier puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^